Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nexusun ortalama RAM miktari
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tapatalk
Üye
Konu Sahibi
Nexusun ortalama RAM miktari
Bende ki normal mi? Ortalama kaç oluyordu sizde
PriZm
Üye
Fazlasıyla normal.
Bu arada Android sisteminin harcadığı max ve ortalama rami hesapladım ve buldum.Android ortalama extra uygulama çalışmadan 250 mb,max olarakda 300 mb ram yiyor.Bilgilerinize.
tapatalk
Üye
Konu Sahibi
O google hizmetleri en az 50 MB RAM götürüyor
PriZm
Üye
Açık tuttuğun hizmetlere göre değişir.bende max 11 mb yiyor.
lazye
Üye
Birşey dice arkaplanda çalışan gereksiz uygulamaları nasıl tamamen sonlandırırım ? Tel ace 2
bende genelde 420 450 mb ram harcıyor ama ben surekli facebook twitter whatapp ınstagram açık yani iyimidir sizce
herhangi bir kasmada olmadı 1 aydır
aleranol
Üye
Benim 1 günün sonunda normali 900-700mb boş 800-1000mb kullanılan oluyor >
Siz halinize şükredin Birde FMR cleaner kullanın nawynin tavsiyesi ile başladım bırakamıyorum. Boş rami 1.51 gb gördüm
Benim 1 günün sonunda normali 900-700mb boş 800-1000mb kullanılan oluyor >
Siz halinize şükredin Birde FMR cleaner kullanın nawynin tavsiyesi ile başladım bırakamıyorum. Boş rami 1.51 gb gördüm
zaten galaxy nexus kullanıcısıyım android 4.2.2 kullanıyorum
sistemsel olarak telefon yeterince hızlı maksat orda o remin az olması..
egomuzu tatmin ediyoruz gibi birşey yanı kullansada kullanmasada )
Bir arkadaşıma s1 aldiracam galiba. En çok özelliği olan rom ve kernel ile(ortalam kullanim ) en çok performansı olan ram ve kerneli bana pm ile uazarsan sevinirim. Birde yapılabilecek ekstra şeyleri. Mesela swap aklımda