Huawei Acsend Y200 (U8655), Ne yaptıysam bir türlü Root yetkisi alamıyorum!

Sponsorlu Bağlantılar

denizbay1

Üye
    Konu Sahibi
Huawei Acsend Y200 (U8655), Ne yaptıysam bir türlü Root yetkisi alamıyorum!
Arkadaşlar, lütfen artık şu sorunuma bir çare bulun. Huawei Y200 U8655 marka/model telefonuma bir türlü Root yetkisi alamıyorum! Bir kaç yöntem denedim ama hepsinde de "CWM recovery" menüsüne kadar her şey dört dörtlük gidiyor ama telefon açılırken bir türlü CWM menüsüne girmiyor! Hatta bir sitedeki Android 2.3.6 versiyonu için Root yetkisi yöntemi anlatılmıştı ve telefon kendi kendini restartlıyordu ama yine sorunsuz yapmama ve telefon kendini başarılı bir şekilde yeniden başlatmasına rağmen CWM menüsüne girmeden direkt açılıyor!

İşin garip tarafı her şey sorunsuz ilerliyor ve Fastboot kısmında da bat dosyası her şeye okey diyerek telefona CWM'yi atıyor ama sonuç hep hüsran, telefon direkt açılıyor sanki hiç bir şey olmamış gibi!

Hatta şu arkadaşın bahsettiği yöntemle de denedim ve yine sonuç alamadım: http://www.maxicep.com/android-modi...ascend-y200-u8655-black-root-atma-717705.html

Bu konuda yardım edebilecek birisi var mı?

KADİRCAN

Üye
kardes anladıgım kadarıyla acılısta CWM menusune gıremıyorsun. aklıma gelen sey telden ayarlar-uygulamalara gır orada hızlı on yukleme aktıftır onu pasıf yap kutucugu kladır sorun cozulmus olacaktır acarken power-ses acma tuslarına aynı anda bas CWM menusune gırmıs olacaksın.

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
eğer almancan veya ingilizcen varsa kaynak verebilirim

denizbay1

Üye
    Konu Sahibi
kardes anladıgım kadarıyla acılısta CWM menusune gıremıyorsun. aklıma gelen sey telden ayarlar-uygulamalara gır orada hızlı on yukleme aktıftır onu pasıf yap kutucugu kladır sorun cozulmus olacaktır acarken power-ses acma tuslarına aynı anda bas CWM menusune gırmıs olacaksın.

Bütün her şeyi yaptım, hatta telefoncuya da götürdüm ama onlarda yapamadılar!... Benim sorunum CWM'ye düzgün girememek değil, her şeyi düzgün olarak yapmama rağmen CWM'ye girememek!

İki seçenek var:
1- Telefonun sistem yazılımında sorun var ve baştan aşağı formatlayarak yeniden kurarak sıfırlamam gerekiyor!
2- Bootloader'i açık ve onu kapatmam gerekiyor!

Venezuella kayıtlı Huawei Y200'lerin Bootloader'leri açık olmuyormuş...

- - - Eklendi - - -

eğer almancan veya ingilizcen varsa kaynak verebilirim

Kardeşim hepsini denedim, Almanca olanını da, İngilizce olanını da ve Türkçe olanını da, yani üç farklı yöntemi birebir sorunsuz ilerleyerek denedim ama girmiyor ve sorun bende değil, tamamen telefonda!

Bir üstteki mesajda da yazdığım gibi iki seçenek var:

1- Telefonun sistem yazılımında sorun var ve baştan aşağı formatlayarak yeniden kurarak sıfırlamam gerekiyor!
2- Bootloader'i açık ve onu kapatmam gerekiyor!

kullanıcı0111

Üye
Arkadaşlar bende birçok yöntem denedim ama ses+güç tuşuna basınca pembe ekrandan sonra hiç birşey olmuyor değişiklik olmuyor sorunu nasıl çözebileceğimi bilen varsa yazarsa çok sevinirim

denizbay1

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bende birçok yöntem denedim ama ses+güç tuşuna basınca pembe ekrandan sonra hiç birşey olmuyor değişiklik olmuyor sorunu nasıl çözebileceğimi bilen varsa yazarsa çok sevinirim

Vallahi kardeşim şimdiden Allah sana kolaylık versin çünkü ben çok uzun süredir bu sorunun kaynağını arıyorum ama sonuç hala koca bir sıfır. Doğal olarak diğer arkadaşlarda sorunun çözümünü bilmedikleri için iyi niyetleriyle ancak bir kaç yöntemi verebiliyorlar ki, onlarda hiç bir işe yaramıyor.

Sanırım bizim telefonlarda "Bootloader" kapalı maalesef Venezuela ya da Philippines vb. çıkışlı oldukları için!!!

Sonuç olarak Bootloader'in nasıl açılacağını kimse bilmiyor ve o yüzden bir sonuç alabileceğimizi sanmıyorum.

Ben artık aramaktan bile vazgeçtim, eğer sen bir çözüm bulabilirsen benimle de paylaşırsan sevinirim. Tekrar geçmiş olsun her ikimize de :)

atilay28

Üye
S.a arkadaşlar bendede bi değişik sorun var bende telefonuma root atıyordum fkat bazı hatalar ile karşılaştım telefondan bazı programlar gitti müzil player facebook tiwitter ws power+ses açma tusuna bastıgım zaman telefon huawei ascend yazısında donup kalıyor hiç bir şey yapamıyorum ve telefonuma suan format atmak ıstıyorum bunu nasıl formatlayabilirim bilen bi arkaşa varsa yardım edebilirmi ?

frezby1

frezby1

Üye

kerdes buyur tekyapman gereken telın dogru usb surucusunu pc ye yuklemek ve programın root tusuna basmak (tefon un usb hata ayıklama modu etkın olması gerekıyo yok sa basarısız olursun)

Üst Alt