Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Şiir yazdığını biliyordum ama hikaye yazdığını bilmiyordum Kore hayranlığı var ama belli bu avatardan da :D
Güzel olmuştur kolay gelsin diyim :)

bu arada yeşil çayımı yudumluyorum :gul:

Hikaye yazdığımı demeyelimde Hikaye yazmaya cesaret edişim diyelim buna ki bu ilk hikayem oluyor, şuan için inanılmaz beğendim her ne kadar bitmemiş olsa da çok güzel götürdüğümü düşünmekteyim :tebessüm: + Teşekkür ederim :) + Güney Kore hayranıyım avatardaki Güney Kore'nin dünya tatlısı bi ünlüsüdür :) <3 kendilerine birazcık aşığımdır :D :sirit: :tebessüm:

+ Hikayeye geçmiş bulunmaktayım, düzenlemeler yaparak kusursuza ulaşma çabasındayım çok güzel ilerliyorum :sirit:

• Beğen
Tepkiler: Tuba

doctorrr

doctorrr

Üye
Yatışşşş...

mesutgaga

mesutgaga

Üye
Hikaye yazdığımı demeyelimde Hikaye yazmaya cesaret edişim diyelim buna ki bu ilk hikayem oluyor, şuan için inanılmaz beğendim her ne kadar bitmemiş olsa da çok güzel götürdüğümü düşünmekteyim :tebessüm: + Teşekkür ederim :) + Güney Kore hayranıyım avatardaki Güney Kore'nin dünya tatlısı bi ünlüsüdür :) <3 kendilerine birazcık aşığımdır :D :sirit: :tebessüm:

+ Hikayeye geçmiş bulunmaktayım, düzenlemeler yaparak kusursuza ulaşma çabasındayım çok güzel ilerliyorum :sirit:

telefondan resim ufak görünüyo .kızın ismi ne avatarındaki :D

Legendary.

Legendary.

Üye
Türkçe Testi :stres:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Kızıma forumda işim olduğunu anlatmaya çalışıyorum.Tablet adlım şimdide pc'ye göz dikti :d:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Misafirlikteyim, uykum geldi yaaa :(

balabanya

Üye
benden sonraki yorumu

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Sabaha kadar oturmuşluğun yorgunluğu var üstümde...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Avm'ye gitmek konusunda ev halkından baskı altına alınıyorum.:zzz:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
saat 3 olsa da yola cıksam:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Nextman
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Hikayeme devam ediyorum :eller:

raymax

raymax

Üye
canım sıkıldı bakınıyorum

doctorrr

doctorrr

Üye
Yüzüğünü kaybetmiş gollum gibiyim. Gollumları seviniz.

mesutgaga

mesutgaga

Üye
son çare olarak orjinal roma geri nasıl dönücegimi bulmya calışıryorum

Shaunx

Shaunx

Üye
S4 u dusunuyorum ne zaman cikar diye S3 u arkadasima satacam onla pazarlik yapiyorum:)

doctorrr

doctorrr

Üye
Sen merdivenleri ağır ağır çıkarken paçalarını çekiştirmeleri tuhaf bi' his tabi.

Üst Alt