Murat Alper
Üye
ya ben mix radya uygulamasını bulamadım nokia müzikte nedendir acaba
ya ben mix radya uygulamasını bulamadım nokia müzikte nedendir acaba
arkadaşlar bn aldığıma hiç pişman değilim. işletim sistemi yeni olduğu için bazı sıkıntılar var ama yne de iyi yani.bnm tk sorunum kendi müziğimi nasıl zil sesi yaparım onu bilmiyorum.bilen arkadaşlar yardmcı olursa sevinirim.Ama wp8 bnce bi ayrıcalıktır...
- - - Eklendi - - -
bide extra bi müzik çalar programı var mı?
arkadaşlar bn aldığıma hiç pişman değilim. işletim sistemi yeni olduğu için bazı sıkıntılar var ama yne de iyi yani.bnm tk sorunum kendi müziğimi nasıl zil sesi yaparım onu bilmiyorum.bilen arkadaşlar yardmcı olursa sevinirim.Ama wp8 bnce bi ayrıcalıktır...
- - - Eklendi - - -
bide extra bi müzik çalar programı var mı?
arkadaşlar lumia 820 de mesaj yazarken t9 alfasayısal tuş takımı kullanma seçeneği yokmu ?
eyvallah kardeşim.peki örnek bi program adı verebilir misin?
mp3 kesme programları var onlarla yapılıyor
PC de yapılan şarjlan prizdeki şarj süresi aynımı olur.pc de baktım bayağı gec oluyor.nerdeyse mesai bitecek halen olmadı.
geç oluyorPC de yapılan şarjlan prizdeki şarj süresi aynımı olur.pc de baktım bayağı gec oluyor.nerdeyse mesai bitecek halen olmadı.
geç oluyor
lumia920'nin şarj aletiyle prizden şarj suresi ayarlariniza bagli olarak iki saat ile iki saat 35 dakika civaridir. Pc'den usb ile şarj suresi ise pc'nin usb surucusune bagli olmakla birlikte bu surelerden oldukca fazla olur.
verdiğin bilgi için tşk ederim.
- - - Eklendi - - -
Telefonu kötülediğime bakmayın. aslında kullanımı çok şahane bir telefon ama öyle ihtiyacım olan özelliği bulamayınca sinirimden elımden kırıp atasım geldı bır an.inş. guncelleme erken gelırde rahat ederız..
arkadaşlar bu lumialara daha çok oyun çıkar mi acaba androide bakıyorum bilgisayara ne çıkarsa var
platform yeni ama artık her şirket oyunu marketlere verirkenwp8ide dahil eder zaten yapılmaya başladı
kılıf olarak ne kullanıyorsunuz ? orjinal kılıf almak ıstıyorum.ne önerirsiniz
- - - Eklendi - - -
http://www.chip.com.tr/haber/windows-blue-ms-in-is-ilanlarinda-gorundu_38740.html windows phone 8 blue sanırım bu sene yolda