Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
WhatsApp Şimdi Yeni Güncelleme Ve Türkçe Diliyle Karşımızda....
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selcuk28
Üye
bana göre tek eksiği şu profil fotoğraflarıydı onu da düzeltmişler sorunsuz olmuş. sevdim, işini fazlasıyla yapıyor.
Zaman_yolcusU
Üye
tr guncellemesinden sonra bu gun bi guncelleme daha geldi bana o ne işe yarıo anlamadım
katil_197
Üye
bugün bi tane güncelleme geldi ama içindeki yenilikleri anlamadım
Dementor61
Üye
Güncelleme ile kasma takılma sorunu neredeyse giderilmiş. 2 günde gelen 2 güncelleme firmanın ne kadar ilgili olduğunu gösterir. Biraz sabır çok iyi şeyler göreceğiz
Ayrıca uygulama boyutlarına kafa yoran arkadaşlar için belki bir ölçek olabilir.
C# 2.0 sürümü ile yapılmak istenen bir işi kod'a döktüğünüzde 45-60 kb olabiliyordu.Çünkü çok satır yazıyordunuz.
C# 4.0(yada 5.0) sürümü ile bunu tek satırda çözerek 10kb'a kadar düşürebiliyorsunuz.
Aynı platformun sürümlerinde bile 6 kat fark olabiliyorsa iOS ve Android'in kaynak kodlarının az satırla çok iş yapamadığını belirtmeliyim.O yüzden uygulama boyutları artabiliyor.Görsel farklar da bunu arttırıyor tabi ki.Bunu sadece uygulama boyutunu anlatabilmek için söyledim.
Android'de yada iOS'ta daha çok özellik vardır yada görsel anlamda daha zengindir ona itirazım yok.