Nokia N8 mi Samsung s2

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N8 mi Samsung galaxy S 2 mi ?

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
apo1903bjk

apo1903bjk

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 mi Samsung s2
Arkadaslar Size bir sey sormak istiyorum sizce Nokia n8 mi daha iyi samsung galaxsy s2 ?

.Murat.

.Murat.

Üye
kamera yönünden n8 diğer herşeyde s2 kardeşim

tapatalk

tapatalk

Üye
S2 n9dan bile 10 kat daha iyi

MrExpert

MrExpert

Üye
Kesinlikle s2 ...

apo1903bjk

apo1903bjk

Üye
    Konu Sahibi
Sizce n8 ile s2 takas yaparlarmi veya n8 ile sony xperia ion u ? N8 ile hangi telefonu takas yaparlar.?

MaxipmaN

Üye
n8 ile s2 takası çok zor

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Bi zamanlar Nokia N8 im varken arkadaşım S2 aldıgını söyleyip bize gelmişti sahsen geldiği zaman telefonu incelerken içimden geçen ilk düşünce bu olmustu " Ben bu zaman a kadar cep telefonu kullanmamışım " telefon n8 e çok çok çok çok güzel hayran kalmıstım telefona

Yunkaai

Yunkaai

Üye
s2 ile yapmazlar anca s ile...

SeRdarGwN

Üye
S2 tabiki

fk555897

fk555897

Üye
N8 in RAM'i 256 MB S2 nin RAM'i 1 GB sadece bu özelliğinden dolayı alınabilir. Birde Samsung un kamerası oldukça kaliteli. Bence N8 in kamerasından iyidir.

Kerim.

Kerim.

Üye
N8 in RAM'i 256 MB S2 nin RAM'i 1 GB sadece bu özelliğinden dolayı alınabilir. Birde Samsung un kamerası oldukça kaliteli. Bence N8 in kamerasından iyidir.

O kadarda degil

- - - Eklendi - - -

ankette n8 diyenler var ya:gul:

Seglopsi

Seglopsi

Üye
S2 n9dan bile 10 kat daha iyi

s2'nin halen almadigi android 4.2.1 guncellemesini kullaniyoruz, purewiew kamera var, ayriyetten meego gibi akici bir sistemimiz var(dalvik olmayan), 30 uygulamayi ayni anda acabiliyor, cebe koyulunca kalorifer etkisi yaratmiyor yani asiri isinma sorunu yok vs..

evet bunlari saymazsak s2, n9'dan 10 kat daha iyi..

Kerim.

Kerim.

Üye

s2'nin halen almadigi android 4.2.1 guncellemesini kullaniyoruz, purewiew kamera var, ayriyetten meego gibi akici bir sistemimiz var(dalvik olmayan), 30 uygulamayi ayni anda acabiliyor, cebe koyulunca kalorifer etkisi yaratmiyor yani asiri isinma sorunu yok vs..

4.2.1de kamera ve operator uzerinden arama ve mesajlasma calisiyormu?
Edit: meraktan sordum.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
4.2.1de kamera ve operator uzerinden arama ve mesajlasma calisiyormu?
Edit: meraktan sordum.

kameralarda da problemler devam etmekte. arama, sms ve gps sorunu cozumlenmis. on kameranin calismasi icin ugras icinde coderus, eger sorunu yakin bir zamanda cozerse yayimlayacak.

Kerim.

Kerim.

Üye

kameralarda da problemler devam etmekte. arama, sms ve gps sorunu cozumlenmis. on kameranin calismasi icin ugras icinde coderus, eger sorunu yakin bir zamanda cozerse yayimlayacak.

İyiymis:)

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye

Onuda resmi yollarla almıyorsun be kardeş :D Galaxy s2 içinde Custom rom lar var CyanogenMod 10 gibi
[h=3][/h]

esokmen

esokmen

Üye
Bence N9 iyi ya ne olursa olsun

MaxipmaN

Üye
10 kat ne ya n9u 3310 sandı sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt