WhatsApp Şimdi Yeni Güncelleme Ve Türkçe Diliyle Karşımızda....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
krstnck

krstnck

Üye
Üstad RESİM göndermeyi denedin mi ??? Uygulamadan atıyor bende de. Güncellemeden önce ne güzel gönderiyordum, ama güncellemeyi yapınca bozuldu. Komple sildim ve tekrar yükledim yine olmadı ... Ses, Video, Konum ve Kişilerden gönderim yaparken, ne Kamera nede Resim Arşivinden göndermiyor :bilmm
Dediklerinin hepsini tek tek denedim bende sorunsuz gönderiliyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sorun yok resim de gonderdim şimdi. Can sabah resmi gorunce şaşiricak:kıskıs:

ozkann

Üye
bildirimlerin üst barda görünmesini nasıl engelleriz

serinaga

serinaga

Üye
sorun yok resim de gonderdim şimdi. Can sabah resmi gorunce şaşiricak:kıskıs:

Allah allaahhh, bende neden böyle oldu acaba ??? Telefonu bir kapatıp açsam mı ? Yahu yarım saattir karıştırıyorum, olmuyor ... Uygulama kapanıyor :ah

- - - Eklendi - - -

Ali Kemal 820'den mi az önce denediklerin ???

- - - Eklendi - - -

HAYDEEE ! sildim, resetledim, tekrar tekrar yükledim, sorun devam ediyor, yahu teli RESETLEMEYE gidecek galiba bu işin sonu :off: Tamda bir arkadaşa birkaç resim gönderecektim, nereden güncelledim, çakıldım walla ...

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bencede Oyle Ahim Sahim Bir Guncelleme Degill ..
Aynisi Hatta =/

cintrikus

cintrikus

Üye
en üstteki on/off ayarı enter tuşuyla mesajı göndermenize yarıyor arkadaşlar bilginize...

serinaga

serinaga

Üye
Allah allaahhh, bende neden böyle oldu acaba ??? Telefonu bir kapatıp açsam mı ? Yahu yarım saattir karıştırıyorum, olmuyor ... Uygulama kapanıyor :ah

- - - Eklendi - - -

Ali Kemal 820'den mi az önce denediklerin ???

- - - Eklendi - - -

HAYDEEE ! sildim, resetledim, tekrar tekrar yükledim, sorun devam ediyor, yahu teli RESETLEMEYE gidecek galiba bu işin sonu :off: Tamda bir arkadaşa birkaç resim gönderecektim, nereden güncelledim, çakıldım walla ...

Yahu sanki rüya gördüm gibi, akşam o kadar uğraştım, olmadı. Sabah oldu, az önce tekrar denedim OLDU !
Yahu geceden sabaha ne değişti de çalışıyor anlamadım gitti, her neyse durumu kurtardık yani ...
ARTIK KAMERADAN VE GALERİDEN Resim gönderebiliyorum :)

- - - Eklendi - - -

Hakikatten bu WP8 bir alem yaw, sağı solu belli değil, ama sevmeye başladım, çok üzmüyor şimdilik, kendi kendine onarıyor hehhheee ...

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
IOS Ve Androidde Sarki Gonderebiliyorsun .. Bunda Ses Kaydi Yapiyorsun .. Ilginc Valla Ne Denir Kii =]

erdincpolat

erdincpolat

Üye
yahu forumda o kadar bakyim htc 8x kullanan yokmu aranizda varda benmi körüm yoksa

nanotex

nanotex

Üye
neden bu kadar sorun yaşayan oldu anlamadım ama bana eskisine göre çok daha başarılı geldi uygulama.arayüzde bazı geçiş efektleri eklenmiş,hızlanmış ve eskiden olan uygulamadan atma olayı artık kalmamış
Geçiş efektlerine örnek verebilir misin? Evet uygulama seri olmuş farkettim ama 2 sorunum var :) İlk olarak bildirim geldiği gibi dokunuyorum, açıldığında yeni gelen mesaj gözükmüyor çıkıyorum uygulamayı açtığım zaman ekran geliyor biraz bekliyor yani uzun sürüyor ondan sonra geliyor..

NUD

NUD

Üye
Yeni yazilim daha iyi

braayn

braayn

Üye
herşey iyi güzel hoşda benim market sağolsun güncellemeden kendisinin haberi yok banada haber vermiyor whatsappı kaldırıp bir daha kurdum tr oldu .Bu tarz sorun yaşan var mı? arkadaşlar.

nanotex

nanotex

Üye
herşey iyi güzel hoşda benim market sağolsun güncellemeden kendisinin haberi yok banada haber vermiyor whatsappı kaldırıp bir daha kurdum tr oldu .Bu tarz sorun yaşan var mı? arkadaşlar.
Kaldırmana gerek yoktu marketten bulup güncelle diyebilirdin. Marketin çalışma prensibi şu belirli zamanlarda güncellemeleri kontrol ediyor.. Örneğin 3 günde bir.. O yüzden gecikme olabilir ama eğer beklersen göreceksin güncellemeleri. Microsoft yakında buna daha güzel bir çözüm getirecektir inanıyorum

braayn

braayn

Üye

Kaldırmana gerek yoktu marketten bulup güncelle diyebilirdin. Marketin çalışma prensibi şu belirli zamanlarda güncellemeleri kontrol ediyor.. Örneğin 3 günde bir.. O yüzden gecikme olabilir ama eğer beklersen göreceksin güncellemeleri. Microsoft yakında buna daha güzel bir çözüm getirecektir inanıyorum

Gökhan saolasın bilgi içinde şöyle bir durum var bende bu güncellemeler hiç çıkmıyor arkadaşlardan ilgili programın güncellendiğini duyp marketten tekrar aynı dosyayı kurar gibiseçip güncelle diyebiliyorum bu şekilde manuel işlem canımı sıkıyor :) Daha doğrusu otomatik güncelleme gelen arkdaşları kıskanıyorum desem yeridir bende 1249 Tl verdim bana neden manuel işlem yaptırıyor bu nokia :)

nanotex

nanotex

Üye
Gökhan saolasın bilgi içinde şöyle bir durum var bende bu güncellemeler hiç çıkmıyor arkadaşlardan ilgili programın güncellendiğini duyp marketten tekrar aynı dosyayı kurar gibiseçip güncelle diyebiliyorum bu şekilde manuel işlem canımı sıkıyor :) Daha doğrusu otomatik güncelleme gelen arkdaşları kıskanıyorum desem yeridir bende 1249 Tl verdim bana neden manuel işlem yaptırıyor bu nokia :)
Haha anladım :) Fabrika ayarlarına dönmeyi dene belki olur? ya da sürekli wifi bağlantısı var mı?

braayn

braayn

Üye

Haha anladım :) Fabrika ayarlarına dönmeyi dene belki olur? ya da sürekli wifi bağlantısı var mı?

evet wifi bnde hiç kapalı olmaz sürekli açıktır.Fabrika ayarlarına pek çevirmek istemiyorum ama bakalım artık birşeyler yapıcaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt