Nokia N8 mi Samsung s2

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N8 mi Samsung galaxy S 2 mi ?

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
N8 in RAM'i 256 MB S2 nin RAM'i 1 GB sadece bu özelliğinden dolayı alınabilir. Birde Samsung un kamerası oldukça kaliteli. Bence N8 in kamerasından iyidir.

bilmediğiniz cihazlar hakkında saçma sapan yorum yapmayın ; hem sgs3 kullanıyorum , hemde nokia n8 ; fotoğraf ve video konusunda 1800 tl verip aldığım s3 , n8 e kafa tutamıyorsa s2 ne yapsın. birde yazmış oraya samsungun kamerası kaliteli diye...bir zahmet çekilen fotoğrafa yada video a süperamoled ekrandan degilde bir pc ekranından bakıver ; o zaman n8 in kamera konusunda ne kadar kaliteli olduğunu anlarsın.

konuya gelicek olursam s2 , n8 den kamera performansı harıcinde çok daha iyi bir telefondur...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Esendağlı

Esendağlı

Üye
S2 diyeceğim bende

- - - Eklendi - - -

S2 diyeceğim bende

Node

Node

Üye
N8 in RAM'i 256 MB S2 nin RAM'i 1 GB sadece bu özelliğinden dolayı alınabilir. Birde Samsung un kamerası oldukça kaliteli. Bence N8 in kamerasından iyidir.

Android telefon çalışırken N8 kadar bile RAM'i kalmıyor. Androidler RAM canavarı.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Soruya bak :gul:

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
kesinlikle n8 kamera yönünden ezer geçer s2yi

tapatalk

tapatalk

Üye

s2'nin halen almadigi android 4.2.1 guncellemesini kullaniyoruz, purewiew kamera var, ayriyetten meego gibi akici bir sistemimiz var(dalvik olmayan), 30 uygulamayi ayni anda acabiliyor, cebe koyulunca kalorifer etkisi yaratmiyor yani asiri isinma sorunu yok vs..

evet bunlari saymazsak s2, n9'dan 10 kat daha iyi..

:eek::eek::eek: cm var ve sizin telefonda ki android galaxy youngdan beter ne arama ne kamera hic birşey düzgün değil buna ek olarak sisteminizin devamini Intel ve Samsung yapiyo ve bu sistem s2 te banko çikiyo n9 a yok:p

fLuke!

fLuke!

Üye
:eek::eek::eek: cm var ve sizin telefonda ki android galaxy youngdan beter ne arama ne kamera hic birşey düzgün değil buna ek olarak sisteminizin devamini Intel ve Samsung yapiyo ve bu sistem s2 te banko çikiyo n9 a yok:p
Sistemin devamını Jolla yapıyor.
Bu arada S2, N8'den çoğu yönden iyi.

avcitalip

avcitalip

Üye
her türlü s2 kamerada bile :evet: n8 diyenler hangi zihniyete göre n8 diyorlar ? WTF ?

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
her türlü s2 kamerada bile :evet: n8 diyenler hangi zihniyete göre n8 diyorlar ? WTF ?

Tamam s2 güzel olmasına güzel cihazda ; kamera yönünden nasıl n8 den önde :hmmm hadi 12 mp kamerasını geçtim ; cihazda 1/1.8 diyafram açıklığı var ; mercek desen hayvan gibi :ehe . Sana tavsiyem gsmarena sitesine girip tekniksel bazlamda kamera karsılastırmalara bir bak :oke:

Gsmarena incelemesi :

http://www.gsmarena.com/nokia_n8-review-523p6.php

Phonearena karşılaştırması :
http://www.phonearena.com/reviews/Camera-comparison-One-X-vs-Galaxy-S-II-vs-Nexus-vs-N8-vs-iPhone-4S_id3006

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
ya s2 eziğin teki ya n8in yanında kim oluyomuş :D

Seglopsi

Seglopsi

Üye
s2 ve s2 hd arasinda fark oldugunu bilmen gerek. yoldan gecen her s2 ye yukleyemeyeceksin oyle tizen'i. meego'yu yapanlar suanda sailfish os'yi yapiyorlar. meego'nun devami sailfish'dir, tizen degil. n9'daki android'e vs gelince most wanted'a kadar butun oyunlari oynuyoruz. 4.2.1 ile'de sadece kamera sorunu oluyor, on kamera olayi gelirse goruntulu arama da mumkun. ayrica kardesimde s2 var istedigin bir test varsa yapayim sende videosunu izle. bakalim n9'muymus s2'mi?

tapatalk

tapatalk

Üye

s2 ve s2 hd arasinda fark oldugunu bilmen gerek. yoldan gecen her s2 ye yukleyemeyeceksin oyle tizen'i. meego'yu yapanlar suanda sailfish os'yi yapiyorlar. meego'nun devami sailfish'dir, tizen degil. n9'daki android'e vs gelince most wanted'a kadar butun oyunlari oynuyoruz. 4.2.1 ile'de sadece kamera sorunu oluyor, on kamera olayi gelirse goruntulu arama da mumkun. ayrica kardesimde s2 var istedigin bir test varsa yapayim sende videosunu izle. bakalim n9'muymus s2'mi?

Ahahahahahaha

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Ben şöyle yazayım n8 tofaş şahin s2 ferrari. Gerisi size kalmış

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
N8 diyenin aklından şüphe ederim. Tabiki s2. N8 alcağına git c6-01 al daha iii.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
s2 :good:

apo1903bjk

apo1903bjk

Üye
    Konu Sahibi
N8 ile hangi telefonlari takas yaparlar ?

avcitalip

avcitalip

Üye
Tamam s2 güzel olmasına güzel cihazda ; kamera yönünden nasıl n8 den önde :hmmm hadi 12 mp kamerasını geçtim ; cihazda 1/1.8 diyafram açıklığı var ; mercek desen hayvan gibi :ehe . Sana tavsiyem gsmarena sitesine girip tekniksel bazlamda kamera karsılastırmalara bir bak :oke:

Gsmarena incelemesi :

Phonearena karşılaştırması :

teknik olarak üstün görünüyor ama bunu birde bir Turkcell bayisine falan gidip denemenizi ona göre karar vermenizi öneririm :evet: ilkte bende öyle düşünüyordum ama bayide deneyince hayal kırıklığı yaşadım :evet:

- - - Eklendi - - -

Android telefon çalışırken N8 kadar bile RAM'i kalmıyor. Androidler RAM canavarı.

:evet: 600-700 MB't oluyor zaten garibim n8'de 256 MB't ram var :ehe nereye girecekler

:ehe

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

teknik olarak üstün görünüyor ama bunu birde bir Turkcell bayisine falan gidip denemenizi ona göre karar vermenizi öneririm :evet: ilkte bende öyle düşünüyordum ama bayide deneyince hayal kırıklığı yaşadım :evet:

- - - Eklendi - - -

:evet: 600-700 MB't oluyor zaten garibim n8'de 256 MB't ram var :ehe nereye girecekler

:ehe

Talip kardeşim cihaz zaten bende var hem n8 , hemde sgs3 kullanıyorum ve diyorumki teknik bazlamı geçtim cihazlar elimin altında atıyorum ikisi ile çektiğim fotoğrafları 102 inc hd tv ye sgs3 pert oluyor :ehe ama hakkını yemeyim s3 umun; video çekiminde gayet başarılı :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt