Bada 2.0 Tarayıcı (dolphine) Facebook sorunu!!!

Sponsorlu Bağlantılar

baby_face_

baby_face_

Üye
    Konu Sahibi
Bada 2.0 Tarayıcı (dolphine) Facebook sorunu!!!
Arkadaşlaryaklaşık bir aydır tarayıcım facebooka girmiyor. güncel kiesden yüklediğim 2.0 ı kullanıyorum ilkden sorunsuz giriyordum ama son bir aydır facebooka tıkladığımda uzun süre bekletiyor sayfayı bozuk şekilde açıp tam yüklemeden tarayıcı duruyor ne yaptıysam olmadı, diğer her türlü aderese ve siteye girebiliyorum ama facebooka ne olduysa girmiyor ve açmıyor. Benzer sorunu yaşayan ve ya sorun hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden cok teşekkür ediyorum.

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Kendi uygulamasında bir sorun var mı?

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Facebook uygulamasını sormuştum :)

Neden kaynaklandığı hakkında bilgim yok ama UAgent ayarıyla olabilir. *#7092463*# tuşlayın

Module settings/Browser/UAgent yolunu izleyerek mevcut yazıların kopyasını alın ve aşağıdaki kodları girin. QR Code ile almanız tavsiye edilir ;)

Mozilla/5.0 (SAMSUNG; SAMSUNG-GT-S8530/(Linux; U; Android 4.1.1; tr-tr) AppleWebKit/536.26 (KHTML, like Gecko) Version/6.0 Mobile Safari/8536.25

QR Code

baby_face_

baby_face_

Üye
    Konu Sahibi
Facebook uygulamasını sormuştum :)

Neden kaynaklandığı hakkında bilgim yok ama UAgent ayarıyla olabilir. *#7092463*# tuşlayın

Module settings/Browser/UAgent yolunu izleyerek mevcut yazıların kopyasını alın ve aşağıdaki kodları girin. QR Code ile almanız tavsiye edilir ;)

Mozilla/5.0 (SAMSUNG; SAMSUNG-GT-S8530/(Linux; U; Android 4.1.1; tr-tr) AppleWebKit/536.26 (KHTML, like Gecko) Version/6.0 Mobile Safari/8536.25

QR Code

Dostum Facebook uygulamasında bir sorun yok, ben kendi tarayıcısından facebooka giremiyorum :)

sss855

Üye
Evet aynı sorun benim kardeşimin telefonunda var sorunu bilenler lütfen paylaşsin...

Üst Alt