Lumia telefonlarınızla yaşadığınız ilginç hikayeler..?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
drangela61

drangela61

Üye
    Konu Sahibi
Lumia telefonlarınızla yaşadığınız ilginç hikayeler..?
dün bir alışveriş merkezine gittim -telefonu aldıktan sonra ilk defa gidiyorum- neyse xrayden gecerken gercekten güclü bir uyarı verdi -onceki telefonumla hiç çıkarmadan geçerdim az bi uyarı verirdi ama hiç durdurulmamıştım- neyse güvenlik gorevlisi uzerinizde metal eşya var mı dedi, dedim telefon falan dedi telefonu bırakıp geçer misiniz..? döndüm telefonu cepten çıkardım masanın üstüne koydum gectim tık yok guvenlik bana bakıyor gülüyor anlaşıldı diyo dedim napalım abi gülüştük geçtik ;)

boyle bir olaydı..sizin de başınızdan geçen ilginç anektodlar varsa yazın bakalım kimler ne yaşamış..?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia920 daha yepyeni o zamanlar. İstanbul Yenikapı'dan Yalova'ya gidicem. Lanet olası sahil yolunda trafik var(her zaman ki gibi). Koşa koşa güvenlik noktasına geldim telefonları masanın üstüne bıraktım(lumia900&920). Bırakmaz olaydım:ah
Guvenlikteki eleman aldı eline;aaaa bunlar mumia(lumia oluyor) değil mi dedi aldı eline kurcalıyor. Ya kardeşim ver şunu feribotu kaçırıyorum dedim elemana ama dinleyen kim. Diğer arkadaşına da gösteriyor bak işte şöyle telefon böyle telefon:zzz: deliriyorum kardeşim gemi kalkıyor ver şu telefonu:zzz: sorun değil abi anons ederiz demez mi:ah bu arada 4-5 kişi oldular. Bir de telsizden a ons ettiler iskelede yolcu var kaptan beklesin diye:D güç bela aldım ellerinden telefonları :kop2:

• Beğen
Tepkiler: NUD, drangela61, Esendağlı ve 1 kişi daha
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Lumia920 daha yepyeni o zamanlar. İstanbul Yenikapı'dan Yalova'ya gidicem. Lanet olası sahil yolunda trafik var(her zaman ki gibi). Koşa koşa güvenlik noktasına geldim telefonları masanın üstüne bıraktım(lumia900&920). Bırakmaz olaydım:ah
Guvenlikteki eleman aldı eline;aaaa bunlar mumia(lumia oluyor) değil mi dedi aldı eline kurcalıyor. Ya kardeşim ver şunu feribotu kaçırıyorum dedim elemana ama dinleyen kim. Diğer arkadaşına da gösteriyor bak işte şöyle telefon böyle telefon:zzz: deliriyorum kardeşim gemi kalkıyor ver şu telefonu:zzz: sorun değil abi anons ederiz demez mi:ah bu arada 4-5 kişi oldular. Bir de telsizden a ons ettiler iskelede yolcu var kaptan beklesin diye:D güç bela aldım ellerinden telefonları :kop2:

Düşürseydi seni ozaman görmek isterdim ortak :D

narnia16

narnia16

Üye
evet bu iki yazıdan anlaşıldığı üzere cebinizde lumia varken güvenlik noktalarından uzak durucaksınız :kop:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
komando04

komando04

Üye

Ali abi benim telefonu gören bazı arkadaşlardan da ilginç tepkiler alıyorum ama henüz hikayeyi tamamlayacak daha ilginç bir olay yaşamadım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: emelli, Esendağlı ve Nextman
Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
lumia yı aldıktan bi hafta sonra dershanem basladı (butun yaz çalısıp bu tel için para biriktirmiştim bide :) ) arkadaş bakmak için istedi teli verdim o tafa bakmıyordum kafamı bi cevirdim verdigim kişi teli elinde havaya atıp ceviryodu hemen bagırarak üstüne atladım elinden aldım :) ama o goruntu çok kotuydu daha cebimden kolay kolay çıkarmıyorum o havada donerken içim gitti :)

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Geçen bi akrabamın annesiyle sohbet ediyodum bizde . çocuğuda yanında falan . yeni telefon alcaklarmış . anlatıyo bana işte onura yeni telefon alcaz gittik lumia 920 diye bi telefona taktı faruk telefon çok pahalı şuna desene gitsin daha ucuz bişeye yönelsin yetmiyomu falan diye :) ben cepten 920 yi çıkarınca çocuğun gözleri parladı . anneside gülüyo bu kadar olur arkadaş diye :)

NUD

NUD

Üye
Telefonu aldıktan sonra o kadar göz kaldı ki nazar değdi; Arabayı Rampaya park ettikten sonra tam inerken cebimden düştü ve ekran üzeri 20 Mt. ye yakın sürüklendi ben ekran gitti diye dert yanarken bi kaldırdım ekranda çok ince 2 cizik var.:tşk: NOKİA

alical33

alical33

Üye
bende ilk aldığım hafta ünide sınıfta sıramın üzerine koydum hoşlandığım bi kız vardı ama hiç muhabbetimiz yok teli bi gördü aaa lumiamı o dedi aldı kurcaladı baya falan teknolojiden anladığını ozaman farkettim o bahaneyle samimi olduk teklif ettim kabul etmedi tele aşık oldu ama bana olmadı :\ :D

drangela61

drangela61

Üye
    Konu Sahibi
bende ilk aldığım hafta ünide sınıfta sıramın üzerine koydum hoşlandığım bi kız vardı ama hiç muhabbetimiz yok teli bi gördü aaa lumiamı o dedi aldı kurcaladı baya falan teknolojiden anladığını ozaman farkettim o bahaneyle samimi olduk teklif ettim kabul etmedi tele aşık oldu ama bana olmadı :\ :D

bu iyiymiş ;)

man20

man20

Üye
Sen şimdi telefonunu kıskanmışsındır :)

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Youtube den müzik dinliyordum kapak fotoğrafı hoşuma gitti kendi kendime kilit ekranında iyi olurdu bu resim dedim ve ampul yandı kafamda ekran alma özelliğimiz varya ve 10 saniyede hayalim gerçek oldu:)

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye

işte bu lumia :)

• Beğen
Tepkiler: drangela61
mad-x

mad-x

Üye
Telefonu ilk aldığım gün 2 kere elimden yere düşürmem ve o sırada oluşan surat ifadem. Küçük Emrahın meşhur resmini hatırlayın aklınızda bir imaj oluşur. Ama çizik bile olmadı canavar

katil_197

katil_197

Üye
ali aynısını bende yaptım ama sınıftaki bütün kızlar geldi telefonu kurcalamaya başladı sonra benim sevdiğim kız aldı çıkma teklifi edecektim bu bana laf atar diye yapamadım :D

alical33

alical33

Üye
ali aynısını bende yaptım ama sınıftaki bütün kızlar geldi telefonu kurcalamaya başladı sonra benim sevdiğim kız aldı çıkma teklifi edecektim bu bana laf atar diye yapamadım :D
nasıl bi laf atar diye anlamadım :) bi dene ya ama sen istersen önden telefonu vereyim kullan 3 5 gün de sonra bas teklifi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt