WhatsApp Şimdi Yeni Güncelleme Ve Türkçe Diliyle Karşımızda....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
MicroSoft Simdiden Boyle Yaparsa Isi Yas ..
WhatsApp IOS ; 11.5 MB ..
WhatsApp Android ; 9.2 MB ..
WhatsApp WP ; 5 MB ..
Acaba Sorun Kimde .? 5 MB Arti Cok Eksikleri Var Diger Sistemlerdeki Uygulamasina Karsi ..
Mesela MP3 Gondermek Yerine 2 Dakika Ses Kaydi Yaptiriyor Sana .. Ses Kaydi Mi Kaldi Artik Arkadas Yaa =]

serinaga

serinaga

Üye
herşey iyi güzel hoşda benim market sağolsun güncellemeden kendisinin haberi yok banada haber vermiyor whatsappı kaldırıp bir daha kurdum tr oldu .Bu tarz sorun yaşan var mı? arkadaşlar.

Dün bende de yoktu birşey ama bugün 8 güncelleme birden geldi, sende hiç mi gelmiyor ?

- - - Eklendi - - -

WhatsApp WP ; 5 MB ..
Acaba Sorun Kimde .? 5 MB Arti Cok Eksikleri Var Diger Sistemlerdeki Uygulamasina Karsi ..
Mesela MP3 Gondermek Yerine 2 Dakika Ses Kaydi Yaptiriyor Sana .. Ses Kaydi Mi Kaldi Artik Arkadas Yaa =]

Evet daha eksikleri var, ama bu kadar kısa sürede bence iyi iş çıkarttılar, eminim yakın bir zamanda daha çok özellik gelecektir ...

hiphop8

Üye
profil fotoğraflarının tam ekran gösterilmesi çok zor olmasa gerek. bunun gelmesini beklerdim. ama yinede gayet güzel olmuş. live title yazıyorda bende yok nedense :D
Eğer boş bir tile olarak görünüyorsa, (Güncelleme yapınca bende öyle oldu.) üstüne basılı tut, sonra onu bi büyült, sonra bi daha küçült. :D

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Dün bende de yoktu birşey ama bugün 8 güncelleme birden geldi, sende hiç mi gelmiyor ?

- - - Eklendi - - -

Evet daha eksikleri var, ama bu kadar kısa sürede bence iyi iş çıkarttılar, eminim yakın bir zamanda daha çok özellik gelecektir ...

2 - 3 Ay Kisa Suremi =O

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
Biz S60v3 kullanıcılarına da rahatlık geldi ve bağlantı sorunları giderildi. Toplu güncelleme olmuş herhalde

nanotex

nanotex

Üye
Bazı oturmamış sorunlar var sanırım hissediyorum.. mesaj geldiğinde açtığımda konuşma penceresinde gözükmüyor ya da geç geliyor.. uygulamaya girerken bekletiyor.

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
Bazı oturmamış sorunlar var sanırım hissediyorum.. mesaj geldiğinde açtığımda konuşma penceresinde gözükmüyor ya da geç geliyor.. uygulamaya girerken bekletiyor.

Demek ki henüz arkada çalışma olayı çözülememiş. Ya da kaynak kodu alamadılar hallolur o

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Evet, Bendede .. Baglantimin Super Olmasina Ragmen Mesajlar 3 Dakika Sonra Geliyorr ..
Ve Gec Aciliyorr

m542tf

m542tf

Üye
WhatsApp WP ; 5 MB ..

yazmayacaktım ama dayanamadım
ios yaklaşık 6 yıldır piyasada androidde ôyle pekala bu sistemler ilk çıktıklarında bugünkü gibilermiydi. Wp8 daha 6 aylık ürün biraz sabredeceksiniz. Beklemeye tahammül edemiyorsanız ios yada android tercih edeceksiniz.
Boyutundan ziyade işlevine bakacaksın :ehe

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ayrıca uygulama boyutlarına kafa yoran arkadaşlar için belki bir ölçek olabilir. :)

C# 2.0 sürümü ile yapılmak istenen bir işi kod'a döktüğünüzde 45-60 kb olabiliyordu.Çünkü çok satır yazıyordunuz.

C# 4.0(yada 5.0) sürümü ile bunu tek satırda çözerek 10kb'a kadar düşürebiliyorsunuz. :)

Aynı platformun sürümlerinde bile 6 kat fark olabiliyorsa iOS ve Android'in kaynak kodlarının az satırla çok iş yapamadığını belirtmeliyim.O yüzden uygulama boyutları artabiliyor.Görsel farklar da bunu arttırıyor tabi ki.Bunu sadece uygulama boyutunu anlatabilmek için söyledim.

Android'de yada iOS'ta daha çok özellik vardır yada görsel anlamda daha zengindir ona itirazım yok.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

yazmayacaktım ama dayanamadım
ios yaklaşık 6 yıldır piyasada androidde ôyle pekala bu sistemler ilk çıktıklarında bugünkü gibilermiydi. Wp8 daha 6 aylık ürün biraz sabredeceksiniz. Beklemeye tahammül edemiyorsanız ios yada android tercih edeceksiniz.
Boyutundan ziyade işlevine bakacaksın :ehe

Sorun Da Orda .. Islevde Kotuu =]

- - - Eklendi - - -

Ayrıca uygulama boyutlarına kafa yoran arkadaşlar için belki bir ölçek olabilir. :)

C# 2.0 sürümü ile yapılmak istenen bir işi kod'a döktüğünüzde 45-60 kb olabiliyordu.Çünkü çok satır yazıyordunuz.

C# 4.0(yada 5.0) sürümü ile bunu tek satırda çözerek 10kb'a kadar düşürebiliyorsunuz. :)

Aynı platformun sürümlerinde bile 6 kat fark olabiliyorsa iOS ve Android'in kaynak kodlarının az satırla çok iş yapamadığını belirtmeliyim.O yüzden uygulama boyutları artabiliyor.Görsel farklar da bunu arttırıyor tabi ki.Bunu sadece uygulama boyutunu anlatabilmek için söyledim.

Android'de yada iOS'ta daha çok özellik vardır yada görsel anlamda daha zengindir ona itirazım yok.

Hayir Yani .. Herseyi Yapabilirsin .. Neden Yapmiyorsun WhatsApp .?
O Kadar Bekletirler Adam Gibi Duzeltmezlerr =/

ozkann

Üye
yeni güncelleme var whatsapp ta güncelleyin arkadaşlar

nanotex

nanotex

Üye

İnsan biraz görsel ekler, çok sade :)
yeni güncelleme var whatsapp ta güncelleyin arkadaşlar
Aynen ya şaşırdım 2 günde bir güncelleme ahaha :D

- - - Eklendi - - -

Yeni gelen güncelleme ile profil resimleri büyütülebiliyor arkadaşlar

korsan638

korsan638

Üye
Demin guncelleme geldi ve guncelledim fakat tam bir rezalet.. Hicbirsey degişmemiş hemde hic birsey! Hatta yuz ifadesi simgeleri bile ayni.. Ben anlamadim neyin guncellemesi geldi bana ? Sanki dogumgunumde ici boş bir hediye paketi almiş gibi hissettim nedense :D

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
yşm

yşm

Üye
Yine mi guncelleme geldi linke tıkladım baktım ancak bende guncelleme gorunmuyo ?

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Demin guncelleme geldi ve guncelledim fakat tam bir rezalet.. Hicbirsey degişmemiş hemde hic birsey! Hatta yuz ifadesi simgeleri bile ayni.. Ben anlamadim neyin guncellemesi geldi bana ? Sanki dogumgunumde ici boş bir hediye paketi almiş gibi hissettim nedense :D

Hay Agzin Bal Yesin =]

m542tf

m542tf

Üye
güncelledim profil resmi tam ekran oluyor

nanotex

nanotex

Üye
Bende şu an hiçbir kasma donma yok. Profil resmini büyütmeleri güzel olmuş. Yalnız şu ayarlar bölümü sıkıntılı hala off ve on yazıyor orasını da türkçe yapsalar ya :)
Şu yedekleme olayı ne işe yarıyor bilen var mı? Neyin yedeklemesini yapıyor anlanadım ben, nasıl geri yükleniyor yedeklemeden

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: nanotex
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
geniş live tile,buyuk profil resmi ve bazi bug fixler yapilmiş. Wp8 bir cihaz alanlar icin duşunursek son 3 ayda bu uygulama 3 tane guncelleme aldi ve geliştiricisi de oldukca yakin ilgi gosteriyor. Bence biraz daha sabirli olmayi denemelisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt