İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
aynen biraz bende hata var telefonun her seyını almadan aylar öncesinden inceledim eniştemin L920sini ben ayarladım am simdi sy srj sorunu ve bellek sorunu canımı sıkacak gıbı .inşallah çabuk güncellenir yeni şeyler istiyorum

- - - Eklendi - - -

Söyle bu durum var wp7dekı durum olursa baya zorlanırlar çünkü baya wp8kullanıcı olacak..olmadı wp7dekı fıbı 8.5leri felan görürüz.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Lumiaların wp9 a gececegi soylendimi ve gunbcellemeler hakkında bişey varmı

Şimdiden niye WP9 diye tutturdunuz anlamadım.
Daha WP8'e gelecek en az 2-3 tane önemli güncelleme var.
Nedir bu acele?
Etkinlikte güncellemeler ve WP9 hakkında herhangi bir şey söylenmedi.
Zaten WP9 diye bir şey yok henüz ortada.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Arkadaşlar resetten sonra yüklü olan,uygulamaları tekrar nasıl yukleyebilirim

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar resetten sonra yüklü olan,uygulamaları tekrar nasıl yukleyebilirim

Eğer yedekleme açıksa ve sıfırlamadan önce yedek alınmışsa; telefon tekrar açılırken muhtemelen "yedekten geri yükleme yapılsın mı" diye soracaktır.

eRdaL.

eRdaL.

Üye

Eğer yedekleme açıksa ve sıfırlamadan önce yedek alınmışsa; telefon tekrar açılırken muhtemelen "yedekten geri yükleme yapılsın mı" diye soracaktır.

yedek acıktı msj lar yüklenmiş fakat uygulamalar yok Windows Phone ne ye girip yüklenmiş uygulamaları görüyorum tekrar yükle diyorum cihaza bağlanılamıyor diyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
yedek acıktı msj lar yüklenmiş fakat uygulamalar yok Windows Phone ne ye girip yüklenmiş uygulamaları görüyorum tekrar yükle diyorum cihaza bağlanılamıyor diyor

Peki yedeklemede sadece rehber ve mesajların yedeklemesi mi açıktı? Yoksa uygulamaların yedeklemesi de açık mıydı?
Eğer açıksa uygulamaların listesini de yedeklemiş olması lazım.
Onları indirme listene ekler ve sen Wifi'ye bağlandığın anda indirmeye başlar.
Eğer hiçbiri olmuyorsa mecburen hesabında gördüğün listeye göre kendin mağazada aratıp tekrar indirmek zorunda kalacaksın hepsini. :bilmm

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Bütün yedeklemeler acıktı mağaza yeni güncellemeleri göstermediği için reset atmıştım bu sorun devam ettiği için indirme listesine o yüzden mi gelmiyor anlamadım gitti dediğin gibi uygulama isimlerine bakıp indiriyorum ama yükleme yaptığımda ücretsiz olan bazı uygulamalar ücretli onlar duruyor simdilik

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bütün yedeklemeler acıktı mağaza yeni güncellemeleri göstermediği için reset atmıştım bu sorun devam ettiği için indirme listesine o yüzden mi gelmiyor anlamadım gitti dediğin gibi uygulama isimlerine bakıp indiriyorum ama yükleme yaptığımda ücretsiz olan bazı uygulamalar ücretli onlar duruyor simdilik
daha önce ücretsiz yüklemiş olduğun uygulamalar şuan ücretli olsa bile, sen satın al diyerek yükle ücretsiz yüklenir.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
daha önce ücretsiz yüklemiş olduğun uygulamalar şuan ücretli olsa bile, sen satın al diyerek yükle ücretsiz yüklenir.

tsk ler dediğiniz gibi oluyormuş birde bu mağaza neden göstermiyor güncellemeleri reset attım olmadı Flash mı denesem birde

braayn

braayn

Üye
Arkadaşlar Modern Clock uygulamasını biliyorsunuzdur yada bilmeyeniniz varsada güzel bir uygulama indirip kurun fakat bu uygulama sadece programı çalıştırınca saati görebiliyorsunuz.Benim istediğim şu ki bu programa benzer bir saat uygulaması kilit ekranında çok şık durmaz mıydı ? veya bu programa benzer bir uygulama var mıdır ?

YkPkY

YkPkY

Üye
e7min otg kablosunu denedim çalışmadı.ama özelliklerinde otg var deniliyor.bilgisi olan varmı.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
tsk ler dediğiniz gibi oluyormuş birde bu mağaza neden göstermiyor güncellemeleri reset attım olmadı Flash mı denesem birde
Rica ederim. Mağaza güncelleme bildirimleri neden gecikiyor/göstermiyor tam olarak bilmiyorum, ama flash yada reset çözüm değil bunu biliyorum.

e7min otg kablosunu denedim çalışmadı.ama özelliklerinde otg var deniliyor.bilgisi olan varmı.
Donanım olarak destek var, fakat şimdilik yazılım desteği yok deniyor. Yani tam olarak emin olan kimse yok, ama bazı sitelerde lumialar için Otg kablo satışları mevcut, eğer donanım olarak destekleniyorsa ileri ki günlerde gelecek yazılım güncellemesi ile bu sorun aşılabilir.

YkPkY

YkPkY

Üye
ama ben elimdeki orjinal otg kablosunu taablette bile tanıttım.birde şöyle bi yorum var.

- - - Eklendi - - -

desteklemediği hakkında

a.emre

Üye
sonunda ben de katıldım aranıza

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
ama ben elimdeki orjinal otg kablosunu taablette bile tanıttım.birde şöyle bi yorum var.

desteklemediği hakkında

Bu konuyu daha önce konuşmuştuk forumda.
Windows Phone sisteminde şu an için OTG desteği bulunmuyor.
İleride Microsoft güncelleme ile özelliği aktif hale getirirse o başka.

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Arkadaslar iyi aksamlar. Bende bugun 920 sahibi oldum.Allah nazardan sakinir insallah.yanliz yardima ihtiyacim var.porticoyu direk guncelliyebilicem bi link varmi.bu arada siyah aldim

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar iyi aksamlar. Bende bugun 920 sahibi oldum.Allah nazardan sakinir insallah.yanliz yardima ihtiyacim var.porticoyu direk guncelliyebilicem bi link varmi.bu arada siyah aldim

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
cihazi yeni alanlar oncelikle yazilim sürümünü kontrol etsin. Cünkü büyük ihtimalle portico yüklü olarak gelmiştir.

Üst Alt