Yerli facebook-twitter karişimi iddiali geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Yerli facebook-twitter karişimi iddiali geliyor
Bireylerin ortak ilgi alanları, aktiviteler gibi konularda birbirleri ile bağlantı kurarak sosyalleşmelerini sağlayan cigibo.com Sosyal medyada Facebook ve Twitter’a ciddi bir türk rakip olarak görülüyor.

Türk yazılımcı Sabri Korkmaz(26) tarafından geliştirilen Cigibo, kullanıcıları için bir çok özelliği bir araya getiriyor.

Sabri Korkmaz,Türkiye’de bir çok sosyal ağ platformu mevcut fakat bu platformların altyapıları ise açık kaynak kodludur.Cigibo’nun ise tamamen kendine ait özel bir altyapısı olduğunu kaydetti.Sitenin tasarım ve yazılım dahil 1500 liraya mal olduğunu anlatan Sabri Korkmaz, site adını Türk bir isimle tanıtmak istediklerini ancak global dünyanın istekleri doğrultusunda marka bir isim vermek durumunda kaldıklarını dile getirdi.

Cigibo’nun en dikkat çeken özelliklerinden biri ise “#1 ileti”.Yayınladığınız durum güncellemelerini tüm Cigibo kullanıcılarının görmesini sağlayan bu özellik ise en çok tercih edilen özellikler arasında en başta geliyor.Fotoğraf, Video, Yer bildirimi ve daha bir çok özellik paylaşmanızı olanak sağlayan Cigibo’da 200 karakter durum güncellemelerini kullanarak arkadaşlarınız ve Cigibo ağı üzerinde bulunan tüm kullanıcılar ile iletişim kurulabilirsiniz.
www.cigibo.com

meme4

meme4

Üye
Türkçe bir sosyal ag sitesine neden yabancı bir alan adı koymuşlar anlamıyorum

MücahitTokgöz

Türkçe bir sosyal ag sitesine neden yabancı bir alan adı koymuşlar anlamıyorum

"Sabri Korkmaz, site adını Türk bir isimle tanıtmak istediklerini ancak global dünyanın istekleri doğrultusunda marka bir isim vermek durumunda kaldıklarını dile getirdi."

Bizde öyle dusunduk ama farkindaysan konunun icinde belirtilmis.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Turk yapımı bir sosyal ag sitesi

Metin MF

Metin MF

Üye
bedava sms sitesiydi bu :D

StarPiskopat

Üye
Lan bu siteye site demem ben.
Amatörce kurmuşlar artistlik için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...