Modifikasyon,Custom Rom,Cm hakkında Sorularınız Buraya..

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

mesutgaga

mesutgaga

Üye

Eğer yorumlardan gördüğün kadarıyla sorun yoksa sende dönebilirsin :)

şu gapps işlemi her rom yüklemede yapılmak zorundamı pekiyi.cm9 beta 5 gapps dosyaları telefonumda hala duruyorda gerek yoksa silcem.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
hımm :hmmm zaten he samsungta neyse arcoyla ivendorda 3x kernelinde adamcağızlar wonderin kernel kaynağı kapalı olduğu için kendiler yazmıştı tabiki eskiye oranla kamera azcık daha kötü göstersede iyi ama en azından ekranı bravie engine iki ile adam ettik yani hocam kernel kaynağını veya galaxy wonder için tüm kaynakları samsung açık tutsa çok geliştirici bu telefonun elinden tutarmıydı? :D bende çıldırıcaktım her romda değişik kernel var galaxy sde zaten rom sayfası taşmış :D

Evet tutardı.S1 bu yönüyle ünlü zaten :)

Dediğim gibi.S1 için sadece kernel kaynakları açık.Birde Samsung kaynaklarını açsaydı sen gör o zaman istilayı :D

S1 de şuanda 90 forum sayfası kadar rom ve kernel var.Bu sayı 2 hatta 3 katına çıkardı.

Hatta şuanki haliyle bile Nexus One ve Nexus S den daha fazla romu var.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
ugur1000

ugur1000

Üye

1)Var.Recovery menüsünden Backup&Restore bölümünden Nandroid yedek alabilirsin.
2)eğer rom uyumsuzluğu yaparsa yada farklı bir telefonun kernelini yüklersen brick olur.
3)Var.Ya önceden aldığın Nandroid backup'u geri yüklersin.Ya yeni uyumlu kernel yüklersin.Yada Odinden 0 format atarsın.

tamam sağol zaten başka telin kerneli falan değil yedeklemeyide bilmiyordum öğrenmiş oldum :tşk:

mesutgaga

mesutgaga

Üye
teşekkürler :)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
yaw hocam samsunga felan yazımı yazsam ama galaxy gşoya bile 2.6 kernelle adamlar 4.2.2 çıkarmış bugün ağlıyıcam şimdi yada romu ben geliştircem s1 kralda galaxy gio adım kadar eminim glaxy w kadar satmadı offf samsung keşke bu telefonunda kernel kaynağını açık tutsa ama samsung kaynakları açsa stock romlara saldırı olabilir ama kerneli açsa yeter bana samsungu bağlayın :kop:

- - - Eklendi - - -

birde hocam cevaplarınız için :tşk:

alprnx

alprnx

Üye
cm9 rc5 ' in üstüne yenı cıkan 3x yoon kernel baphormet kuruyorum tel samsung yazısından sonra siayh ekranda kalıyor nededi nedir acaba ? benden başka herkez kullanıyor.
thunderbolt telefona çok yararı var ancak bellegi kullanıma göre sıkıştırdıgı ıcın oyunlarda oyun performansını düşürürmü ?

telefonum : Samsung galaxy W cm9 rc5 + 3x yoon kernel aprodhide + thunderbolt 3.0.5 + lazerdroid 2.7.2(NOACTIVATION)MPEngine9 +bravie engine 2 + xloud mevcut.

cm10 yenı versiyonu alpha 5 çıkmış indirdim xda'dan cmw den flaşlarken robot adamın ıcınde kırmızı işaret çıkıyor yanı kurarken hata verıor.verdigi hatada zip dosyasını dışarı çıkarırken hata verıor zip dosyasını açamıyor.sanırım dosya bozuk ama xda'dan indirdim sonuçta diger kullanan arkadaşlar hata almamış.

birde 3x yoon kernel baphormet kurduktan sonra siyah ekranda kalmasının sebebını thunderbolt veya lazerdroid uyuşmuyor demeyin .çünkü daha önce en baştan sıfır cm9 rc5 kurdum ustune gene 3x yoon baphormet kurdum gene aynı problem oldu.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERR...

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
biz şimdi cm yükleyerek 4.1 fln yapıyoruz ya gerçekten 4.1 mi oluyo yani oyun desteği fln yoksa sadece arayüz mü?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
teşekkürler :) arkadaş attıda 4 de çalışan bi oyun vardı arkadaşda çalïşmadı

mesutgaga

mesutgaga

Üye
kusura bakmayın cok soru sordum: ) http://www.maxicep.com/showthread.php?t=736376 bugun bu romu yükledim.her denileni yaptim.hafıza kartı taktım hafıza kart hasarlı uyarısıyla karşılaştım.başka kartlar da denedim ama hepsimde hasarlı uyarısı veriyor. ne yapmam lazım.herşey icin teşekkürler...

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakmayın cok soru sordum: ) [ROM][4.0.4]Galaxy W I8150 - RemICS v1.7- SIII Görünümlü *09/12/2012* bugun bu romu yükledim.her denileni yaptim.hafıza kartı taktım hafıza kart hasarlı uyarısıyla karşılaştım.başka kartlar da denedim ama hepsimde hasarlı uyarısı veriyor. ne yapmam lazım.herşey icin teşekkürler...
Bu bazı romlarda bilinen bir sorun.S1'e ilk rom yüklediğimde bu sorun bendede vardı ama artık hiçbir romda yok.

şunları deneyebilirsin.

System,Cache,Data,Datadata formatladıktan sonra romu yüklemeyi dene.

alprnx

alprnx

Üye
cm9 rc5 ' in üstüne yenı cıkan 3x yoon kernel baphormet kuruyorum tel samsung yazısından sonra siayh ekranda kalıyor nededi nedir acaba ? benden başka herkez kullanıyor.thunderbolt telefona çok yararı var ancak bellegi kullanıma göre sıkıştırdıgı ıcın oyunlarda oyun performansını düşürürmü ?telefonum : Samsung galaxy W cm9 rc5 + 3x yoon kernel aprodhide + thunderbolt 3.0.5 + lazerdroid 2.7.2(NOACTIVATION)MPEngine9 +bravie engine 2 + xloud mevcut.

Üst Alt