Honor 10 Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Honor 10 Root Atma ve TWRP Yükleme
Huawei'nin alt markası olan Honor'un geçtiğimiz yıl piyasaya sunduğu amiral gemisi modellerinden Honor 10 ülkemizde de 2800 Türk Lirası civarında bir fiyat etiketi ile satışa sunulmuştu. Renkli yapısı, uygun fiyatı ve üst düzey özellikleriyle popüler olan Honor modelleri arasında en dikkat çeken model olan Honor 10 ülkemizde de yoğun bir ilgi ile karşılanmıştı.

Kirin 970 işlemciye sahip olan Honor 10 her ne kadar eskimeye başlamış bir cihaz gibi görünse de halen üst düzey performans verebiliyor. Yinede daha fazla performans veya özellik isteyen kullanıcılar Honor 10 root atma ve Honor 10 twrp yükleme işlemlerini yaparak cihazları üzerinde daha fazla özelleştirmeye sahip olabilirler. Bu işlemleri yapabilmeniz için Honor 10 bootloader kilidi açık olması gerekmektedir. Aksi halde aşağıdaki işlemleri yapamazsınız. İşlemler sonucunda yazılımsal veya donanımsal bir sorunla karşılaşırsanız bunun sorumluluğu bende veya maxicep.com üzerinde değildir. İşlemlere başlamadan önce telefonunuzda bulunan tüm dosyaların yedeğini almayı unutmayın.

Honor 10 TWRP Yükleme

İlk olarak BURAYA tıklayarak adb driver dosyalarını bilgisayarınıza yükleyin. Sonrasında tıklayarak Honor 10 twrp recovery dosyasını bilgisayarınıza indirin ve adb driver klasörü içerisine atarak adını recovery.img olacak şekilde değiştirin. Telefonu tamamen kapatın. Ses kısma + güç butonlarına basılı tutarak telefonu fastboot modunda açın ve bilgisayara bağlayın. CMD komut yöneticisi ekranını adb klasörü içerisinde çalıştırın. İlk olarak
Kod:
fastboot devices
kodunu yazın. Sonrasında
Kod:
fastboot flash recovery recovery.img
kodunu yazın. Honor 10 twrp yükleme işlemi bu sayede bitecektir. Sonrasında telefonu yeniden başlatabilirsiniz.

Honor 10 Root Atma

tıklayarak Honor 10 root dosyasını indirin ve telefonunuzun hafızasına direkt olarak atın. Ardından telefonu tamamen kapatın. Ses açma + güç butonlarına basılı tutarak twrp recovery menüsünü açın. Yükle kısmına gelerek daha önceden telefonun hafızasına attığınız magisk dosyasını seçin ve yükleyin. Yükleme işleminin ardından telefonu yeniden başlatın. Honor 10 root atma işleminin başarılı olup olmadığını öğrenmek için root check uygulamalarından herhangi bir tanesini indirerek test yapabilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: musametin


Üst Alt