(1400~ Tl) Telefon Önerisi..

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
(1400~ Tl) Telefon Önerisi..
Evet arkadaşlar daha öncede telefon değiştireceğimi söylemiştim.O gün geldi. :D
Galaxy S'imin Vector adlı oyunda kasmasından dolayı artık eskimeye başladığını anladım :D (:()

1400~ Bütçem var.En fazla 50 tl daha üstüne çıkabilirim.

Bu fiyatta benim bildiğim en iyi S3 var.

Ama başka her türlü tavsiye ye açığım.

S3'ü epey araştırmıştım.Neredeyse her tarafını biliyorum.Ama halen daha bilmediğim Avantajı/Dezavantajı olabilir.

o yüzden kullananlardan kendinize göre avantajlarını/dezavantajlarını yazmanızı istiyorum. :)

Birde sizce şuanda S3 yada ona yakın bir telefon almak mantıklımı? yoksa beklemekmi mantıklı?

Şimdiden Teşekkürler :)

foreverthe

foreverthe

Üye
Bence bekle. S4 14 Mart'ta çıkacak haberleri var. S4 alamasan bile S3 fiyatı düşer :)

- - - Eklendi - - -

1445 TL'ye iPhone5 buldum sahibindende istersen link veririm.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Bence bekle. S4 14 Mart'ta çıkacak haberleri var. S4 alamasan bile S3 fiyatı düşer :)

- - - Eklendi - - -

1445 TL'ye iPhone5 buldum sahibindende istersen link veririm.
S3'ün kendine göre iyi ve kötü yanlarını yazarmısın? :)

Linki at bakayım.Ancak nasıl oluyor da 1445 tl oluyor o? :D

Kerim.

Kerim.

Üye
vay be Ali.degistircen demek senin emektari:ehe
ben beklemeni oneririm

MksDevoO

MksDevoO

Üye
Şuan Nexus 4 Kullanıyorum Bundan önce S3 kullanıyodum önerim kesilikle Nexus 4 yinede seçim senin

MrExpert

MrExpert

Üye
Evet arkadaşlar daha öncede telefon değiştireceğimi söylemiştim.O gün geldi. :D
Galaxy S'imin Vector adlı oyunda kasmasından dolayı artık eskimeye başladığını anladım :D (:()

1400~ Bütçem var.En fazla 50 tl daha üstüne çıkabilirim.

Bu fiyatta benim bildiğim en iyi S3 var.

Ama başka her türlü tavsiye ye açığım.

S3'ü epey araştırmıştım.Neredeyse her tarafını biliyorum.Ama halen daha bilmediğim Avantajı/Dezavantajı olabilir.

o yüzden kullananlardan kendinize göre avantajlarını/dezavantajlarını yazmanızı istiyorum. :)

Birde sizce şuanda S3 yada ona yakın bir telefon almak mantıklımı? yoksa beklemekmi mantıklı?

Şimdiden Teşekkürler :)

Konuyu kendin yazıp kendin cevaplamışsın bize pek birşey kalmamış :D. Benim tavsiyem mutlaka s4 ü beklemen neden diye soracak olursan başlayayım öncelikle s3 ilk çıktığında 2000tl idi s2 de 1500 tl civarı idi ama aradan 1 ay geçti s3 1600tl ye kAdar düştü ve s2 1200tlye geriledi şimdi sen 1400tlye s3 alırsan muhtemelen 3 ay sonra s4 çıkacak ve s3 muhtemelen 300-400 tl değer kaybedicek 400tl çöpe atılabilecek bi para değil bu yüzden 2-3 ay bekleyerek ucuza alman daha mantıklı şimdilik bekle derim :hmmm

aleranol

aleranol

Üye
Sana nexus4 iyi gider biliyorsun. Olmazsa da s3 alma sinifta 4 tane var bu ne ya heryerde s3. Arkadaş turkcell bayisinde tanıdık çalışan olunca 1500tlye not2 aldı. Adam kendi aliyormus gibi aldı. Not2 bulursan kaçırma haricinde nexus4

Türe

Türe

Üye
Seen gelistirmeyi seviyosun Ali nexus 4 all. :D

S3 e gelecek olursak ROM destegi olarak s2 den bile berbat donanimindan dolayi -custom- . Aka stock based romlar basarili . yani kisacasi Ben ugrasicam diyorsan ki seen ugrasmadan duramazsin nexus 4 all :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

