İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

power_24

Üye

hayir acilir pin kodu sorar pini girdikten sonra şebeke sinyali gelir.

Yooo bende hep normal açıldı ...

Sanırım sıkıntımı anlatamadım tabi eğer sıkıntıysa bu sorun olarak tanımladıgım.ya sımdı telefonumu kapatıyorum ve şarja taktıgım anda telefon kendılıguınden ucak modunda acılmaya baslıyor ve bı sure sonra pin kodunu gir dıyor.yanı sunu soylemek ıstıyorum telefonumu kapattıktan sonra şarja bagladıgım anda nıcın acılmaya baslar ısın bu kısmını anlamıs degılım.sizlerin teleffonudamı boyle oluyor ?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Windows Phone'larda şarja takıldığında cihaz açılır.Bu normal.

Kapalı şarj edemezsiniz.

• Beğen
Tepkiler: power_24
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Açıldıktan sonra pin kodu girmenizi ister ama :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ramin ne kadar kaldığını ögrenmemize yarayacak bir porgram varmı

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Cihaz şarj olurken, yine kendi kendine kapanmış bu benim için kronik bir sorun oldu gitti. Ne diyorsunuz servise gönderiyim mi? Yani sorunsuz bir şekilde cihaz bana tekrar gelir mi. Sadece ondan emin olmak istiyorum, N'güzel 3-4 gündür yapmıyordu, şarja takmadan önce bir oyun indirdim oynadım telefonu şarja taktım baktığımda telefonda tık yok.) Uygulamadan yapıyor diyeceğim ulan hangi uygulamadan yapıyor diye soruyor insan kendine..

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Resetten sonra uygulama geri yüklemesini nasıl yapacağım

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
bu arada telefon uçuş modunda kapalı şarj olmuyor ..

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
mwc 2013 bugundu sanırım wp8 ile ilgili neler yayınladılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
mwc 2013 bugundu sanırım wp8 ile ilgili neler yayınladılar

Lumia 520 tanıtıldı
Lumia 720 tanıtıldı
Asha 301 tanıtıldı
Asha 105 tanıtıldı
Nokia'nın harita uygulamaları (Haritalar, Sürüş, Bilen Göz, Ulaşım) tüm cihazlar için yayınlandı ayrıca adlarının başındaki Nokia ifadeleri HERE şeklinde değişti. (HERE Maps, HERE City Lens vb gibi).
Bir de Nokia, Lumia serisine çeşitli aksesuarlar ve yazılımlar üretecek yeni partnerler açıkladı.

Günün özeti böyle.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye

Lumia 520 tanıtıldı
Lumia 720 tanıtıldı
Asha 301 tanıtıldı
Asha 105 tanıtıldı
Nokia'nın harita uygulamaları (Haritalar, Sürüş, Bilen Göz, Ulaşım) tüm cihazlar için yayınlandı ayrıca adlarının başındaki Nokia ifadeleri HERE şeklinde değişti. (HERE Maps, HERE City Lens vb gibi).
Bir de Nokia, Lumia serisine çeşitli aksesuarlar ve yazılımlar üretecek yeni partnerler açıkladı.

Günün özeti böyle.

peki size soyle bı sorum olacak Ilerıde wp9 cıkarsakı cıkacak veya baska bır adla Lumialar wp9 a gecebılme ozellıgıne sahıp olacaklar mı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
peki size soyle bı sorum olacak Ilerıde wp9 cıkarsakı cıkacak veya baska bır adla Lumialar wp9 a gecebılme ozellıgıne sahıp olacaklar mı

WP9 2014 ortalarına kadar çıkarsa şu anki WP8'li Lumiaların hepsi geçer.

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
Lumiaların wp9 a gececegi soylendimi ve gunbcellemeler hakkında bişey varmı

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
:) güncellemeler için bişey varmı apollo+için falan

Üst Alt