Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yorgunluğumu atmaya çalışıyorum :kahve:

Mert

Mert

Üye
Babama 14 şubatta telefonların indirime girebileceğinden bahsettim. Sen benim sevgilim misin dedi:zzz:

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve Nextman
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
cep telefonlarının ekran camları üzerinde bir araştırma yapıyorum:hmmm

Legendary.

Legendary.

Üye
Babama 14 şubatta telefonların indirime girebileceğinden bahsettim. Sen benim sevgilim misin dedi:zzz:

:kıskıs:

10.sınıftan kalan dersim var yarın sınav olucaz.Çalıştım şuan tekrar yapıyorum :dry:

doctorrr

doctorrr

Üye
Bazı insanları eğlenirken görmek midemi bulandırıyor.

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Yaptığım Sakarlıkları düşünüyorum :kıskıs:
Dün Markete gittim buzdolabı poşeti alacaktım yanındada folyolar :) onu alayım derken 15 tane folyo birden kafama düştü :D babam kaçır adımlarla benden uzaklaştı :) ..
~
Misafirlikteyiz herkes karadayıyı izliyor .. elimde meyve tabağı bir de ne olsun tabak elimden kaydı hepsi ortaya doğru yayıldı birden dikkatler üstüme çekildi :D
Bune yahu çok sakarlaştım bu aralarr :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Yaptığım Sakarlıkları düşünüyorum :kıskıs:
Dün Markete gittim buzdolabı poşeti alacaktım yanındada folyolar :) onu alayım derken 15 tane folyo birden kafama düştü :D babam kaçır adımlarla benden uzaklaştı :) ..
~
Misafirlikteyiz herkes karadayıyı izliyor .. elimde meyve tabağı bir de ne olsun tabak elimden kaydı hepsi ortaya doğru yayıldı birden dikkatler üstüme çekildi :D
Bune yahu çok sakarlaştım bu aralarr :)

:aha: :d: :kıskıs:

Hâlen şiirlerimi, hikayemi deftere geçirmekteyim :(

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
Cihanel

Cihanel

Üye
uyusammı uyumasam mi diye düşünüyorum

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Gitme vaktim geldi..

işte gidiyorum birşey demeden...

mesutgaga

mesutgaga

Üye
Telefonumu katıştırıyorum

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Kolay gele :)
bende deniyorum da yazım kötüü :)

Teşekkür ederim :tebessüm: Vallahi benim için konu şiirlerim/denemelerim/Hikayelerimse ki ilk hikayem bu, yani özenerek yazarım :sirit: yazım kötü değildir ama güzel yazarım :)

Tuba

Tuba

Üye
mutfakda işleri karıştırıyorum :eller:

tarxhn

tarxhn

Üye
arkadaşa akrostiş yazdım. sayemde kız arkadaşının dırdırından kurtuldu. acaba benim yazdığımı bilse ne olur :ehe

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
5 saat güncelleme mi olur :zzz:

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Süper oldu ama :heyo:

Ne hikayesi bu :D

Güney Kore'de geçen bir hikaye yazıyorum, daha çok başında olmama rağmen betimlemeri biraz abarttım galiba + karşılıklı konuşmalarda geçtiğinden biraz uzun oldu, telefona kaydetmiştim, şimdi deftere geçiyorum :) :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Tuba

Tuba

Üye
Güney Kore'de geçen bir hikaye yazıyorum, daha çok başında olmama rağmen betimlemeri biraz abarttım galiba + karşılıklı konuşmalarda geçtiğinden biraz uzun oldu, telefona kaydetmiştim, şimdi deftere geçiyorum :) :tebessüm:
Şiir yazdığını biliyordum ama hikaye yazdığını bilmiyordum Kore hayranlığı var ama belli bu avatardan da :D
Güzel olmuştur kolay gelsin diyim :)

bu arada yeşil çayımı yudumluyorum :gul:

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___

Üst Alt