Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En iyi kullanıcı adı yarışması Part 2/Oylama Konusu
Üst konularda "Genel Yarışma Kuralları" var onu okuyunuz.
x-scarface
Üye
5. Kural gereği çevirsek peki erol abi
- - - Eklendi - - -
Yarısmaların azaldığı şu günlerde insanların kalbini kırmayalım yani hata olmuş olabilir.
EroL
Emekli Yönetici
Kalp kırmayla ne alakası var yahu. Kayahan en başta da belirtmiş zaten kendinize oy veremezsiniz diye. Kuralları uygulamazsak bu konu yarışma değil eğlence konusu olur. Kalbi kırılan olursa alırım ben onun gönlünü
Kayahan14
Üye
Konu Sahibi
Abi yap bi kıyak al naja abimi bak konu sahibinin vicdanına kalan bir şey olarak değiştirelim
- - - Eklendi - - -
Belki yanlışlıkla vermiştir hem
najanaja
Üye
önemli deil arkadaşlar benim ki sadece meraktan bi tıklıyım noluyo acaba dedim baktım oy kullanıldı gerek yok eleneyim sorun deil benim açımdan altı üstü bi yarışma maksat muhabbet olsun die katıldık zaten
- - - Eklendi - - -
erol cidden kalbimi çok kırdın nasıl alacan şimdi gönlümü
- - - Eklendi - - -
bende bi bakam dedim ne göreyim elenmişim ne alaka diyodum tam son sayfadaki msj ları gördüm
Kayahan14
Üye
Konu Sahibi
Adım kayahan sa alıcam seni yarışmaya alamazsam adım berk olsun
- - - Eklendi - - -
Ona bakarsam x–scarface de kendine oy vermişti düzelt hadi erol abim
ne o yoksa adının hep berk olmasını mı istiyodun yada göbek adın mı berk hadi canım scareface de mi oy kullanmış kendine way çakal o zaman işler deişir eğer o geri alındıysa kurallar herkes içindir kıyak geçilmesi kabul edilemez bi tek ben kendim sanıyodum o yüzden möhim deil demiştim ama şimdi möhim oldu eğer bi kişi ye taviz verildiyse herkese verilmeli yada kendine oy atan herkes elenmeli bunun başka çözümü olamaz
ne o yoksa adının hep berk olmasını mı istiyodun yada göbek adın mı berk hadi canım scareface de mi oy kullanmış kendine way çakal o zaman işler deişir eğer o geri alındıysa kurallar herkes içindir kıyak geçilmesi kabul edilemez bi tek ben kendim sanıyodum o yüzden möhim deil demiştim ama şimdi möhim oldu eğer bi kişi ye taviz verildiyse herkese verilmeli yada kendine oy atan herkes elenmeli bunun başka çözümü olamaz