YARDIM LÜTFEN! N8 CFW Garanti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenoktaye

fenoktaye

Üye
    Konu Sahibi
YARDIM LÜTFEN! N8 CFW Garanti
1. ARKADAŞLAR TELEFONUMDA CFW YÜKLÜ. DONANIMSAL BIR ARIZADAN DOLAYI GARANTIYE GÖNDERECEĞIM, BU CFW TELEFONU GARANTI DIŞI BIRAKIR MI?

2. BU ARADA TELEFONUN KULAKLIK ÇIKIŞI ARIZALI, iİÇİNDEKİ TELLER EĞRİLDİ, BAŞKA BİR KULAKLIKLA KULLANIRKEN. GARANTI KAPSAMI IÇINDE MI DEĞERLENDIRIRLER.
Yanıtlarınız için Şimdiden TEŞEKKÜRLER

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Phoenix İle Nasıl Flash Atmışsan Aynı Şekilde Navifirmden De Orjinal Dosyaları İndirip Öyle Flash At. Eğer Telefonun Açılmazsa Dead Flash Atabilirsin. Garantiye Bir Sorunu Olmaz Ama Yinede Tedbir..

cihatyılmaz

Üye
garantiye hackli yazılımla telefon gönderenler var forumda yazılım yapan arkadaşlardan,bi sıkıntı yaşamamışlar ama sen yinede işi garantiye al orjinal dosyaları indirip flash at öle yolla nolur nolmaz :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
garantiye hackli yazılımla telefon gönderenler var forumda yazılım yapan arkadaşlardan,bi sıkıntı yaşamamışlar ama sen yinede işi garantiye al orjinal dosyaları indirip flash at öle yolla nolur nolmaz :)

Arkadaş Çok Farklı Şeylerden Bahsetmiş :ehe Ben Yazmasaymışım Keşke :ehe :kop:

emre.koc

emre.koc

Üye
aynen :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
1.soruna gelince cfw cihzı garanti dışı bırakmaz(çünkü o bir yazılım).2.soruna gelince kuaklık girişi sorunu da %70 garanti kapsamında değerlendirilebilir.

fenoktaye

fenoktaye

Üye
    Konu Sahibi
1.soruna gelince cfw cihzı garanti dışı bırakmaz(çünkü o bir yazılım).2.soruna gelince kuaklık girişi sorunu da %70 garanti kapsamında değerlendirilebilir.

Cevapların için teşekkür ederim. Orjinal olmayan yazılım yüklediğim için acaba garanti dışı kalır mı diye aklıma gelmişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt