Teyzem tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CrySource

CrySource

Üye
    Konu Sahibi
Teyzem tavsiye
Merhaba arkadaşlar teyzem telefonunu yenileyecek ama öğle Android falan bakmıyor kamerası güzel çeksin büyük ekranlı olsun sıfırdan internete girsin hattıyla nete girsin yeter bütçe 500 dokunmatik onerirseniz sevinirim Android önergeyi kullanamaz karışık geliyor

Samet.25

galaxy ace ve wonder lerı öneririm 500 tl civarında internet için filan

uMTOku

Üye
Android istemiyorsa Nokia asha mı ne vardı ona bakabilirsiniz
Sent from my Lumia 920 using Board Express

süper nova

süper nova

Üye
Merhaba arkadaşlar teyzem telefonunu yenileyecek ama öğle Android falan bakmıyor kamerası güzel çeksin büyük ekranlı olsun sıfırdan internete girsin hattıyla nete girsin yeter bütçe 500 dokunmatik onerirseniz sevinirim Android önergeyi kullanamaz karışık geliyor

Avatarı beğendim iyi görünüyor. Telefon önerisine gelince nokia 700 alınabilir yahut +250 tl eklenerek lumia 620..

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Madem sadece kamera icin alıyor N8 mantıksız degil bence

Türk-X

Türk-X

Üye
Nokia n8,5800xm,x6

restmod

restmod

Üye
N8 oneririm isteklerini karsilar

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
N8 ..

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
nokia asha 305 yahut 301

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
701

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
sakin asha serisine bulaşma!!!
dokunmatik o kadar iyi değil
nokia 700 veya 701 tavsiye ederim tam bi bayan teli dokunmatikde iyi kamerada!! :oke:

MaxipmaN

Üye
adam iyi 500 tl dedi 701 diyo ya gel de dövme :off:otofocus yok onda nesi iyi kamerasının

ikinci el n8 iyi olabilir

atp96

Üye
C6 01 Krdesım ben suan kullanıyorum ve gayet memnunum ama daha üst bir seviye almak için satacağım ilgilenirseen :nono:

CrySource

CrySource

Üye
    Konu Sahibi
sagol hocam^^ senin avatarında güzel severim fight clubu tylerı falan ama sıkı bir Dash hayranıyım ^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt