PriZm
Üye
pekiyi cm9 beta 3 ü yüklesem sorun kalkarmı yani önceki sürümü? bircogu kişi memnun görünüyorda
Eğer yorumlardan gördüğün kadarıyla sorun yoksa sende dönebilirsin

pekiyi cm9 beta 3 ü yüklesem sorun kalkarmı yani önceki sürümü? bircogu kişi memnun görünüyorda

Eğer yorumlardan gördüğün kadarıyla sorun yoksa sende dönebilirsin![]()
hımmzaten he samsungta neyse arcoyla ivendorda 3x kernelinde adamcağızlar wonderin kernel kaynağı kapalı olduğu için kendiler yazmıştı tabiki eskiye oranla kamera azcık daha kötü göstersede iyi ama en azından ekranı bravie engine iki ile adam ettik yani hocam kernel kaynağını veya galaxy wonder için tüm kaynakları samsung açık tutsa çok geliştirici bu telefonun elinden tutarmıydı?
bende çıldırıcaktım her romda değişik kernel var galaxy sde zaten rom sayfası taşmış
![]()

şu gapps işlemi her rom yüklemede yapılmak zorundamı pekiyi.cm9 beta 5 gapps dosyaları telefonumda hala duruyorda gerek yoksa silcem.
1)Var.Recovery menüsünden Backup&Restore bölümünden Nandroid yedek alabilirsin.
2)eğer rom uyumsuzluğu yaparsa yada farklı bir telefonun kernelini yüklersen brick olur.
3)Var.Ya önceden aldığın Nandroid backup'u geri yüklersin.Ya yeni uyumlu kernel yüklersin.Yada Odinden 0 format atarsın.

tamam sağol zaten başka telin kerneli falan değil yedeklemeyide bilmiyordum öğrenmiş oldum![]()
teşekkürler![]()

(bıkmadın umarım
) http://www.maxicep.com/showthread.php?t=658162 bu konudaki orjinal gb romunu recoveryden cwm ile yüklesem olur mu?bilgisayarım varda varla yok arası işte 
bir soru daha(bıkmadın umarım
) http://www.maxicep.com/showthread.php?t=658162 bu konudaki orjinal gb romunu recoveryden cwm ile yüklesem olur mu?bilgisayarım varda varla yok arası işte
![]()

Orjinal gb romu nasıl recoveryden yüklemeyi düşünüyorsun?![]()
bilmedigim icin sordum zaten.keşke bilsekte sormasak.
bilmedigim icin sordum zaten.keşke bilsekte sormasak.

biz şimdi cm yükleyerek 4.1 fln yapıyoruz ya gerçekten 4.1 mi oluyo yani oyun desteği fln yoksa sadece arayüz mü?
Bu bazı romlarda bilinen bir sorun.S1'e ilk rom yüklediğimde bu sorun bendede vardı ama artık hiçbir romda yok.kusura bakmayın cok soru sordum: ) [ROM][4.0.4]Galaxy W I8150 - RemICS v1.7- SIII Görünümlü *09/12/2012* bugun bu romu yükledim.her denileni yaptim.hafıza kartı taktım hafıza kart hasarlı uyarısıyla karşılaştım.başka kartlar da denedim ama hepsimde hasarlı uyarısı veriyor. ne yapmam lazım.herşey icin teşekkürler...