aleranol
Üye
Sunspider 0.9.1 Java testi!
Merhaba sayın ve sevgili maxicep üyeleri. Konu tanıtımı yazmakta beceriksizim kusura bakmayın.
Bildiğiniz üzere cihazların performansını belirlemek için bazı testler vardır. Bunlardan birisi de son derece güvenilir olan sunspiderdır
SunSpider, Apple, Android ve diğer platformlarda çalışan web tabanlı bir hız testi. Web sitelerinde sıkça kullanılan JavaScript'in performansını test eden SunSpider, bir takım testleri web tarayıcınızda çalıştırdıktan sonra milisaniye cinsinden bir sonuç gösteriyor. Bu sonuç, ne kadar düşük olursa, cihazınızın JavaScript performansı o kadar iyi demektir.
Her telefonda farklı performanslar çıkacaktır. Bu sebeple bu benchmark testinin ilginizi çekeceğine inanıyorum.
İyi şanslar
Şartlar:
1.Ss almalısınız. SS yi
2.Cihazınızı versiyonu ve modeliyle yazın lütfen. Rom yüklü ise rom ve versiyonu yeterli.
Bildiğiniz üzere cihazların performansını belirlemek için bazı testler vardır. Bunlardan birisi de son derece güvenilir olan sunspiderdır
SunSpider, Apple, Android ve diğer platformlarda çalışan web tabanlı bir hız testi. Web sitelerinde sıkça kullanılan JavaScript'in performansını test eden SunSpider, bir takım testleri web tarayıcınızda çalıştırdıktan sonra milisaniye cinsinden bir sonuç gösteriyor. Bu sonuç, ne kadar düşük olursa, cihazınızın JavaScript performansı o kadar iyi demektir.
Her telefonda farklı performanslar çıkacaktır. Bu sebeple bu benchmark testinin ilginizi çekeceğine inanıyorum.
İyi şanslar

Şartlar:
1.Ss almalısınız. SS yi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yükleyebilirsiniz. 2.Cihazınızı versiyonu ve modeliyle yazın lütfen. Rom yüklü ise rom ve versiyonu yeterli.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

gibi bir şey olmuş..
o kadar kotumu bu skor
acaba internet hızının alakası varmı ; aveanın sınırsız net paketini kullanıyorum hızım su aralar yerlerde geziyor
yok ben bunu kafaya taktım , bu hafta samsungun sızdırdığı 4.2.1 sürümünü yükleyip birde öyle deneyim