Ubuntu for Phones - Gelin Konuşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Ubuntu for Phones - Gelin Konuşalım

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan

PriZm

PriZm

Üye
Ben halen Android driverlarını ve bootloaderını kullanan farklı bir sistem olduguna inanıyorum.

Hafta sonu geldiğinde ubuntuyu tekrar yükleyeceğim.Ama bu sefer her yönünü elden geçireceğim.Android ile benzer olan yada direkt Androidde de olan kodları gördüğümde not alacağım ve buraya yazacağım.Belki o zaman kafamızda birşeyler tasarlanır.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ne gerek vardı ki android romu üzerinden boot'lamaya deselerdi ben hallederdim o işi :D şaka bir yana söylenenler dogruysa :agla:rım

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Ben halen Android driverlarını ve bootloaderını kullanan farklı bir sistem olduguna inanıyorum.

Hafta sonu geldiğinde ubuntuyu tekrar yükleyeceğim.Ama bu sefer her yönünü elden geçireceğim.Android ile benzer olan yada direkt Androidde de olan kodları gördüğümde not alacağım ve buraya yazacağım.Belki o zaman kafamızda birşeyler tasarlanır.

yaz tabi görelim ben de inanmıyorum pek. ubuntuya karşı olduğumdan da değil kesinlikle desteklediğim bir sistem. özellikle qml'in kalitesi ubuntu ile bir kez daha ortaya çıkarıldı. :) maemo.org'da gezerken birisi twit ve xda'daki konuyu paylaşmış onu görüp buraya koştum hemen. :D

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];5841198' Alıntı:
ne gerek vardı ki android romu üzerinden boot'lamaya deselerdi ben hallederdim o işi :D şaka bir yana söylenenler dogruysa :agla:rım
gerçek olup olmadığı belli değil ama dünyanın sonu da değil be abi. belki uyumluluk sorunlarını gidermek için böyle bir yolu "geçici olarak" seçmişlerdir. :)

PriZm

PriZm

Üye
[ENGİN];5841198' Alıntı:

Android romu diye birşey yok ubuntu mobile da.Sadece Bootloader ve driverları android ile aynı.Rom tamamen farklı.

Bizim kafamızı kurcalayan şey build.prop çıktısındaki dalvik.vm ayarları.

PriZm

PriZm

Üye
Neyse ben şimdilik kaçar yarın işyerinde (:D) sakin bir kafayla telefondaki ubuntunun imaj dosyasını açıp içini kurcalayacağım biraz.Bakalım neler çıkacak.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Android romu diye birşey yok ubuntu mobile da.Sadece Bootloader ve driverları android ile aynı.Rom tamamen farklı.

Bizim kafamızı kurcalayan şey build.prop çıktısındaki

dalvik.vm ayarları.
Her neyse işte kızma yeterki :)

PriZm

PriZm

Üye
[ENGİN];5841216' Alıntı:
Her neyse işte kızma yeterki :)

Kızmadımki ya :D illa ruh halimi belli etmem için yazdıklarımda smileymi kullanmam lazım :ehe :D

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Neyse ben şimdilik kaçar yarın işyerinde (:D) sakin bir kafayla telefondaki ubuntunun imaj dosyasını açıp içini kurcalayacağım biraz.Bakalım neler çıkacak.
iyi geceler konuyu yarına kaybetmezsek iyidir. :ehe

tapatalk

tapatalk

Üye
berbat sistem bence bide googlein ios fps sine ulaştırdığı nexusa çıkarmak çok mantıksız xda da beğenen bir kişi yok

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
bu arada bizim sailfish'in de sdk'sı yayınlandı. artık bir kaç aya n9/50 portu çıkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt