İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

mad-x

mad-x

Üye
Bugün denk gelen bir uğur böceğinin karizmatik resimlerini karizmatik telefonumla çekmeden yapamadım. Fotoğraflarda hiçbir efekt yada düzeltme yoktur. Makro çekim yapılmıştır. Beyaz zeminli olan resimde beyaz masa üzerinde çekildi ve pozlama değeri 2 olarak ayarlandı.

öhöö öhhööö

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Cihazın kapanmasının SIM KART ile bir alakası var mı arkadaşlar? Dün üst servise yollamak için gitmiştim. Gitmeden aldığım yere gideyim dedim Nokia Shop'a Adam bana kullandığın sim kart 64 kb dedi, 128 kb kullanıp deneyebilirsin dedi, bir çok kişi bu yüzden geldi gitti dedi ve genelde sorunları çözüldü dedi. Birazda mantıklı geliyor çünkü telefon dışardayken kapanma yapmıyor evin bazı bölümlerinde yapıyor ve telefon oralarda iyi çekmiyor zaten. Acaba yetersiz sinyal geldiği için telefon kendini kapatıyor olabilir mi? ..

benimki 15 yıllık bir sim kart. kaç kb olduğunu bile bilmiyorum. telefonu alırken simkartı kesip mikro simkart haline getirdiler. herhangi bir kapanma problemi yaşamadım.

erdincpolat

erdincpolat

Üye

Uploaded with

arkadaşlar bu resimde gördüğünüz bildirim iconları varya onları kilit ekranına nasıl koyuyoruz yaptım zannediyorum ama kilit ekranında çıkartamadım

bu resimler de ayarlarda kilit ekranı durum vaziyet bu

Uploaded with

Uploaded with

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
detayli durumu gosterilecek uygulama olarak secmen gerekiyor.

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Windows XP yi lumiayı bilgisayara bağlyamıyorum görmüş ne yapmam lazım

Lumiance

Lumiance

Üye

Uploaded with

arkadaşlar bu resimde gördüğünüz bildirim iconları varya onları kilit ekranına nasıl koyuyoruz yaptım zannediyorum ama kilit ekranında çıkartamadım

bu resimler de ayarlarda kilit ekranı durum vaziyet bu

Uploaded with

Uploaded with

kilit ekranında görmek için o uygulamadan bildirim almış olman gerekiyor

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ya ben kontorüm olduğu halde mağazadan uygulama indiremiyorum birde bir sorunum daha var geçende siteye girdim yandex browserla lumiadan cevap yazmaya kalkıyorum maxicepe tam yazacam derken klavye klavye 2saniyede kapanıyor neden oluyor bu sinir etti beni bunlar

hllsvrn

hllsvrn

Üye
ya ben kontorüm olduğu halde mağazadan uygulama indiremiyorum birde bir sorunum daha var geçende siteye girdim yandex browserla lumiadan cevap yazmaya kalkıyorum maxicepe tam yazacam derken klavye klavye 2saniyede kapanıyor neden oluyor bu sinir etti beni bunlar

Mağazadan uygulama veya oyun indirmek için bazen mağaza koşulları Wi-fi bağlantısı istiyor. Sanırsam sen şebeke ile bağlanıyorsun..
Yandex olayına gelincede ilk defa sende duyuyorum böyle bir şey. Soft reset atabilirsin telefona kendine gelmesi için, yada ne bileyim google'dan dene tarayıcıya direk alan ismini girerek dene..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Explorer/.../Ayarlar/! burada web sitesi tercihinden mobil sürüm seç.

hllsvrn

hllsvrn

Üye
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Masaüstü sürümde arkadaşın dediği gibi olumsuzluklar oluyor mu? Ben genelde masaüstü sürüm kullanıyorum çünkü..
Hayır mağaza için her hangi bir olumsuzluğu yok. Maxicep forumda cevap yazacakken kaybolan klavye için yazmıştım. Mesela benim tarayıcı mobil sürüm de iken maxicep'e bağlandığımda cevap yazamıyorum, fakat tarayıcı ve site mobil sürüm olduğunda sıkıntı olmuyor.

PureFood

PureFood

Üye
Hayır mağaza için her hangi bir olumsuzluğu yok. Maxicep forumda cevap yazacakken kaybolan klavye için yazmıştım. Mesela benim tarayıcı mobil sürüm de iken maxicep'e bağlandığımda cevap yazamıyorum, fakat tarayıcı ve site mobil sürüm olduğunda sıkıntı olmuyor.

Board Express sarmıyor mu :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
bide paralı uygulamaları kontorlemi yoksa kartlamı indirebilirim kontor olduğu halde indiremiyorumda

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

power_24

Üye
Telefonun şarjı bitti ve tamamen kapandı sonra şarja taktıgımda ucak modunda acılmaya basladı sureklı boylemı oluyor sarjdayken?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Telefonun şarjı bitti ve tamamen kapandı sonra şarja taktıgımda ucak modunda acılmaya basladı sureklı boylemı oluyor sarjdayken?

hayir acilir pin kodu sorar pini girdikten sonra şebeke sinyali gelir.

Üst Alt