Konuyu kendin yazıp kendin cevaplamışsın bize pek birşey kalmamış :D. Benim tavsiyem mutlaka s4 ü beklemen neden diye soracak olursan başlayayım öncelikle s3 ilk çıktığında 2000tl idi s2 de 1500 tl civarı idi ama aradan 1 ay geçti s3 1600tl ye kAdar düştü ve s2 1200tlye geriledi şimdi sen 1400tlye s3 alırsan muhtemelen 3 ay sonra s4 çıkacak ve s3 muhtemelen 300-400 tl değer kaybedicek 400tl çöpe atılabilecek bi para değil bu yüzden 2-3 ay bekleyerek ucuza alman daha mantıklı şimdilik bekle derim :hmmm
Tecrübe :ehe Ama başkalarınında tecrübelerini öğrenmek istedim :D :)

demek sende bekle diyorsun.. :hmmm
Sana nexus4 iyi gider biliyorsun. Olmazsa da s3 alma sinifta 4 tane var bu ne ya heryerde s3. Arkadaş turkcell bayisinde tanıdık çalışan olunca 1500tlye not2 aldı. Adam kendi aliyormus gibi aldı. Not2 bulursan kaçırma haricinde nexus4
:ehe

Nexus 4 tam bana göre biliyorum.Ancak Ekranın sarımsı olması ve ses kalitesi gerçekten soğuttu..
S3'ün çok satması da benim için bir avantaj.Ne kadar çok satarsa o kadar çok geliştiricisi olur :) Galaxy S'i bunu göz önüne alarak almıştım ve beni 2 yıl idare etti :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Ali bende nexus4 al dicem ama 12gb yetmez gibime geliyor sana

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Seen gelistirmeyi seviyosun Ali nexus 4 all. :D

S3 e gelecek olursak ROM destegi olarak s2 den bile berbat donanimindan dolayi -custom- . Aka stock based romlar basarili . yani kisacasi Ben ugrasicam diyorsan ki seen ugrasmadan duramazsin nexus 4 all :D
O kadarka kötü değil gibi ya :D

en azından CyanogenMod ve yeterli sayıda kernel var :ehe
Ali bende nexus4 al dicem ama 12gb yetmez gibime geliyor sana

Doğru.Yetmez :zzz:

Kerim.

Kerim.

Üye
tahmin etmistim:ehe

aleranol

aleranol

Üye

Tecrübe :ehe Ama başkalarınında tecrübelerini öğrenmek istedim :D :)

demek sende bekle diyorsun.. :hmmm

:ehe

Nexus 4 tam bana göre biliyorum.Ancak Ekranın sarımsı olması ve ses kalitesi gerçekten soğuttu..
S3'ün çok satması da benim için bir avantaj.Ne kadar çok satarsa o kadar çok geliştiricisi olur :) Galaxy S'i bunu göz önüne alarak almıştım ve beni 2 yıl idare etti :)
Tanıdık bulursan not2 al. Cidden çok iyi bakmışsındır gerçi. S3 ile kiyaslanamaz.
Nexus4 e gelirsek sen ses için s1 kullanırım diyordun :) ekranı bilemeyecegim

alenkolik

alenkolik

Üye
Senin böyle bi konu açman çok şaşırttı beni. Çakma Nawy mi var la yoksa forumda. :hmmm

MksDevoO

MksDevoO

Üye

Satmayacam diğer cebimde gezdirecem :ehe

Ya abi birde kendinize göre sevdiğiniz ve beğenmediğiniz yönlerini yazsanız :D
Öncelikle Saf kan Android taşıması benim için çok önemli yanı sıra güncelleme sıkıntısı çekmek zorunda olmayan bi android tel olmasıda cabası ekranın sarı olmasından ve ses kalitesinden dert yakınmışsın fakat LG ekran parlaklığı ve beyaz tonları en iyi yansıtan firma olduğunu düşünüyorum ekran teknolejisinde ekran s3 ten daha kaliteli yan yana koyduğumda rahatlıkla görebiliyorum ses hiç fena değil s3 ün biraz daha gür çıktığını söleye bilirim ama çokta fark yok tasarım olarak çok daha estetik ve dikkat çekici olmasıda güzel bir yanı şunuda söleyeyim biliyosunki amoled ekranlarda sarılar daha sarı kırmızılar daha kızmısı olayı var nexus 4 te True IPS+ hd ekran herşeyin doğal rengini yansıtmakta bu benim hoşuma gidiyo fakat başka kullanıcıları bilemicem işlemci bakımından daha yeni bir cihaz olması 2 GB ram de tuzu biberi olmuş inşallh yardımcı olumuşumdur

aleranol

aleranol

Üye
Bende not2 alsammi diye kinu acmistim l920 düşünürken. Bak elimde ne var :ehe

pRime.

pRime.

Üye
başka bir marka model veya işletim sistemine pek yer yok anladığım kadarıyla. android'de en iyisi (kendi görüşüm) samsung. onun için alacağın telefon yine samsung olsun.

Türe

Türe

Üye

O kadarka kötü değil gibi ya :D

en azından CyanogenMod ve yeterli sayıda kernel var :ehe

Doğru.Yetmez :zzz:

S2 deki romlar bile daha stabil daha nolsun :zzz: Adam gibi birkac rom var digerleri hep abidik gubidik |-)

Takipçi Satın Al

Üst Alt