slm arkadaşlar androide geçmiş bulunmaktayım daha önceleri sybian^3 kullanıyordum samsung galaxy GT-7562 Duos modeli mevct
uygulamala ve oyun sorunu yaşamaktayım heleki oyunlarda bu apk ve sd nedir her ıkısıde yuklemek zorundamıyım biraz gec kalmışızzz adrodide sadece apk ile çalısan oyunlar yokmu ? şimdiden tskler
bu yuzden datayi indirir. Android/data klasorunde datalar bulunur. Obb de datadir.
. 
Sadece apklilar cok. Ama data olanlar kaliteli, apk boyutu yer kaplamasin diye yaplr.
Hatta datayi indirmesi 15 dknin uzerinde olan parali oyunlari alanlar icin kotu bisi 15 dk denemeyi yapamcak. Direk denemeden satn alms olck.
Ornk. Angry burds buyuk ama cook byk dgl. O yzdn sadece apksi 46 mb fln. Ama n.o.v.a. 3, 2 gb isyiyor. 2gb apk yapcak halleri yokbu yuzden datayi indirir. Android/data klasorunde datalar bulunur. Obb de datadir.
Android ailesine h.g..
![]()
anladım şimdi ama bazı oyunların sd leleri ise buyuk caplı telefonun kendı hafızasına kopyalamak gerekıormus ama 2gb hafızaya sahıp hafıza kartı ıse 32 gb ona yukleme yapılamıyor sanırım ?
öncelikle telefonumda bu oyunlar çalışırmı ? ben bir türlü beceremedim
sd kart...