nokiadan 4 yeni model

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
nokiadan 4 yeni model
Geçtiğimiz günlerde sizlere Nokia Lumia 520 ve Nokia Lumia 720 hakkında sızan bilgileri aktarmış ve bu yeni akıllı telefonların ay sonunda gerçekleştirilecek Dünya Mobil kongresinde tanıtılacağı bilgisini vermiştik. Nokia'nın yeni modelleri bu iki akıllı telefon ile sınırlı kalmayacak.

Nokia, Lumia serisini genişletmeye devam ediyor. Windows 8'in tanıtılmasıyla birlikte Windows Phone 8 işletim sistemine sahip Lumia 920 modelini kullanıcıların beğenisine sunan firma ardından orta ve giriş seviyesi kategoride konumlandırdığı Lumia 820 ve Lumia 620 modellerini de satışa çıkarmıştı. Bu ay sonunda gerçekleştirilecek Dünya Mobil Kongresinde yeni ürünlerini tanıtması beklenen Nokia'nın kullanıcılara sürpriz modelleri de var. Daha önce belirttiğimiz gibi Lumia 720 ve Lumia 520 modellerini tanıtacak olan firma iki yeni modelini de göz önüne çıkartacak. RM-914, RM-885, RM-887 ve RM-860 kod adlarına sahip 4 ürün tanıtılmak için gün sayıyor.

Bu ürünlerden RM-914 kod adlı ürün Lumia 520 ve RM-885 kod adlı ürün Lumia 720 adıyla sahne alacak. RM-887 ve RM-860 kod adlı ürünlerin isimleri ise hala ortaya çıkmış değil. Bu ürünlerin teknik özellikleri ve tasarımları konusunda da herhangi bir bilgi yok. Bu ürünlerden birinin isminin Lumia'nın yeni amiral gemisi modeli olması beklenen Lumia 922 olması bekleniyor, fakat bu konuda da kesin bilgiler yok. Tüm bu detayların ortaya çıkması için bir hafta daha beklemememiz gerekiyor

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

___kaptan___

___kaptan___

Üye
oh oh gelsin hadi hayırlısı olsun +Haber için :tşk:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Paylaşım için teşekkürler.

FordFocus RS

FordFocus RS

Üye
nokia işi büyütüyor valla teşekkürler paylaşım için :)

Symbianize

Symbianize

Üye
Haber için teşekkürler

Yunkaai

Yunkaai

Üye
520 gelirse alırım bir tane.

Haber için teşekkürler

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederim arkadaşlar

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Tesekkurler .. Cok Iyi Olur Gelmelerii

acuxx

acuxx

Üye
yeni amiral gemisini alıcam. da 808 gibi kamera arkadan pörtlemesin tasarımı iyi olsun başka bişey istemiyorum

:tşk:

MaxipmaN

Üye
lumia 520 çok düşük kalır bence, bu marka batmayacak anlaşıldı :D

EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
En çok 808'in kamerası gibi olacak 41Mp'lik Lumia'yı merak ediyorum. :dry:

fk555897

fk555897

Üye
Lumia 922 gelirse almayı düşünürüm

esokmen

esokmen

Üye
Teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Yakında bu cihazların neler olduğu duyurulur

SheFy

SheFy

Üye
720 ve 520 nin özellikleri belli mi?

anisti

anisti

Üye
evet bende bekliyorum 520'yi

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:tşk:

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederim kardeşim

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Nokia symbianı bitirince acaba nokiada bitermi diye düşündüm ama nokia lumia 920 yi görünce lumia serisi gerçekten gelişecek diye düşündüm çünkü nokia 5800 dan sonra öyle bir yol aldiki iyicene geliştirdi nokia farklı bir şey yapsa eskisi gibi büyük bir kitle nokia kullanabilir:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt