potdehid
Üye
ön kamerayı dert ediyorsunuzda hanginiz ön kamerayı kullanıyorsunuz![]()
sevgilim yurtdışına çıktı, skypesız hangoutsuz olmuyor

ön kamerayı dert ediyorsunuzda hanginiz ön kamerayı kullanıyorsunuz![]()

ön kamera kullanmayacaksanız cm10arkadaslar sonuc olarak cm9 mu cm10 mu
birde sorun tek bendemi oluştu bilmem ama yoon karnel yukleyince açılmıyor telefon romu tekrar kurmak, zorunda kalıyorum
vsync çalışıyor 3x kernelde yani alpha 5te
alpha diyoruz kardeşim iştecm10 kullanmanızı tavsiye etmiyorum ekran kartı sürücüsünün güncellenmesi gerekiyor bazı oyunlar çalışmıyor başında beach buggy blitz siyah ekran sorunu var

vsync çalışıyor 3x kernelde yani alpha 5te
Birkaç gün cm10 kullanayım dedim ve tekrar cm10 yükledim. Birkaç günlük deneyimime göre bir-iki güncellemeden sonra cm9'un stabiletisini alabilir diye düşünüyorum.
Kamera probleminden ziyade telefonda birkaç yer İngilizce. Sebebini anlayamadım. Gapps'dan dolayı olabilir mi bu?
Ayrıca mesaj yazarken bazı Türkçe karakterler yazılamıyor. Pek sorun teşkil etmedi bu da benim için.
Eğer çok fazla oyun oynayan biri değilseniz, telefonu sadece internet vs. gibi işleriniz için kullanıyorsanız bu romu kullanabilirsiniz.
kardeş sorunların hepsi aynen alpha olduğu için veya son cm kaynağı ile senkronize olursa düzelir aynen ama bu romun yolu uzun çok daha hızlı olucak
aynen ama o chromenin yavaşlığı malesef cm9dada öyleChrome tarayicisini kullandigimda cok tutukluk yapiyo yag gibi kaymiyo onceki alpha surumlerinde yag gibi kayiyodu

aynen ama o chromenin yavaşlığı malesef cm9dada öyle
- - - Eklendi - - -
beyler birisi hayrına şurda yorumlarda bir resim var arcoyla bir geliştirici konuşuyo konuşmayı çevirirseniz sevinirimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
CyanogenMod ekibinin cm10.1 için galaxy wonder a resmi destek sağlayıp sağlamayacağından bahsedilmiş fotoğrafta görününen kısmın öncesinde. Arco "kim resmi destekten bahsetti ki? ben onu galaxy wonder ın 4.2 çalıştırabileceğini ispatlamak için paylaştım. Şu an hayvan gibi kasıyor ve acayip sorunlu, öyle böyle değil, o yüzden adam etmek çooook uzun sürer ama sonunda 4.2 galaxy wonder için çıkartılabilir." falan diyor, tamamını okumadım ama özet olarak bu.