WhatsApp Şimdi Yeni Güncelleme Ve Türkçe Diliyle Karşımızda....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selcuk28

selcuk28

Üye
bana göre tek eksiği şu profil fotoğraflarıydı onu da düzeltmişler sorunsuz olmuş. sevdim, işini fazlasıyla yapıyor.

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
tr guncellemesinden sonra bu gun bi guncelleme daha geldi bana o ne işe yarıo anlamadım

katil_197

katil_197

Üye
bugün bi tane güncelleme geldi ama içindeki yenilikleri anlamadım

Dementor61

Üye
Güncelleme ile kasma takılma sorunu neredeyse giderilmiş. 2 günde gelen 2 güncelleme firmanın ne kadar ilgili olduğunu gösterir. Biraz sabır çok iyi şeyler göreceğiz :)

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
Ayrıca uygulama boyutlarına kafa yoran arkadaşlar için belki bir ölçek olabilir. :)

C# 2.0 sürümü ile yapılmak istenen bir işi kod'a döktüğünüzde 45-60 kb olabiliyordu.Çünkü çok satır yazıyordunuz.

C# 4.0(yada 5.0) sürümü ile bunu tek satırda çözerek 10kb'a kadar düşürebiliyorsunuz. :)

Aynı platformun sürümlerinde bile 6 kat fark olabiliyorsa iOS ve Android'in kaynak kodlarının az satırla çok iş yapamadığını belirtmeliyim.O yüzden uygulama boyutları artabiliyor.Görsel farklar da bunu arttırıyor tabi ki.Bunu sadece uygulama boyutunu anlatabilmek için söyledim.

Android'de yada iOS'ta daha çok özellik vardır yada görsel anlamda daha zengindir ona itirazım yok.

Linux kodları karmaşık ve uğraştırıcıdır. iOS ve Android de linux kök üzerinedir (modifiyeleri olsa da)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Aynı işi yapan iki kod arasından basit ve az olanını seçerim.

Kaliteli kod anlayışı.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Yeniden güncellendi :islik

nanotex

nanotex

Üye
Farkları görebilen var mı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aciklamalar bolumunde,fince ve bir dilde daha kurulum hatasiyla,dusuk versiyon cihazlardaki hataların duzeltigi yaziyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Yenilikler (2.9.4):
- Fix crashes on Settings and app install on a small number of 7.x devices
- Fix installation hangs for Finnish and Polish users

nanotex

nanotex

Üye
Aciklamalar bolumunde,fince ve bir dilde daha kurulum hatasiyla,dusuk versiyon cihazlardaki hataların duzeltigi yaziyor
O zaman heyecana gerek yok :D Ama ayarlar bölümü hala tam türkçe değil yaa takıntım var :D

nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşlar whatsapp translate bölümündeyim, göz gezdiriyorum. Sessiz özelliği gelecek sanırsam. Başka farklılıklar görürsem yazarım buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt