Karşıya Giden Seste Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
Lumia 900 kullanıyorum bende de aynı sorun var. Genellikle kulaklıkla veya hoparlöre vererek konuşuyorum o zaman sorun olmuyor.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
En kısa zamanda bende vericem ama sizin cihaz ne zamana gelir ? Geldiğinde beni bilgilendirebilirmisiniz ? Olmuşmu olmamışmı diye

Birde servise verme konusunda kaçınıyorum çünkü bu sorun görüldüğü üzre herkeste var arkadaşlar . Yani tek yada bi kaç cihaza özel bi arıza değil gibi duruyo . Bir çok kullanıcı bundan şikayetçi . Bence telefonun mikrofonlarında arıza yok . Bence telefonun kendi böyle .

Biraz daha sabrımı zorlarsa muhtemelen satıcam . Yazık o verdiğim paraya

bence cihaz böyle.
seninde dediğin gibi en dandik telefon bile sorun yaşatmıyor bu konuda.o
kadar para vericeksin ama piyasaki 3310 gibi her açıdan konuşamıcaksın bu saatten sonra satamıcağım için alışcaz ne yapalım. konuşmları olabildiğince kısa tutuyordum. uzun ve hızlı cümlelerde hiç bi şekilde anlaşamıyorum zaten karşı tarafla.
sevgilimle kavga bile ettim bir keresinde :) çok fazla can sıkıcı çözümü de yok bence :)
oraya bi mikrofon çıkışı yerleştirmek onca mühendisin aklına gelmemiş.

alical33

alical33

Üye
bende 2g dede aynı değişen bişey yok :(

- - - Eklendi - - -

biraz kısık bi sesle konuştummu yalan oldu yani operatörmde turkcell ve bildiğim kadarıyla hd ses teknolojisi var sertab erenerle falan reklam yapmışlarsı n8 kullanarak

IVI-Elia

Üye
bu arada bazı sorunlar yakaladım lumiam değişti ama Allah'a şükür bu sorunu hiç yaşamadım.İnşallah cihazınızı değiştirirsiniz...

- - - Eklendi - - -

Tekrar test yaptım zaten daha önce hiç yaşamamıştım ama denedim Avea Niğdedeyim 3G sıkıntı yok gayet normal ve net tutma şekline dikkat etmedim bağırmadım yani telefon böyle değil bence sorunsuz..

- - - Eklendi - - -

siz değiştirin bence ama sorun galiba sıkça görülüyor geçmiş olsun değiştirdikten sonra aynısı olursa para iadesi için hakem heyetine başvurun

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
256 k sim kart alın rahat rahat kullanın ayrıca Avea da hd ses desteği bir çok yerde yok maalesef

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
256 k sim kart nedir ve artıları nelerdir ?

alical33

alical33

Üye
benmki 64k ydı yedek çıkarınca 125k oldu bu rehber hafızası değilmide yoksa frekansla ilgili bişeymi ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
256k sim kartlarda daha yeni çipler kullanıldığından daha hızlı ve yüksek frekansta sinyal alışverişi yapıyorlar o yüzden operatorunuzden 256k sim kart temin edin. Ben Avea kullanıyorum karşıdan gelen ses hiç net değil ama benim sesimin karşıya iletilmesinde de hiç bir sorun yaşamadım.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Dediğini yapıp en kısa zamanda 256 k kart edinicem

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
256 k sim kart alın rahat rahat kullanın ayrıca Avea da hd ses desteği bir çok yerde yok maalesef

BU Turkcell'e Tükürim :) ya her yere sordum yok 256 K 128 var o kadar reklam yapıyorlar pratikte yok birşey bayide olmazmı ya ufak kartlardan da hiç yok zaten mikromudur nano muduın neyse kesip kesip veriyorlar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

BU Turkcell'e Tükürim :) ya her yere sordum yok 256 K 128 var o kadar reklam yapıyorlar pratikte yok birşey bayide olmazmı ya ufak kartlardan da hiç yok zaten mikromudur nano muduın neyse kesip kesip veriyorlar

microsimler hazirda olmaz zaten. İstekte bulunursaniz numaraniza ozel simkart getirirler veya operator tarafindan adresinize postalanir.

Aslinda telefon gercekten teknoloji harikasi bir telefon fakat bizim altyapimiz yeterince oturmadi bu konuda.

alical33

alical33

Üye
ee şimdi bu ses sorunu için bi çözüm yokmu üstteki mikrofonu söksek ne olur acaba

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
abi 256k sim kart düne kadar ucretsizdi ama bu sabah itibari ile 19,90 oldu şansınıza :ehe

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Eğer dediğin gibi fark edicekse o para verilir sorun değil . yeterki gözle görülür bi fark olsun :oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Türkcell için bu söylediğim Avea daki durumu bilmiyorum ama senin sorunun Avea ile alakalı muhtemelen operatör kaynaklı

alical33

alical33

Üye
benmmki turkcellde 128k yı 12.5 tl ye aldım 256k dan bahseden olmamıştı bide onumu çıkarsam acaba

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ali 128k da sorun varsa 256 da da olur muhtemelen sen cihaza baktır bir kardeşim :hmmm

alical33

alical33

Üye
Ali 128k da sorun varsa 256 da da olur muhtemelen sen cihaza baktır bir kardeşim :hmmm
ben telefonu açtım ya bataryanın üstündeki etiket yırtıldı yanlışlıkla teknisyen garanti dışı bırakır ücrette nekadar olur bilmiyorum

IVI-Elia

Üye
ben telefonu açtım ya bataryanın üstündeki etiket yırtıldı yanlışlıkla teknisyen garanti dışı bırakır ücrette nekadar olur bilmiyorum

o usb kablosu ile bağlantısı olan mı

Üst Alt