Ps3 vs Xbox 360 alıyorum yardımlarınız lazım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Ps3 vs Xbox 360 alıyorum yardımlarınız lazım.
Arkadaşlar yakın zamanda maaş kartını kredi kartı gibi teknosada kullanarak xbox veya ps3 alıcam. ( umarım maas kartıyla oluyordur bu is ) Sorum şu xbox almak istiyorum türkçe ama online oyun için gold üyelik filan ps3 online oyun ücretsiz oynanıyo diye biliyorum ama ingilizce. Sizce hangisini alayım? FPS Oyunu fazla oynayacagım hangisinde daha iyi alısırım ?

avcitalip

avcitalip

Üye
ps3 türkçe 160 gb't slim kullanıyorum memnunum tek sorun oyunların biraz pahalı olması onun haricinde mükemmel cihazlar online falanda bedava

sana tavsiyem ps4'ü bekle ps4 çıktığında ps3'ün fiyatlarında ciddi bir ucuzlama olacakmış :evet:

- - - Eklendi - - -

xbox kullanıcıları xbox'lar daha iyi diyorlar ama ben onlara katılmıyorum ps3 daha gelişmiş bir konsol her yönüyle + ülkemizde xbox'tan daha populer xbox yokken ps vardı :evet:

- - - Eklendi - - -

bu arada teknosa'dan veya benzeri bir mağazadan alacaksan kesinlikle kasko yaptır :oke:

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Ama ps3 türkçe olurmu *

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
hmm oyunlar ıcın mesela gta 4 için türkçe lik varm ı

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Öncelikle soruna cevap vereyim XBOX bence çok daha başarılı bir konsol fakat tamamen orjinal içerik kullanacaksan live'den gold üyeliğiydi oyunuydu derken biraz tuzlu oluyor.PS3 biraz daha ucuz ve Türkiye'de daha popüler.Her iki konsol da Türkçe içlerindeki çoğu oyun ingilizce sadece bir kaç özel yapım Türkçe her ikisinde de.Seninle daha önce konuştuk uzun uzun bence sana PS3 daha uygun ;) Ayrıca debil kart ile ödeme yapabilirsin dert etme :)

ps3 türkçe 160 gb't slim kullanıyorum memnunum tek sorun oyunların biraz pahalı olması onun haricinde mükemmel cihazlar online falanda bedava

sana tavsiyem ps4'ü bekle ps4 çıktığında ps3'ün fiyatlarında ciddi bir ucuzlama olacakmış :evet:

- - - Eklendi - - -

xbox kullanıcıları xbox'lar daha iyi diyorlar ama ben onlara katılmıyorum ps3 daha gelişmiş bir konsol her yönüyle + ülkemizde xbox'tan daha populer xbox yokken ps vardı :evet:

- - - Eklendi - - -

bu arada teknosa'dan veya benzeri bir mağazadan alacaksan kesinlikle kasko yaptır :oke:

Hocam PS4'ün çıkması en erken 2014 ilkbaharı...Daha cihazın kendisi tanıtılacak ardından 5-6 ay geçecek satışa çıkacak, ardından 7-8 aya sistem oturacakta insanlar PS4 almak için PS3'lerini satacaklar.En az 2 yılı var o işin.PS2 örneğinde gördüğümüz gibi çoğu kişi elindeki konsolu direk olarak yenilemiyor alacağı yeni konsolun sisteminin, oyunlarının oturmasını bekliyor.Yani boşu boşuna bekletmek yersiz arkadaşı bence :)

Ayrıca PS3 daha gelişmiş derken ne demek istedin anlayamadım ? Öncelikle XBOX 360 PS3'ten daha önce çıkmıştır.XBOX olmasaydı PS3 diye PS2'nin azıcık gelişmişini göreceğimizde bir gerçek.Online servisinde XBOX daha önde, hack-fw işlerinde zaten XBOX360 kendini aşmış durumda.Satış durumuna bakarsan dünya genelinde XBOX360 PS3'ten çok çok daha fazla satmış.Kolayık dersen metro arayüzüne ve XBOX'ımın gamepad'ini bugüne kadar gören herkes hayran kaldı (Gerek şıklığı gerek rahatlığı ile) PS3'ün üstün yanı nedir exclusive oyunları bana göre daha başarılı (bu kişiseldir tabi) ve daha az masraflı.

Ayrıca eğer 2. el XBOX alabilirsen (Kapıda ödeme) XBOX'larda yeni dual nand isimli bir işlem geliştirildi.2 tane XBOX'ın varmış gibi oluyor.Bir tarafını RGH'leyip sahte oyun oynuyorsun diğer tarafında ise aldığın orjinal oyunları multiplayer oynayabiliyorsun.Ben daha 1 ay önce yaptırdım çok iyi.Önce oyunu indiriyor HDD'ye atıyorum.Daha sonra beğenirsen orjinalini alıp multiplayer oynuyorum.Mis gibi :ehe Tabi bunun için alacağın XBOX'ın Slim modellerden olması gerekiyor ve 01.08.11'den önce üretilmiş olması gerekiyor.

tapatalk

tapatalk

Üye
al ps3ü sabahlara kadar oynarsın gowu ve ülkemizde konsol dedin mi ps

avcitalip

avcitalip

Üye
ps3 düşünürsen

6 oyun+2 kol+ps3 şeklinde 500 TL'ye bırakırım :oke:

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Ben xbox kullanıcısıyım.Xbox live psn den daha kaliteli ama çok tuzlu geliyor.Xbox kollarındaki batarya öldürüyo insanı.Ama xboxda joysticklerin konumu daha iyi.Eline tam oturuyor.Sırf kinect için xbox alınır.Ps move çok başarısız.Xbox dvd ps3 blueray kullanıyor.Ve bence ps 3 daha iyi görüntü kalitesi var.

Karar senin

- - - Eklendi - - -

Ben xbox kullanıcısıyım.Xbox live psn den daha kaliteli ama çok tuzlu geliyor.Xbox kollarındaki batarya öldürüyo insanı.Ama xboxda joysticklerin konumu daha iyi.Eline tam oturuyor.Sırf kinect için xbox alınır.Ps move çok başarısız.Xbox dvd ps3 blueray kullanıyor.Ve bence ps 3 daha iyi görüntü kalitesi var.

Karar senin

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Karar senin

- - - Eklendi - - -

Karar senin

İlk paragraf son cümlesi hariç geri kalanlara katılıyorum.Blue-ray evinde ekstra bir oynatıcısı olmayanlar için büyük bir avantaj ama XBOX'ın görüntü kalitesinin daha iyi olduğu aşikar.Konu ile ilgili internette bir kaç inceleme vardı resimli-videolu.PC'ye geçlnce gösteririm :)

avcitalip

avcitalip

Üye

İlk paragraf son cümlesi hariç geri kalanlara katılıyorum.Blue-ray evinde ekstra bir oynatıcısı olmayanlar için büyük bir avantaj ama XBOX'ın görüntü kalitesinin daha iyi olduğu aşikar.Konu ile ilgili internette bir kaç inceleme vardı resimli-videolu.PC'ye geçlnce gösteririm :)

o oyununa göre değişiyor diye biliyorum ben :evet:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

o oyununa göre değişiyor diye biliyorum ben :evet:

E tabi orası öyle.İlk yazıldığı platforma çok daha kaliteli oluyor gerek FPS-Akıcılık açısından gerekse grafik açısından.Oyunların çoğuda PC'ye daha kolay portlanacağından ya da PC'den daha kolay portlandığından PS3'ten önce XBOX'a yazılıyor.Bu yüzden exclusive oyunlar dışındaki bir çok oyunda grafik bakımından XBOX azıcık daha fazla :)

avcitalip

avcitalip

Üye

E tabi orası öyle.İlk yazıldığı platforma çok daha kaliteli oluyor gerek FPS-Akıcılık açısından gerekse grafik açısından.Oyunların çoğuda PC'ye daha kolay portlanacağından ya da PC'den daha kolay portlandığından PS3'ten önce XBOX'a yazılıyor.Bu yüzden exclusive oyunlar dışındaki bir çok oyunda grafik bakımından XBOX azıcık daha fazla :)

:evet:

yorumcux

Üye
Sana şunu söyleyeyim.XBOX'un grafikleri,oynayış kalitesi biraz daha iyi oynayabilir.Online'da Türkçe olabilir.Ama sonuçta Online oynamak için para vericeksin.İngilizce oyna para cepte kalsın daha iyi.PS3'üde XBOX'uda çok iyi bilirim.Zaten konsollarda FPS oynamak zordur ama PS3'de daha kolay alışırsın.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Sana şunu söyleyeyim.XBOX'un grafikleri,oynayış kalitesi biraz daha iyi oynayabilir.Online'da Türkçe olabilir.Ama sonuçta Online oynamak için para vericeksin.İngilizce oyna para cepte kalsın daha iyi.PS3'üde XBOX'uda çok iyi bilirim.Zaten konsollarda FPS oynamak zordur ama PS3'de daha kolay alışırsın.

PS3'te mi daha kolay alışırsın ? Bırak Allah aşkına

avcitalip

avcitalip

Üye

PS3'te mi daha kolay alışırsın ? Bırak Allah aşkına

hiç xbox oynamadım fakat ps3'te de fps oyunlarına alışırken çok zorlanmadım şimdiye kadar :)

- - - Eklendi - - -

BF3 ve COD Black Ops oynadım :) Türkiye'de konsol dedinmi Ps3 bence :evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...