Telpa'ya SIII'ü gönderiyorum bir bakarsanız sevinirim... :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
Meraba kardeşim. Yolladığına sevindim eminim cihazı özlemişsindir :)

Ben yaklaşık 6-7 kere kendim gönderdim servise cihazlarımı.Hiç Birinde en ufak sorun olmadı telefon gittiği gibi geldi.
Batarya asla karışmaz çünkü Ali Kemal Abi'nin dediğine göre kargo teslim alma tutanağı tutuyorlar öyle birşey imkansız gibi.
Zaten ben hep batarya kapaksız gönderdim ellerinde kim bilir kaç tane batarya var :)
Kargo kağını kaybetme ve hızlı yapılması için hergün arayıp işleminin acil olduğunu belirtirsen yararına olur.
İnşallah cihaz hiç sorunsuz olarak gelir.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Meraba kardeşim. Yolladığına sevindim eminim cihazı özlemişsindir :)

Ben yaklaşık 6-7 kere kendim gönderdim servise cihazlarımı.Hiç Birinde en ufak sorun olmadı telefon gittiği gibi geldi.
Batarya asla karışmaz çünkü Ali Kemal Abi'nin dediğine göre kargo teslim alma tutanağı tutuyorlar öyle birşey imkansız gibi.
Zaten ben hep batarya kapaksız gönderdim ellerinde kim bilir kaç tane batarya var :)
Kargo kağını kaybetme ve hızlı yapılması için hergün arayıp işleminin acil olduğunu belirtirsen yararına olur.
İnşallah cihaz hiç sorunsuz olarak gelir.

Amin :) telefonu özledim ya,senin hoparlör(apolye :ehe) ne oldu ? ne yaptın :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye

Amin :) telefonu özledim ya,senin hoparlör(apolye :ehe) ne oldu ? ne yaptın :)
3.Kez yolladığımda arıza yapılmamış olarak geldi yanında orjinal kulaklık göndermişler neden bilmem :D
Sonra ben uyurken bizim ufaklık benim telefonu almış filan elime aldım bir müzik açtım hiç problemsiz çalışıyor akıl sır ermedi benim :D

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

3.Kez yolladığımda arıza yapılmamış olarak geldi yanında orjinal kulaklık göndermişler neden bilmem :D
Sonra ben uyurken bizim ufaklık benim telefonu almış filan elime aldım bir müzik açtım hiç problemsiz çalışıyor akıl sır ermedi benim :D
kendiliğinden düzeldi yani :ehe :hmmm bir keresinde benim playstation 1'imde de öyle olmuştu hiç açılmıyordu yatağın altına koymuştuk sonra belki çalışır diye bir açmıştım tıkır tıkır çalışıyordu :ehe

TeAmo42

TeAmo42

Üye

kendiliğinden düzeldi yani :ehe :hmmm bir keresinde benim playstation 1'imde de öyle olmuştu hiç açılmıyordu yatağın altına koymuştuk sonra belki çalışır diye bir açmıştım tıkır tıkır çalışıyordu :ehe
Valla öyle oldu :D :ehe ama nasıl oldu bir fikrim yok

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
inşallah telefonun yapılır bir an önce teline kavuşursun kardeşim :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Valla öyle oldu :D :ehe ama nasıl oldu bir fikrim yok

Elektronik cihazların doğası ne yaparsın :ehe kimisi var senin eline gelince çalışmaz ama serviste çalışır :)

- - - Eklendi - - -

inşallah telefonun yapılır bir an önce teline kavuşursun kardeşim :)

inşallah kardeşim sağol büyük ihtimalle haftaya cuma günü falan cihaz elimde olur gibi düşünüyorum :evet:

- - - Eklendi - - -

babam arayıp cihazı kayıt ettirmiş telpa servisine ama internetten sorgulayınca cihaz nedense gözükmüyor ? :allalla:

PremiumWork

PremiumWork

Üye

Elektronik cihazların doğası ne yaparsın :ehe kimisi var senin eline gelince çalışmaz ama serviste çalışır :)

- - - Eklendi - - -

inşallah kardeşim sağol büyük ihtimalle haftaya cuma günü falan cihaz elimde olur gibi düşünüyorum :evet:

- - - Eklendi - - -

babam arayıp cihazı kayıt ettirmiş telpa servisine ama internetten sorgulayınca cihaz nedense gözükmüyor ? :allalla:

İnternete geç düşüyor biraz :hmmm

Uruloki

Uruloki

Üye
Hele şükür talip hele şükür yollabildin şu telefonu :D

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Tamire başlandıysa en geç Çarşamba günü gelmesi lazım :hmmm

pazartesi-salı günü arayıp fiyat vereceklerini söylemişler babama bekliyorum :) aslında 20 dk'lık iş ama demek yoğunluk var :evet:

[video=youtube;eo93EF7rVIw]http://www.youtube.com/watch?v=eo93EF7rVIw[/video]

ben ekran hariç başka bir sorun olmadığını biliyorum acaba bana + bir fiyat çıkartırlar mı şu değişti bu değişti diye ?

TeAmo42

TeAmo42

Üye

pazartesi-salı günü arayıp fiyat vereceklerini söylemişler babama bekliyorum :) aslında 20 dk'lık iş ama demek yoğunluk var :evet:

[video=youtube;eo93EF7rVIw]http://www.youtube.com/watch?v=eo93EF7rVIw[/video]

ben ekran hariç başka bir sorun olmadığını biliyorum acaba bana + bir fiyat çıkartırlar mı şu değişti bu değişti diye ?

Galaxy s2 min metal çerçevesi degismesi için servis e gönderecektim bir çerçeve için bana şu da degismesi gerek vs vs bana 500 tl fiyat çıkmıştı.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Galaxy s2 min metal çerçevesi degismesi için servis e gönderecektim bir çerçeve için bana şu da degismesi gerek vs vs bana 500 tl fiyat çıkmıştı.

yok hani ekran haricinde başka bir fiyat çıkartabilirler mi ? diye merak ettim çünkü biliyorum cihaz çalışıyor hemde videosu var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...