İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
her istediginizi yapmaniza imkan taniyan fakat yavaş,takilan,donan,coken surekli sorun ureten bir sistem mi kullanmak isterdiniz?

Bazı ozellikleri kisitli fakat surekli gelişen gelişirken performans ve stabillikten ödün vermeyen bir sistem mi kullanmak istersiniz.

Eger ilk paragraf size uygunsa windows phone telefon almamanızı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: hero008

hero008

Üye
arkadaşlar bn aldığıma hiç pişman değilim. işletim sistemi yeni olduğu için bazı sıkıntılar var ama yne de iyi yani.bnm tk sorunum kendi müziğimi nasıl zil sesi yaparım onu bilmiyorum.bilen arkadaşlar yardmcı olursa sevinirim.Ama wp8 bnce bi ayrıcalıktır...

- - - Eklendi - - -

bide extra bi müzik çalar programı var mı?

Ferzan

Ferzan

Üye
arkadaşlar lumia 820 de mesaj yazarken t9 alfasayısal tuş takımı kullanma seçeneği yokmu ?

m542tf

m542tf

Üye
arkadaşlar bn aldığıma hiç pişman değilim. işletim sistemi yeni olduğu için bazı sıkıntılar var ama yne de iyi yani.bnm tk sorunum kendi müziğimi nasıl zil sesi yaparım onu bilmiyorum.bilen arkadaşlar yardmcı olursa sevinirim.Ama wp8 bnce bi ayrıcalıktır...

- - - Eklendi - - -

mp3 kesme programları var onlarla yapılıyor

Lumiance

Lumiance

Üye

- - - Eklendi - - -

zil sesi için 1. Yontem

http://www.windowsphone.com/s?appid=5a99cbd9-e82a-4892-8264-17a64f9142e5

bu uygulama ile telefonundaki müziklerin seçtiğin ksımlarını zil sesi yapabilirsin

2. Yontem

telefonunu pcye bağlayıp içerisindeki ringtones klasörüne zil sesi yapmak istediğin mp3leri atmak.

------

2. Yöntemde kodeklerden dolayı bazı mp3leri görmeyebilir

kolay gelsin....

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

nokianin zil sesi yaratici uygulamasi var. Onu yukleyerek muziklerinin istedigin bolumunu kesip zil sesi yapabilirsin. Bunun dişinda bilgisayarindan DRM korumasi olmayan muzik dosyalarini telefonun zil sesi klasorune atarak ozel başligi altinda gorebilirsin.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Ferzan

power_24

Üye
PC de yapılan şarjlan prizdeki şarj süresi aynımı olur.pc de baktım bayağı gec oluyor.nerdeyse mesai bitecek halen olmadı.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
PC de yapılan şarjlan prizdeki şarj süresi aynımı olur.pc de baktım bayağı gec oluyor.nerdeyse mesai bitecek halen olmadı.

lumia920'nin şarj aletiyle prizden şarj suresi ayarlariniza bagli olarak iki saat ile iki saat 35 dakika civaridir. Pc'den usb ile şarj suresi ise pc'nin usb surucusune bagli olmakla birlikte bu surelerden oldukca fazla olur.

power_24

Üye

lumia920'nin şarj aletiyle prizden şarj suresi ayarlariniza bagli olarak iki saat ile iki saat 35 dakika civaridir. Pc'den usb ile şarj suresi ise pc'nin usb surucusune bagli olmakla birlikte bu surelerden oldukca fazla olur.

verdiğin bilgi için tşk ederim.

- - - Eklendi - - -

Telefonu kötülediğime bakmayın. aslında kullanımı çok şahane bir telefon ama öyle ihtiyacım olan özelliği bulamayınca sinirimden elımden kırıp atasım geldı bır an.inş. guncelleme erken gelırde rahat ederız..

serinaga

serinaga

Üye
verdiğin bilgi için tşk ederim.

- - - Eklendi - - -

Telefonu kötülediğime bakmayın. aslında kullanımı çok şahane bir telefon ama öyle ihtiyacım olan özelliği bulamayınca sinirimden elımden kırıp atasım geldı bır an.inş. guncelleme erken gelırde rahat ederız..

Kardeş ilk aldığımda inan bende bahsettiğin özelliklere baktım, lakin şöyle bir düşünüyorum, C7 kullanıyorken 3 bilemedin 5'i geçmez FM vericiyi kullandığım, zira bazı alışkanlıkları hemen atamıyoruz, ama zinhar wp8 bambaşka bir deneyim, biraz daha kullanınca farkı hissettiriyor, eh yeni bir sistem, biraz sabredeceğiz ...

abcderhan

Üye
arkadaşlar bu lumialara daha çok oyun çıkar mi acaba androide bakıyorum bilgisayara ne çıkarsa var

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
arkadaşlar bu lumialara daha çok oyun çıkar mi acaba androide bakıyorum bilgisayara ne çıkarsa var

platform yeni ama artık her şirket oyunu marketlere verirkenwp8ide dahil eder zaten yapılmaya başladı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kılıf olarak ne kullanıyorsunuz ? orjinal kılıf almak ıstıyorum.ne önerirsiniz

- - - Eklendi - - -

http://www.chip.com.tr/haber/windows-blue-ms-in-is-ilanlarinda-gorundu_38740.html windows phone 8 blue sanırım bu sene yolda

bu yil Mayıs Haziran aylarında wp8 apollo plus guncellemesi yayınlanıcak. Majör bir guncelleme olacak olan apollo plus ile sistemdeki bir cok eksik giderilip bazı ekstra özellik ve yenilikler eklenicek. Yıl sonuna dogru muhtemelen eylül-ekim döneminde de wpblue yayınlanıcak. Wpblue ile windows8 arasindaki farklarin kapatilip sistemin mukemmele yaklaşmasi saglanmasi amaclaniyor.

• Beğen
Tepkiler: ZzZz11

Üst Alt