Ubuntu for Phones - Gelin Konuşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
[video=youtube;0osKYq6GM9s]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0osKYq6GM9s&noredi rect=1[/video]

şu video'ya bakacak olursak gayet güzel çalışıyor. galaxy nexus'ta çok daha iyi çalışır.

tapatalk

tapatalk

Üye
[video=youtube;0osKYq6GM9s]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0osKYq6GM9s&noredi rect=1[/video]

şu video'ya bakacak olursak gayet güzel çalışıyor. galaxy nexus'ta çok daha iyi çalışır.

Abi ben sisteme kotu demiyorum google nexusu hiz konusunda en tepeye cikardi tarayici FPS filan androidin yaninda kotu kaliyo

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Abi ben sisteme kotu demiyorum google nexusu hiz konusunda en tepeye cikardi tarayici FPS filan androidin yaninda kotu kaliyo
kötü kalır çünkü sistem daha yep yeni. geliştiricilerin kullanıp geribildirim yapması için kullanıma sunuldu. son halini geçtim daha ilk hali bile değil bu.

PriZm

PriZm

Üye
Şimdi Ubuntu'yu tekrar yüklüyorum.Bakalım Android ile aynı kodları kullanan neler bulacağım.

tapatalk

tapatalk

Üye
ubuntu touch os da android çekirdeğinin dalviksiz hali varmış

PriZm

PriZm

Üye
Ubuntuda ram durumuna ve dosya sistemi düzenine bakacağım ama terminal bile yok :s

Seglopsi

Seglopsi

Üye
linux tabanli her sistemde terminal vardir. gizlemislerdir veya erisimi sinirlandirmislardir.

android'deki gibi root'u kernel uzerinden yapilabilir.

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Kardeş ben bu ubuntu denilen şeyi Nexus 4 e kursam eğer beğenmrzsem geri alabilirmiyim Android 4.2.2 ye

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
nasıl alırım biraz anlatırmısın

PriZm

PriZm

Üye
linux tabanli her sistemde terminal vardir. gizlemislerdir veya erisimi sinirlandirmislardir.

android'deki gibi root'u kernel uzerinden yapilabilir.
Sistem içerisinde yok.

Androiddede terminal root olmadanda var :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt