samsung i8150 galaxy wonder

Sponsorlu Bağlantılar

selog33

Üye
Arkadaşlar lütfen önemli bir sorunum var...!!!

Arkadaşlar ben bu telefonu alali daha 3 hafta oldu fakat hiçbir şekilde 3g görüntülü görüşme yapamadim...
Sorun şu şekilde: Video arama tuşuna basiyorum (aradiğim kişinin telefonunun görüntülü görüşme özelliği var) görüntüm orada gözüküyor ama 5-10 saniye içinde görüntü gidiyor ve görüntülü arama yapilamiyor.sesli arama denensin mi? Diyor (turkcelliyim) yalniz üstte yazan 3g onda açik mi bilmiyorum. bunu 5-6 kişide denedim hepsindede bunu yapti. lütfenn..! Yardim edin ne yapmam gerekiyor..isterseniz ekran görüntüsünüde verebilirim.

sduman

Üye
bu sıkıntıyı ben yaşıyordum. ama şuanda çözüm buldum. sorun sim karttan rehberi kullanmaktan kaynaklandığını gördüm. rehber artık google sisteme kayıtlı orayı kullanıyorum ve artık hızlı açılıyor. bu sıkıntıda olanlar varsa çözüm olabilir.

goole rehberi nasıl kullanacagız açarsan seviniriz teşekkurler

copmet

Üye
Arkadaşlar az parayla çok iş yapmak isteyen herkesin kullanmasını tavsiye ederim 699 tl ye WONDER müthiş saygılar...

alaStar

alaStar

Üye
||||

En iyi bilgiyi kullanıcısından alırsınız !!! DOLAYISI İLE

Alalı 1 hafta oldu izlenimlerim ;
samsung galaxy wonder i8150 İçin

1 - Şarjı 2 gün rahat gidiyor BU KULLANIMINIZA BAĞLIDIR DİKKAT. !!!
2 - wİFİ den nete çok rahat girmekte herşeyi uygulayabilirsiniz. Videolar açılmakta [ youtube - face vs]
3 - Ergonomi şıklık malzeme kalitesi harika. BİR ÜRÜNE DOKUNAYIM ORJ Mİ YOKSA DANDİK Mİ AYRIMINI ÇOK ÇOK RAHAT YAPARIM!!
4 - Ekran kalitesi harika. Tamam Amoled olmasada çok canlı ve parlak bir ekranımız var.
5 - Telefon çok hızlı ses kaydından hiç ummadığım kalitede kayıt yaptı.
6 - FORUMLARDA OKUDUĞUNUZ
SESİ KISIK, HOPARLÖRDEN SES DERİN GELİYOR, EKRANI ŞÖYLE KÖTÜ, ŞARJI 1 SAAT DAYANMIYOR, ZART ZURT lara inanmayın. Nokia cıyımdır ancak galaxy fitten sonra wonder [ i8150 ] alalı dünyam değişti. Samsung dan şaşmam.
7 - 3 saatte şarj olayı kötü. androidlerde bu konu hüsran !!
8 - oyunlar ve programlar zahmetsiz kolay bi şekilde kurulup oynanmakta.NFS, SOLDER ARMY BİLE OYNUYORSUNUZ.
9 - GÜNCELLEME YAPABİLİYORSUNUZ !!
10 - Arama yaptınız karşıtaraf açtığında cebiniz uyarı mayetinde az birşey titremekte ki bu hususta memnunum.

kullandıkça ve yeni doneler elime geçtikçe yazarım.

ENENENgin

Desene s3tende iyi bu telefon yahu :)

chewy10

Üye
arkadaşlar telefonumu degiştirmeyi düşünüyorum. Fazla paramda yok :) bu telefon güzel geldi ama aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum

mustafa938

mustafa938

Üye
al kardeşim çok iyi bir telefon cm9 var cm 10 çıktı stabil yapılmaya çalışıyorlar.Görüntülü konuşmaya gelince vodafone kullanıyırum arkadaşla bazen görüntülü konuşuyoruz. arkadaşın dakkası olunca kontördende gitmiyor dakkasından gidiyor . tek çekirdekli diğer telefonlardan kat kat iyi . dediğim gibi telefu romla daha iyi hale getirebilirsin . sadikbircan ın konusu var cm9 gayet iyi yani .

ibrahimoh

Üye
valla ben kullanıyorum gayette memnunum. Çok iyi bir cihaz. cm9 un rc4 sürümünü kullanıyorum performans sorunu yaşıyorsanız eğer custom rom yükleyin.

kalplerinprensi

kalplerinprensi

Üye
önce isteklerinizi belirleyin sonra karar verin 5 aydır kullanıyorum nova 3 , mcombat3(dil ingilizce olarak yüklerseniz) , 4 gibi oyunları acıyor. ben memunum performans olarak. pdf,world dosyalarını sorunsuz açıyor, müzik çalarıda orta seviyede bu fiyata alabileceginiz en iyi tel diywebilirim. "en azından galaksi s3 ü çanta taşır gibi elimde gezdirecegime, wonder i cebimde taşıyorum. ikiside aynı işi yapıyor bunu unutmayın der kalan 1000tl galaxy15 için saklamanızı isterim :) " telefonun hafızası 4gb (sistem + ram + sd den olusuyor buna dikkat lütfen :) )

fyaman

fyaman

Üye
hiç kullanışlı bir telefon değil kesinlikle çok aşırı kasma yapıyo bazen 10 sn den fazla bile süryor evet orta segmentin en iyi telefonlarından biri ama işlemcisi eski tip işlemci olduğu için yetersiz kalıyor

bartowski24

Üye
hiç kullanışlı bir telefon değil kesinlikle çok aşırı kasma yapıyo bazen 10 sn den fazla bile süryor evet orta segmentin en iyi telefonlarından biri ama işlemcisi eski tip işlemci olduğu için yetersiz kalıyor

armv7 eskimi oluyor ???

sen herhalde intel i7 li telefon kullandın ?

drag10

drag10

Üye
arkadaşlar bende galaxy wonder aldım 2-3 gün önce hiç bir kasma yok kesşnlikle yok ayrıyetten belirtmek isterimki bütün telefonlarda ramden ve hafızadan telefon kendine ayrır onu düşünerek alcaktınız ve kesinlikle almanızı tavsiye ederim

MaxPowerr

MaxPowerr

Üye
arkadaşlar kardeşime alacağım işin aslı çok pahalı birşey olsun istemiyorum ama akıllı telefon teknolojisinden de uzak olsun istemem. Bu telefon iyi gibi ama aldıktan sonra pişman olmak istemem. :hmmm

ALpH4CK

ALpH4CK

Üye
Gayet Güzel Şimdiye kadar bi sorunla karşılaşmadım

ufkraider

ufkraider

Üye
arkadslar bşy sorcm android 4.2 yi atan var mı bu telefona ve iyi sonuç veriyormu acaba ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Biraz ekleyip SAMSUNG GALAXY ACE 2 İ8160 alın derim

DUal Core 800 mhz

768 mb ram 555mb kullanılabilir o 768-555 çıkan sonucu android kullanıyor iphone 4s e göre rami kullanılabilir olarak bakarsak 55mb fazla ve telefona samsung orjinal ANDROİD 4.1.2 JELLY BEAN VERDİ O GÜNCELLEMEYLE RAM 650 MB a çıkıyor bence ACE 2 ALIN 5 yıl gider :) ben telefonu alalı 11 ay oldu.

- - - Eklendi - - -

ace 2 al 700 tl ve altı

- - - Eklendi - - -

ben buradan aldım reklam gibi olur mu acaba bilmem ama kutusunda samsung garantiside var ben bu mağazadan en az 10 ürün almışımdır hiç bir sıkıntı buradan alın derim hem mağazasıda var BAHÇELİEVLER AİRPORT AVM MECİDİYEKÖY MERKEZ MAĞAZA
http://www.istanbulbilisim.com.tr/i8160-beyaz-samsung-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,38235.html

- - - Eklendi - - -

http://www.istanbulbilisim.com.tr/i8160-beyaz-samsung-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,38235.html

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
1yildir kllaniyorum hic bir sikinti gormedim gayet basarili bir telefon androidi 4.2.2 yaptim rami da 1gb 1.8 ghz

Üst Alt