PriZm
Üye
Freedom uygulaması yüklümü?google play ve google talka giremiyorum baglantı yok diyor.oysa internet etkin gapps dosyasını tekrar cwmden yüklesem sorun çözülürmü?
Freedom uygulaması yüklümü?google play ve google talka giremiyorum baglantı yok diyor.oysa internet etkin gapps dosyasını tekrar cwmden yüklesem sorun çözülürmü?
evet dün yükledimsilimmi
![]()
Mali GPU ya uygun apk bul.rootdan dolayı değil.root sadece titanium backup işlemleri için gerekli.bi şey sorucam. bende s2 var ve nova 2 oynayamıyorum yani yüklüyorum ama oyundan atıyo açılmadı bi türlü tel rootlu değil acaba ondanmıdır yoksa bu mali cpudanmıdır ne yapsam çalıştırırım ben bu nova 2 yi![]()
![]()
Mali GPU ya uygun apk bul.rootdan dolayı değil.root sadece titanium backup işlemleri için gerekli.
tamam ama bissürü apk denedim olmadı sen bulabilirmisin
lütfen benim için çok önemli bi oyun bu isteğimi yerine getirirsen çok sevinirim 
Benim işim var bunlarla uğraşamam.sağol cevap içintamam ama bissürü apk denedim olmadı sen bulabilirmisin
lütfen benim için çok önemli bi oyun bu isteğimi yerine getirirsen çok sevinirim
![]()
benim işim var bunlarla uğraşamam.
Kardeş biraz salakça olcakda bu nexus 4 veya nexusa nasıl root yapılıyor.Bir türlü yapamadım
Nexus 4'e root ve daha fazlasını yapmak için olan araç.Çok teşşekürler.Sonunda buldun saol.Yaklaşık 20 gündür uğraşıom saol valla.
- - - Eklendi - - -
birde sen bunu bana kısaca açıkalrmın bir ... anlamadım.Lütfen
- - - Eklendi - - -
Bunu kısaca açıklarmısın.Birşey anlamadım nolur.
cwm ile backup yapsak ?orijinal romları odinle bilgisayardan yükleyecen başka yolu yok![]()