Lumianız İle Nostaji Yapın:)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
    Konu Sahibi
Lumianız İle Nostaji Yapın:)
Merhaba arkadaşlar sizlere oncelikle virtual nes emulatorunu tanıtacam bunu bilenleriniz vardır pc de atari oyunlarını açmaya yarıyor Önce bunu indirelim:

peki lumia bunun neresinde nerde işimize yarıcak şimdi işin zevkli kısmına geçelim

marketten bunu uygulamayı indiri kuruyruz:

lumiamız bizim oyun kolumuz olacak :)

bu linktende pc niz için olan dosyayı indirin:
üstteki gibi pc den programı açın ve kırmızı ile gosterdigim yeri işaretleyin sonra lumiadaki indirdiginiz programı açıp ıp adresini girin.

tamamdır artık emulatorden ütteki yerden control ayarlarını yapın ve ve open kısmında oyunları açın oyunlar rom klasorunun içindedir.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
:tşk:

yeminli06

yeminli06

Üye
Videosu var mı bunun dediklerinin aynısını yaptım oyunu açtım ama telefondan işlemiyor

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
    Konu Sahibi
Videosu var mı bunun dediklerinin aynısını yaptım oyunu açtım ama telefondan işlemiyor

teli tanıttıktan sonra masa ustundebi simgeye dokunup telden yon tuslarıyla hareket ettirmeyi dene eger hareket ederse oyun kontrollerini ayarlaman gerek

yeminli06

yeminli06

Üye
teli tanıttıktan sonra masa ustundebi simgeye dokunup telden yon tuslarıyla hareket ettirmeyi dene eger hareket ederse oyun kontrollerini ayarlaman gerek

Ip adresini giriyorum telefona oyun kolu geliyor emulatörü açıyorum işlemiyor

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
    Konu Sahibi
Emulatorun üstünde option var ve controll var o kısım artık normal klavye tuşu ayarlar gibi ayarla

yeminli06

yeminli06

Üye
Emulatorun üstünde option var ve controll var o kısım artık normal klavye tuşu ayarlar gibi ayarla

Sorunda orda programı açtığımda launcherda çıkmıyor benim telefon hiç görmüyor tuşlar işlemiyor ondan

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
    Konu Sahibi
Sorunda orda programı açtığımda launcherda çıkmıyor benim telefon hiç görmüyor tuşlar işlemiyor ondan

zaten oyle olmıyor senin teli klavyeden tuşlar gibi gosterio sen orda controlde tusun ustune tıkla sonra telden karşılık gelen yere tıkla

yeminli06

yeminli06

Üye
Dediklerini yaptım olmuyor dostum neyse videosu çıkar ileride daha detaylı o zaman yaparım ben

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
    Konu Sahibi
controll ayarlarınız bu sekilde olacak zaten pc ile tel baglantsını kurduysanız ekrnda bi simgeye tıklayın ve ok tuslarıyla lat ust yapın simge degişyosa baglantıda problem yok controll ayarlarıda boyle olacak :

yeminli06

yeminli06

Üye
Bağlantıda problem var o zaman

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
    Konu Sahibi
olabilir aynı wifi agı uzerinden baglanmanız gerek pc de program kullanırken açık olacak

yeminli06

yeminli06

Üye
Peki başka oyun kolu var mı veya server başka program falan var mı

Bahaxi

Bahaxi

Üye
süper bu çok teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt