GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

spazmol

spazmol

Üye
orjinale Döneceksin O zaman dostum :D

Qrdap

Qrdap

Üye
arkadaslar sonuc olarak cm9 mu cm10 mu

spazmol

spazmol

Üye
birde sorun tek bendemi oluştu bilmem ama yoon karnel yukleyince açılmıyor telefon romu tekrar kurmak, zorunda kalıyorum

isousluer

isousluer

Üye
birde sorun tek bendemi oluştu bilmem ama yoon karnel yukleyince açılmıyor telefon romu tekrar kurmak, zorunda kalıyorum

Cm10 rc5'de şuan 3x kernel kullanılmakta. Cm10 için de 3x yoon kernel yok.

spazmol

spazmol

Üye
link olarak paylaşımış ama :D

hakan572123

Üye
Vsync çalışmıyor

- - - Eklendi - - -

Birde su cm9 ve cm10lara gingerbreaddekine benzer bir task manager koysalar

Ali58_58

Ali58_58

Üye
vsync çalışıyor 3x kernelde yani alpha 5te

slvestre-99

Üye
vsync çalışıyor 3x kernelde yani alpha 5te

hocam orjinal roma donerken big partition size hatasi veriyor yukleme durdu nedir acaba mbid download diyor yukleme oncesihata ayiklama acikti bu arada

blackcat67

blackcat67

Üye
cm10 kullanmanızı tavsiye etmiyorum ekran kartı sürücüsünün güncellenmesi gerekiyor bazı oyunlar çalışmıyor başında beach buggy blitz siyah ekran sorunu var

Ali58_58

Ali58_58

Üye
cm10 kullanmanızı tavsiye etmiyorum ekran kartı sürücüsünün güncellenmesi gerekiyor bazı oyunlar çalışmıyor başında beach buggy blitz siyah ekran sorunu var
alpha diyoruz kardeşim işte :zzz:

isousluer

isousluer

Üye
Birkaç gün cm10 kullanayım dedim ve tekrar cm10 yükledim. Birkaç günlük deneyimime göre bir-iki güncellemeden sonra cm9'un stabiletisini alabilir diye düşünüyorum.

Kamera probleminden ziyade telefonda birkaç yer İngilizce. Sebebini anlayamadım. Gapps'dan dolayı olabilir mi bu?

Ayrıca mesaj yazarken bazı Türkçe karakterler yazılamıyor. Pek sorun teşkil etmedi bu da benim için.

Eğer çok fazla oyun oynayan biri değilseniz, telefonu sadece internet vs. gibi işleriniz için kullanıyorsanız bu romu kullanabilirsiniz.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Birkaç gün cm10 kullanayım dedim ve tekrar cm10 yükledim. Birkaç günlük deneyimime göre bir-iki güncellemeden sonra cm9'un stabiletisini alabilir diye düşünüyorum.

Kamera probleminden ziyade telefonda birkaç yer İngilizce. Sebebini anlayamadım. Gapps'dan dolayı olabilir mi bu?

Ayrıca mesaj yazarken bazı Türkçe karakterler yazılamıyor. Pek sorun teşkil etmedi bu da benim için.

Eğer çok fazla oyun oynayan biri değilseniz, telefonu sadece internet vs. gibi işleriniz için kullanıyorsanız bu romu kullanabilirsiniz.

kardeş sorunların hepsi aynen alpha olduğu için veya son cm kaynağı ile senkronize olursa düzelir aynen ama bu romun yolu uzun çok daha hızlı olucak

isousluer

isousluer

Üye
kardeş sorunların hepsi aynen alpha olduğu için veya son cm kaynağı ile senkronize olursa düzelir aynen ama bu romun yolu uzun çok daha hızlı olucak

Hocam ben de biliyorum alpha sürümü olduğunu. Sadece kullandım ve izlenimlerimi yazdım. Eminim ki bu sorunlar da çözülecektir. Hani romu kötülemek gibi bir amacım kesinlikle yok. Aksine kendim kullanmaktayım cm10'u.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Chrome tarayicisini kullandigimda cok tutukluk yapiyo yag gibi kaymiyo onceki alpha surumlerinde yag gibi kayiyodu
aynen ama o chromenin yavaşlığı malesef cm9dada öyle :(

- - - Eklendi - - -

beyler birisi hayrına şurda yorumlarda bir resim var arcoyla bir geliştirici konuşuyo konuşmayı çevirirseniz sevinirim http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1990795&page=106

potdehid

Üye
aynen ama o chromenin yavaşlığı malesef cm9dada öyle :(

- - - Eklendi - - -

beyler birisi hayrına şurda yorumlarda bir resim var arcoyla bir geliştirici konuşuyo konuşmayı çevirirseniz sevinirim

CyanogenMod ekibinin cm10.1 için galaxy wonder a resmi destek sağlayıp sağlamayacağından bahsedilmiş fotoğrafta görününen kısmın öncesinde. Arco "kim resmi destekten bahsetti ki? ben onu galaxy wonder ın 4.2 çalıştırabileceğini ispatlamak için paylaştım. Şu an hayvan gibi kasıyor ve acayip sorunlu, öyle böyle değil, o yüzden adam etmek çooook uzun sürer ama sonunda 4.2 galaxy wonder için çıkartılabilir." falan diyor, tamamını okumadım ama özet olarak bu.

blackcat67

blackcat67

Üye
CyanogenMod ekibinin cm10.1 için galaxy wonder a resmi destek sağlayıp sağlamayacağından bahsedilmiş fotoğrafta görününen kısmın öncesinde. Arco "kim resmi destekten bahsetti ki? ben onu galaxy wonder ın 4.2 çalıştırabileceğini ispatlamak için paylaştım. Şu an hayvan gibi kasıyor ve acayip sorunlu, öyle böyle değil, o yüzden adam etmek çooook uzun sürer ama sonunda 4.2 galaxy wonder için çıkartılabilir." falan diyor, tamamını okumadım ama özet olarak bu.

Çıkan 4.2 Romlarda herhangi bir kasma yok arco bunu çok önceden yazmış olabilir

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
hayvan gibi kasma kısmı biraz yanlış olmuş mesajda sadece oldukça sorunlu deniyor.Ve evet bu mesaj çok eski.O zaman daha m10.1 daha yeni boot edilmişti ve sadece wifi doğru şekilde çalışmıştı.Onun haricinde herşey sorunluydu.ama zaten şuanki rootbox alpha1 yani android4.2 sürümü kamera gps ve bluetooth haricindeki herşey oldukça iyi sayılır.Birde arco qualcomm firmasını bekliyor.Qualcomm henüz 4.2 driverlarını yayınlamadı bu yüzden donanım ivmelendirmesi yani 3d grafikler kullanılamıyor.

Üst Alt