Galaxy w overclock kernel

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy w overclock kernel
Genelde buraya konu actgmda yardim almam ama yine de ben acym ddm 1.8ghz olan kernel lazim yardim edebilcek varmi? Kernel olmasa da olr overclok lzm orjinal rom ile calsck. Cow kernel var smd

serif55

serif55

Üye

Bu iki link işini görücektir kardeşim ;)

sadikbircan

Üye
Lütfen yanlış yönlerdime yapmayalım bu linklerdeki kerneller cm9 ve cm10 için yani ics ve jb kernelleri.Samsung galaxy w için forumda orjinal rom kerneli yok.Zaten cow kernel haricinde orjinal romla çalışan oc kernelde yok.

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yanlış yönlerdime yapmayalım bu linklerdeki kerneller cm9 ve cm10 için yani ics ve jb kernelleri.Samsung galaxy w için forumda orjinal rom kerneli yok.Zaten cow kernel haricinde orjinal romla çalışan oc kernelde yok.

Hmm cm9 fln senin sayende blyrm ama cow kernelimi nsl oc yapcam bi link atarmsn ocli

serif55

serif55

Üye

Yardım ederken arkadaşın şu anda kullandığı işletim sistemi sürümünü bilmediğimden dolayı Cm9, Cm10, İcs, Jb Kernellerini önermiş olabilirim. Ayrıca arkadaşa illada bu kernelleri yükle olucak die birşeyde söylemedim göz atması ve fikir sahibi olması açısından iki adet link ekledim.Bu linkler haricindede stock rom için kerneller mevcut dikkatli araştırma yaparsanız görürsünüz. Kernel istediğine göre bu konulara hakim bir arkadaş sanırım sitemine uygun kernel olup olmadığını biliyordur, bilmiyor olsa bile bir yorum daha yapıp ben bunu bilmiyorum derse ona göre yardımcı oluruz.

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
Yardım ederken arkadaşın şu anda kullandığı işletim sistemi sürümünü bilmediğimden dolayı Cm9, Cm10, İcs, Jb Kernellerini önermiş olabilirim. Ayrıca arkadaşa illada bu kernelleri yükle olucak die birşeyde söylemedim göz atması ve fikir sahibi olması açısından iki adet link ekledim.Bu linkler haricindede stock rom için kerneller mevcut dikkatli araştırma yaparsanız görürsünüz. Kernel istediğine göre bu konulara hakim bir arkadaş sanırım sitemine uygun kernel olup olmadığını biliyordur, bilmiyor olsa bile bir yorum daha yapıp ben bunu bilmiyorum derse ona göre yardımcı oluruz.

bu arada isini gorur dmssn :D bnm yermde acemi birisi olsa simdi telefonu ucmusdu neyse yine de konuya girdgn icin bile tesekkur edrim.

zaten forunda bldgm en iyi w ustasi sadikbircan :tebessüm: her sorunuma yardim ediyor :)

bir de ben orjinal rom die belrttm stock rom

serif55

serif55

Üye
bu arada isini gorur dmssn :D bnm yermde acemi birisi olsa simdi telefonu ucmusdu neyse yine de konuya girdgn icin bile tesekkur edrim.

zaten forunda bldgm en iyi w ustasi sadikbircan :tebessüm: her sorunuma yardim ediyor :)

bir de ben orjinal rom die belrttm stock rom

Yardım etmenin faydaları olucağı gibi zararlarıda olabilmekte insanız sonuçta, birimiz dikkat etmiyorsa diğerimiz uyarmalı, arkadaşa beni uyardığı için sitem etmedim zaten aksine teşekkür ederim bundan sonraki yardımlarımda daha dikkatli davranmamı sağayacaktır ;)

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
galaxy w zaten oc'li bir cihaz olduğu için ekstra oc yapmak cihaz'ın sağlığı açısında büyük risk tasşıyor yani 1.8 yapmak pek mantıklı değil..

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt