Ekleyipde napacaksın ?Kernel içine touch driveri ekleme konusunda yardımcı olursan acayip sevinirim![]()
![]()

Cyanogenmod sitesinde sayaç vardı oraya bak.CM romları ne kadar güvenli ve tahmini olarak kaç bin kişi kullanıyor?
Kamerad' Alıntı:ben bir galaxy young romunu t20 ye portlamak istiyorum ama pc yok başka şekilde yapamazmıyım?
Olmaz.
Sent from my Nokia 3310
peki galaxy young romu t20 ye yapilirmi?
orjinal romu yüklerken internete gerek varmı?odini falan telefondan yükleyip bilgisayara atsam olurmu?bilgisayarın interneti yok.odin internet baglantısı istermi?
Lazeroid olarak hangisini kullanıyorsun bilmiyorum ama Lazeroid eskidi ve geliştiricisi adını değiştirerek çok daha iyi bir script yaptı.Nawy hocam siz bayağı övdüğünüz için lazerdroid ve thunderbolt kurdum hiç farklılık yok.verdiği fps aynı, benchmark aynı.Kernel init.d destekli değil ama "uni init.d" uygulaması var.Bu uygulama init.d desteği getiriyormuş xda da öyle dediler.Nerde yanlış yapıyorum?
orjinal roma döndüm telefon
u yeniden başlatmaya geldi sıra samsung yazısında kalıyor ne yapmam gerek tekrar orjinal romu odinden yükledim yine aynı sorun
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar bir kaç soru sormak istiyorum. Şimdi ben telefona root atmak istiyorum .zip dosyası ile. Bu dosyası hafıza kartına atın deniyor bende de hafıza kartı yok tel 16 gb olduğu için almamıştım bu .zip dosyasını telefon hafızasına atsam aynı işlevi görür mü? Yoksa illa hafıza kartı mı olması lazım.
Lazeroid olarak hangisini kullanıyorsun bilmiyorum ama Lazeroid eskidi ve geliştiricisi adını değiştirerek çok daha iyi bir script yaptı.
Bunu dene.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
RTMixManager scriptini kullanırken aynı anda thunderbolt kullanma.Birbiri ile çakışıyorlar.
scripti cwm ile yükledikten sonra hızlanma hissetmezsen manuel olarak terminale su yazdıktan sonra rtmixman komutunu yazarak aktif hale getir.Ama termineli kapatma arka plana at.
- - - Eklendi - - -
Bu arada thunderbolt ve rtmixmanager gibi scriptler fps yükseltmez.Gerçek zamanlı olarak ram değerleri ile oynayarak lagları en aza indirir.Lag ile fps aynı şey değil.Fps artışı için o.c yapmalısınız.