Android telefon alacağım.Önerilerinizi bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkey

Üye
Ekran boyutu önemli değilse tabii ki note 2 ama ekran sorun çıkarır dersen s3 veya nexus 4 e de bakabilirsin. Ama ben senin yerinde olsam mayısa kadar bekler xperia z alırım)

• Beğen
Tepkiler: GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
    Konu Sahibi
sony xperia z ye bakabilirsin

Xperia Z'yi fıyatından dolayı pek düşünmüyorum ama belki bir sürpriz yapıp ucuzlar

- - - Eklendi - - -

Ekran boyutu Note II'nin bana değil de babama göre büyük geldiği için alma ihtimalim %30 ama şansımı deneyeceğim gene de. Ben en iyi telefonu alıp 3-4 sene kullanmak istiyorum ve Note II olmazsa da S3 veya fiyatına bağlı olarak Xperia Z olabilir. Nexus 4 teyzemde var ben pek beğenemedim launcheri statusbarı falan. Ama kamera falan gayet başarılı

Xelord

Xelord

Üye
bekleyebiliyorsan bir acelen yoksa xperia z yi s4 ü bekle gör baktın yetmiyor bütçe s3de işimi görür diyosun ya da note 2 ya da nexus 4 yine onlara dönersin hem zamanla yeni modeller çıktıkça bunların fiyatıda düşecektir. Diye düşünüyorum.

SilentOne

SilentOne

Üye
htc ve samsung cephesinden çıkıcak telefonları bekle hem biraz daha para biriktir telefon almayı dusunurken laptop alırsın kendine en sağlamından

MrExpert

MrExpert

Üye
Biraz bekle şubat ayı geçsin bi...

hasanistan

hasanistan

Üye
sana kalmış bence touchwiz ağır bir arayüzdür hatırlatayım galaxy s3 ün 750-780 civarı ramını yiyor sana bişey kalmıyor yani multitask yaparken telefon zorlanıyor
başta da dediğim gibi sana kalmış :)

SilentOne

SilentOne

Üye
touchwiz agırmı sensle karıstıyon sen kardeş en hafif arayüzlerden biridir sens en agır arayüzlerden dir bunu diyeyim

GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler yorumlarınız için. Sanırım Note II alacağım. Konu kilitlenebilir

furkey

Üye
sana kalmış bence touchwiz ağır bir arayüzdür hatırlatayım galaxy s3 ün 750-780 civarı ramını yiyor sana bişey kalmıyor yani multitask yaparken telefon zorlanıyor
başta da dediğim gibi sana kalmış :)

o senin ağır dediğin launcher varolan en hafif launcherlardan :) O ramdeki ağırlığı bloatware dediğimiz samsungun kendi programları yapıyor. Optimizasyonla 400 e kadar hatta ağır optimizasyonla 500 filan boş ram alabiliyorsun. Ancak önemli olan şu: boş ram miktarı önemli değil sonuçta bu windows değil. Daha önce yüzlerce kez söyledim yine söylüyorum "androidde ki boş ram demek boşa harcanan ram demek." Ve multitasking de gayet rahat yapılıyor :) Ben şahsen cayır cayır multitasking yapıyorum bana mısın demiyor :)

hasanistan

hasanistan

Üye
touchwiz agırmı sensle karıstıyon sen kardeş en hafif arayüzlerden biridir sens en agır arayüzlerden dir bunu diyeyim
S3 TE 280 MB boş ram bırakıyor 720 mb ram tüketen bir arayüz bence hafif değil
ama sense çok daha ağır dediğin gibi hTC mühendisleri sense te değişiklikler yapmalı bence yoksa telefonları çok kasacak :)

- - - Eklendi - - -

o senin ağır dediğin launcher varolan en hafif launcherlardan :) O ramdeki ağırlığı bloatware dediğimiz samsungun kendi programları yapıyor. Optimizasyonla 400 e kadar hatta ağır optimizasyonla 500 filan boş ram alabiliyorsun. Ancak önemli olan şu: boş ram miktarı önemli değil sonuçta bu windows değil. Daha önce yüzlerce kez söyledim yine söylüyorum "androidde ki boş ram demek boşa harcanan ram demek." Ve multitasking de gayet rahat yapılıyor :) Ben şahsen cayır cayır multitasking yapıyorum bana mısın demiyor :)
biliyorum işlemci 1.4 ghz olduğundan ram ne kadar az olursa olsun takılma az olucaktır
ancak ben s3 kullanan arkadaşlarda ram temizleme araçlarında gördüm en çok taş patlasın 300 mb kalır sen 500 dedin şaşırdım doğrusu :pro:
pop-up flan var bu da iyi ama ben touchwiz sevmiyom nedense yani ne biliyim hiç ısınamadım bu arayüze.
yine de s3 işlevsel bir cihaz şu ana kadar takılma rastlamadım diyor arkadaşlar ilerleyen zamanlarda görecez :evet:
edit: bu senin ramle alakalı sözüne hayranım doğrusu :D

furkey

Üye
Eyvallah :) optimizasyon dedim ram boşaltmayi optimizasyondan sayma :) biraz daha optimizasyon lazım :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
s3 :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt