LeBron MJden iyi olabilecek mi?

Sponsorlu Bağlantılar

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
LeBron MJden iyi olabilecek mi?
Şuan tartismasiz LeBron 1e1 de rakibi yok genel olarakta en iyi gibi gozukuyor

Lebron basketbolu biraktiginda MJden daha iyi bir kariyer yasamis olucakmi sizce?

Kobe ve mj cok yetenekli evet ama lebronda en az onlar kadar yetenekli vucut olarak karsilastirmiyorum zaten :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Hiç kimse Majesteleri kadar olamayacak.

- - - Eklendi - - -

Kobe daha kalıplı olsa 1'e 1'de rakipsiz olur. Bu haliyle bile LeBron'a kafa tutar ya, orası ayrı.
LeBron geçen sene Majesteleri'nin playoff istatistiklerini yakaladı ama sadece 1 kez yaptı bunu. Jordan yıllarca yaptı. Yapamayacak demek değil ama çok zor.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
İstatistiklere gore konusmak yanlis zira lebron takim arkadasim bostayken potaya kendim gitmem demisti kobenin bencilliginden bahsetmiyorum

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
İstatistiklere gore konusmak yanlis zira lebron takim arkadasim bostayken potaya kendim gitmem demisti kobenin bencilliginden bahsetmiyorum

Sadece istatistikler değil sorun, oyun olarak da Jordan gibisi gelmedi henüz.
Kobe bencil olabilir ama bu sene yaptığı asistler ortada. Peşpeşe 4 maç 10+ asist yaptı yine bu sene. Biraz olsun takip etseydin böyle konuşmazdın.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi

Sadece istatistikler değil sorun, oyun olarak da Jordan gibisi gelmedi henüz.
Kobe bencil olabilir ama bu sene yaptığı asistler ortada. Peşpeşe 4 maç 10+ asist yaptı yine bu sene. Biraz olsun takip etseydin böyle konuşmazdın.
ediyorum kariyeri boyunca pas denen şeyi bilmeyen adam bu sene asist yapıyor diye abarttınız :)
lebron yıllardır sürekli asist sürekli blok ve sürekli sayı buluyor kobe ise motor gibi sayı atıyordu sadece önceki senelerde.

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
ı ıh :(

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ediyorum kariyeri boyunca pas denen şeyi bilmeyen adam bu sene asist yapıyor diye abarttınız :)
lebron yıllardır sürekli asist sürekli blok ve sürekli sayı buluyor kobe ise motor gibi sayı atıyordu sadece önceki senelerde.

Abartmıyorum. Kobe'ye de hak vermek lazım yıllarca adam akıllı şut atamayanlarla beraber oynadı. LeBron da çok iyilerle oynamadı ama Hughes gibilerle oynadı en azından.↲