Telefon Tavsiyesi Sunspider 0.9.1 Java testi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Sunspider 0.9.1 Java testi!
Merhaba sayın ve sevgili maxicep üyeleri. Konu tanıtımı yazmakta beceriksizim kusura bakmayın.

Bildiğiniz üzere cihazların performansını belirlemek için bazı testler vardır. Bunlardan birisi de son derece güvenilir olan sunspiderdır

SunSpider, Apple, Android ve diğer platformlarda çalışan web tabanlı bir hız testi. Web sitelerinde sıkça kullanılan JavaScript'in performansını test eden SunSpider, bir takım testleri web tarayıcınızda çalıştırdıktan sonra milisaniye cinsinden bir sonuç gösteriyor. Bu sonuç, ne kadar düşük olursa, cihazınızın JavaScript performansı o kadar iyi demektir.

Her telefonda farklı performanslar çıkacaktır. Bu sebeple bu benchmark testinin ilginizi çekeceğine inanıyorum.
İyi şanslar :maxicep:
Şartlar:
1.Ss almalısınız. SS yi yükleyebilirsiniz.
2.Cihazınızı versiyonu ve modeliyle yazın lütfen. Rom yüklü ise rom ve versiyonu yeterli.

enes-1907

enes-1907

Üye
programıda ekleseydin iyi olurmuş :D

enes-1907

enes-1907

Üye
o sitede test yapabilmek için telefonla giricez herhalde bi programı yok değilmi :D

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Hayır. :)

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
samsung galaxy s3 4.1.2
Total : 1192.5 ms.

not : Note 2 nin skorunu yazabilirseniz iyi olur. Sizinki dedigimi yap , yaptıgımı yapma :ehe gibi bir şey olmuş..

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Çok kötü. Abi senin sonuç neden böyle anlamadım.
Benim 1.8ghzde 920.1 aldım okulda almıştım arkadasin not2 de 1050 aldi 4 sefer. Bugün normalde denedim stock ayarlarla 1040 aldım :) şimdi tekrar 920 için zorluuorum bu sefer ss alacam :D

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Çok kötü. Abi senin sonuç neden böyle anlamadım.
Benim 1.8ghzde 920.1 aldım okulda almıştım arkadasin not2 de 1050 aldi 4 sefer. Bugün normalde denedim stock ayarlarla 1040 aldım :) şimdi tekrar 920 için zorluuorum bu sefer ss alacam :D

yapma be :hmmm o kadar kotumu bu skor :s acaba internet hızının alakası varmı ; aveanın sınırsız net paketini kullanıyorum hızım su aralar yerlerde geziyor :ehe pazartesi günü birde wi-fi ile şirkette deneyim ben bunu .....

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Bende de vodafon var. Abi htc one 1050 skor yapmış. Ben simdi kapat aç yaptım 960 aldım. Bir dene.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Bende de vodafon var. Abi htc one 1050 skor yapmış. Ben simdi kapat aç yaptım 960 aldım. Bir dene.

Kapadım açtım 1162 :( yok ben bunu kafaya taktım , bu hafta samsungun sızdırdığı 4.2.1 sürümünü yükleyip birde öyle deneyim ;)

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Uruloki

Uruloki

Üye
elimdeki cihaz prototoip olduğu için sadece skoru paylaşıyorum yakında görürsünüz :D============================================
RESULTS (means and 95% confidence intervals)
--------------------------------------------
Total: 169.5ms +/- 1.3%

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
elimdeki cihaz prototoip olduğu için sadece skoru paylaşıyorum yakında görürsünüz :D============================================
RESULTS (means and 95% confidence intervals)
Total: 169.5ms +/- 1.3%

Pc?

PriZm

PriZm

Üye
1853 Ubuntu OS

2179 Android 4.2.2 CM

m542tf

m542tf

Üye
lumia 620 1477

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt