Telpa'ya SIII'ü gönderiyorum bir bakarsanız sevinirim... :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Telpa'ya SIII'ü gönderiyorum bir bakarsanız sevinirim... :)
arkadaşlar uzun bir aradan sonra nihayet cihazımı yaptırabileceğim,şimdi yarın servise göndereceğim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum

bir kağıda adresimi telefon numaramı falan yazdım ve telefonun arızasını ardından değişecek parçanın geri talep edildiğinide bildirdim

kutunun içine batarya kapağı ve batarya'yı koymadım çünkü duyduğum kadarıyla karışabiliyormuş :evet:

şimdi yarın ben cihazı kargoyla gönderdim diyelim ki servistekilerle nasıl irtibata geçeceğim ?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Time git orda kısaca form doldurup gönderirler daha iyi olur. Elinde gonderdigine dair kanit olur bisey olursa yuklenirsin onlara:D irtibat numarasi da alirsin

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Time git orda kısaca form doldurup gönderirler daha iyi olur. Elinde gonderdigine dair kanit olur bisey olursa yuklenirsin onlara:D irtibat numarasi da alirsin

cihazın TR'de faturalı bir garantisi olmadığı için umursamıyorlar,samsung'un destek merkezi açıldı burda yaklaşık 3 ay önce onlarda peşin çalıştıklarını ve ekranın 590 TL olduğunu söylediler :evet:

telpa ise hem taksit yapıyor hemde 6 ay garanti veriyor + daha uyguna yapma ihtimalide var :evet:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Yerim onlarin faturasini ucretli yapilcak ben hic fatura gibi seylerin hesabini vermek zorunda kalmadim sadece isim numara alip gonderiyolardi. başkasının adına da gönderdim yine sorun çıkmadı. Sadece araci olcaklar kendileri yapiyolar sanki. servise ulasinca irtibat ve takip icin mesaj gonderiyorlar zaten ama ben cekinirdim kargoyla gondermeye

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Yerim onlarin faturasini ucretli yapilcak ben hic fatura gibi seylerin hesabini vermek zorunda kalmadim sadece isim numara alip gonderiyolardi. başkasının adına da gönderdim yine sorun çıkmadı. Sadece araci olcaklar kendileri yapiyolar sanki. servise ulasinca irtibat ve takip icin mesaj gonderiyorlar zaten ama ben cekinirdim kargoyla gondermeye

mecbur kargoyla gönderecem ama,inşallah birşey olmaz ya :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Bekletmeden yaparlar inşallah:D uzun sure kirik kullandin ben sabredemezdim o kadar iyi dayandin. Gecmis olsun

meme4

meme4

Üye
ürünü iyice sar sorunu bildiren bir kagıt koy adres falana gerek yok kargo faturasında yazıyor daha sonra kutula bataryadını felan koy çünkü gelmedigi için sorun çıkartırlar (karıştırırlar diye korkuyorsan bataryanı kalemle ufak bir çiz)sonra telpayı veya samsung ara hangi kargo firmasıyla anlaşmaları oldugunu sor ve o firmayla karşı ödemeli olarak yolla kargo firması fatura kescektir onu al ve sakla telefonuna bişe olursa bu evrak resmiyet kazanıyor servis sana ücreti çıkartcak genellikle 3 iş günü içinde ararlar ve banka hesabına para yatırmanı isterler kabul et ama degişecek parçanın stokta olup olmadıgını sor stokta varsa parayı yatır ve sürekli ara ne zaman yapılcak diye ikaz et

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Bekletmeden yaparlar inşallah:D uzun sure kirik kullandin ben sabredemezdim o kadar iyi dayandin. Gecmis olsun

umarım bekletmezler bugün kargoya verdim yarın ellerinde olsa hani samsung'dan da parçayı bekleseler cuma günüde taksalar ve gönderseler cumartesi günü en erken elimde olur diye düşünüyorum :evet: uzun süre kırık kullanmadım kullanamadım :(

- - - Eklendi - - -

ürünü iyice sar sorunu bildiren bir kagıt koy adres falana gerek yok kargo faturasında yazıyor daha sonra kutula bataryadını felan koy çünkü gelmedigi için sorun çıkartırlar (karıştırırlar diye korkuyorsan bataryanı kalemle ufak bir çiz)sonra telpayı veya samsung ara hangi kargo firmasıyla anlaşmaları oldugunu sor ve o firmayla karşı ödemeli olarak yolla kargo firması fatura kescektir onu al ve sakla telefonuna bişe olursa bu evrak resmiyet kazanıyor servis sana ücreti çıkartcak genellikle 3 iş günü içinde ararlar ve banka hesabına para yatırmanı isterler kabul et ama degişecek parçanın stokta olup olmadıgını sor stokta varsa parayı yatır ve sürekli ara ne zaman yapılcak diye ikaz et

bugün güzelce bir kutunun içine yerleştirip mng kargoyla anlaşmaları varmış mng kargoyla ücretsiz kendilerine gönderdim

babam servisi aramış parça samsung'dan sipariş verilecek demişler :evet:

1-2 gün içinde size döneriz demişler bakalım neler olacak :)

yanlız bataryayı ve batarya kapağını bilerek serviste karışır diye göndermedim zaten arıza belli ekran içeriden kırık bir tek o değişecek :evet: kos koca serviste de s3 bataryası yoksa bu işi yapmasınlar dimi :)

Sarangni

Sarangni

Üye
Telpa kargo ile ürün gönderdim hiç bir sey olmadı. Anlaşmalı oldukları firma ile ücretsiz olarak gönderin. Kargo da takibinj online yapın. Ellerine ulaştığını gördüğünüz de iletişime geçip telefonu yaptırın. Aramaz iseniz bazen işleme gitmesi uzun süre biliyor oda bir ihtimal. S3 gibi bir cihaz dan 500 ile 600 tl para alacak hemen yaparlar

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Telpa kargo ile ürün gönderdim hiç bir sey olmadı. Anlaşmalı oldukları firma ile ücretsiz olarak gönderin. Kargo da takibinj online yapın. Ellerine ulaştığını gördüğünüz de iletişime geçip telefonu yaptırın. Aramaz iseniz bazen işleme gitmesi uzun süre biliyor oda bir ihtimal. S3 gibi bir cihaz dan 500 ile 600 tl para alacak hemen yaparlar

bir aradım 499 TL dediler bir aradım 540 TL dediler ne biliyim ne kadara yapacaklarıda belli değil :ehe: :)

ellerine ulaşır ulaşmaz dediğin gibi yapıyım ozaman direkt ben arıyım :) sağol

Symbianize

Symbianize

Üye
Hayırlı olsun bi ekran 500 tl vay be :D benim e250 vardı samsunga hep telpayla gönderiyodum telpa garantisi var diye parçasını değiştirip yolluyodu beleşe :D

meme4

meme4

Üye

umarım bekletmezler bugün kargoya verdim yarın ellerinde olsa hani samsung'dan da parçayı bekleseler cuma günüde taksalar ve gönderseler cumartesi günü en erken elimde olur diye düşünüyorum :evet: uzun süre kırık kullanmadım kullanamadım :(

- - - Eklendi - - -

bugün güzelce bir kutunun içine yerleştirip mng kargoyla anlaşmaları varmış mng kargoyla ücretsiz kendilerine gönderdim

babam servisi aramış parça samsung'dan sipariş verilecek demişler :evet:

1-2 gün içinde size döneriz demişler bakalım neler olacak :)

yanlız bataryayı ve batarya kapağını bilerek serviste karışır diye göndermedim zaten arıza belli ekran içeriden kırık bir tek o değişecek :evet: kos koca serviste de s3 bataryası yoksa bu işi yapmasınlar dimi :)

benim bataryayı 2 ayda degiştirdiler üretici firmada parça stogu yoksa yurtdışından sipariş veriyolar oda en az 15 günde geliyor ellerinde varsa yararına olur

mcnpl4

mcnpl4

Üye

bir aradım 499 TL dediler bir aradım 540 TL dediler ne biliyim ne kadara yapacaklarıda belli değil :ehe: :)

Bana 400'e yapariz demislerdi ben de ona gore hazirlandim de belki yaparlar:ehe

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun bi ekran 500 tl vay be :D benim e250 vardı samsunga hep telpayla gönderiyodum telpa garantisi var diye parçasını değiştirip yolluyodu beleşe :D

oda iyi bişeymiş :) sen 4s'in ekranını kır bakalım sana ne kadar geçirecekler :ehe Allah korusun şaka diyorum :)

- - - Eklendi - - -

benim bataryayı 2 ayda degiştirdiler üretici firmada parça stogu yoksa yurtdışından sipariş veriyolar oda en az 15 günde geliyor ellerinde varsa yararına olur

umarım vardır :evet:

- - - Eklendi - - -

umarım vardır :evet:

- - - Eklendi - - -

Bana 400'e yapariz demislerdi ben de ona gore hazirlandim de belki yaparlar:ehe

babama da sabah 530 TL civarı demişler :ehe sürekli fiyatları değişiyor :evet:

PremiumWork

PremiumWork

Üye
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun Talip en yakın zamanda tazecik döner İnşallah :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Ortası yok mu? desene :d: :kop:

inşallah :ehe :eller:

- - - Eklendi - - -

ben bataryayı göndermedim problem olur mu ?

- - - Eklendi - - -

kargo Telpa'ya gitti,servisi bugün mü arıyalım yoksa yarın mı arkadaşlar ? :)

emreli01

emreli01

Üye

bu 500 550 tl dediğin şey nedir ? :islik

PremiumWork

PremiumWork

Üye

inşallah :ehe :eller:

- - - Eklendi - - -

ben bataryayı göndermedim problem olur mu ?

- - - Eklendi - - -

kargo Telpa'ya gitti,servisi bugün mü arıyalım yoksa yarın mı arkadaşlar ? :)

Bence ara :hmmm , Batarya senin sıfır gibi başkası ile karışırsa pişman olurdun seviste illaki bulurlar :evet:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Bence ara :hmmm , Batarya senin sıfır gibi başkası ile karışırsa pişman olurdun seviste illaki bulurlar :evet:

babamı arayıp aramasını söyledim 1-2 saat içinde babam gelir öyle sizlere de cevap vermiş olurum :) dediğin gibi benim batarya sıfır gibi :evet: karışmaması çok önemliydi o yüzden göndermedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...