İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bizde eşimle kapanıp açıldığına canlı canlı şahit olmadık ama operatör yok dediğine şahit olduk birkaç kez. Böyle olunca da kendim kapatıp açıyorum düzeliyor. Artı telefona baktığımda pin kodu sorduğuna da şahit oldum birkaç kez. Yani sanırım hem kendi kendine kapanıp açılma hemde sim okumama sorunu olmalı.
Kapatıp açmanıza gerek yok, uçak modunu açık/kapalı yapmanız yeterli.

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Hayırlısı bakalım bu 3 oldu.. 3 seferdir cihazı düşürüyorum. 2'si evde halının üzerine ekranın üzerine düştü Sıkıntı yok. .)
3. 'sü çok kötü içim gitti dışarıda asfaltın üzerine dokunmatik camın üzerine bir çizik dahi yok normal olarak çalışıyor. Nokia gerçekten sağlamlık konusunda hiç taviz vermemiş telefonu elime aldığımda sağlamlık hissi veriyor zaten..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yani; Kılıç kınında gerek.:D

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Kapatıp açmanıza gerek yok, uçak modunu açık/kapalı yapmanız yeterli.
Uçak modu dediniz de acaba çözümü henüz anlaşılamamış olan bu sorunun çözümü uçak modu ile alakalı olmasın? (yazılımsal) :hmmm acaba kendi kendine uçak moduna girip çıkıyor olmasın telefonlar?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Uçak modu dediniz de acaba çözümü henüz anlaşılamamış olan bu sorunun çözümü uçak modu ile alakalı olmasın? (yazılımsal) :hmmm acaba kendi kendine uçak moduna girip çıkıyor olmasın telefonlar?
Bu sıkıntıyı ben de tam üç kez yaşadım, araştırmasını yaptım fakat sebebini tam olarak bulamadım. Dediğiniz gibi uçak modu aklıma geldi ama sıkıntı bu değil. Ben sim slotundan şüpheleniyorum.

Lumiance

Lumiance

Üye

ben de sorunun yazılımsal veya donanımsal olabileceğinden bahsediyordum tam. Ama düşündüm de sim kart sonradan kesme ise ve yanlış kesilmişse belki sim kart yuvasındaki pinler simkartın üzerindeki doğru noktalara temas etmiyor olabilir diye aklıma geldi şimdi bir ihtimal.

Yine de her iki ihtimalde de sim kartın 64, 128 veya 256 lık olup olmamasından kaynaklanacağını sanmıyorum.

O yüzden en iyisi orijinal üretim microsim kullanmak

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben orjinal micro128k sim kullanıyorum.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
ben de sorunun yazılımsal veya donanımsal olabileceğinden bahsediyordum tam. Ama düşündüm de sim kart sonradan kesme ise ve yanlış kesilmişse belki sim kart yuvasındaki pinler simkartın üzerindeki doğru noktalara temas etmiyor olabilir diye aklıma geldi şimdi bir ihtimal.

Yine de her iki ihtimalde de sim kartın 64, 128 veya 256 lık olup olmamasından kaynaklanacağını sanmıyorum.

O yüzden en iyisi orijinal üretim microsim kullanmak

Orjinal 128 lik mikro sim.

power_24

Üye
fm verici uygulaması mevcutmudur mağazada baktım bulamadım.::(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
fm verici uygulaması mevcutmudur mağazada baktım bulamadım.::(
Bu donanım microsoft tarafından kısıtlanmış durumda. Şuan için bu donanımı aktif edecek bir uygulama yok kardeşim.

power_24

Üye
birde arkadaslar müzik kuponunu nerden temin edebilirim.

- - - Eklendi - - -

Şuan için bu donanımı aktif edecek bir uygulama yok kardeşim.[/QUOTEY
Yanı donanımsal olarak mevcut ancak uygulama olarak yok dıyorsunuz öylemı ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şuan için bu donanımı aktif edecek bir uygulama yok kardeşim.[/QUOTEY
Yanı donanımsal olarak mevcut ancak uygulama olarak yok dıyorsunuz öylemı ?
Aynen donanım olarak mevcut fakat deaktif durumda. İleride microsoft bu donanımı yazılım güncellemesi ile aktif edebilir.

power_24

Üye
Birde arkadaslar video çekerken zum yapamadıgını farkettım bunun ıcın ne yapabılırım

Ferzan

Ferzan

Üye
arkadaşlar lumia 820 de mesaj yazarken t9 alfasayısal tuş takımı kullanma seçeneği yokmu ?

power_24

Üye
Ne saçma bişey 1650 tl para öde video kayıtta zum, gorutulu gorusme,radyo ,fm verici ve dosya yönetcisi gibi önemli özellikleri kullanabilmek için güncelleme bekleyeceğiz öylemi? Nokia ve Microsoft gibi 2 dev şirket birleşip bir telefon yapmışlar ancak bir halt yapamamışlar..

- - - Eklendi - - -

N8 telefonumu arar oldum ya :(

- - - Eklendi - - -

Şarj olayıda komik!! sabah saat 9 da taktım %10 du şarjı saat 11:24 ancak %59 olmuş.yazık ya gercekten yazık verdıgımız paraya..çok pişman oldum :(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ne saçma bişey 1650 tl para öde video kayıtta zum, gorutulu gorusme,radyo ,fm verici ve dosya yönetcisi gibi önemli özellikleri kullanabilmek için güncelleme bekleyeceğiz öylemi? Nokia ve Microsoft gibi 2 dev şirket birleşip bir telefon yapmışlar ancak bir halt yapamamışlar..

- - - Eklendi - - -

N8 telefonumu arar oldum ya :(

- - - Eklendi - - -

Şarj olayıda komik!! sabah saat 9 da taktım %10 du şarjı saat 11:24 ancak %59 olmuş.yazık ya gercekten yazık verdıgımız paraya..çok pişman oldum :(
Dört dörtlük bir yazılım için wpblue güncellemesine kadar sabret.

Üst Alt