Android Oyun Yükleme [RESİMLİ ANLATIM!] Güncellendi - 04.07.2014

Sponsorlu Bağlantılar

tt1907tt

Üye
tasiyorum sistemden dolayi klasor tasinamadi diyor yardim edermisiniz

furkican_16

furkican_16

Üye
Çok :tşk: .

aziz5353

Üye
saoll iyi paylaşımm

Fundamentals

Fundamentals

Üye
:tşk:

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
slm arkadaşlar androide geçmiş bulunmaktayım daha önceleri sybian^3 kullanıyordum samsung galaxy GT-7562 Duos modeli mevct
uygulamala ve oyun sorunu yaşamaktayım heleki oyunlarda bu apk ve sd nedir her ıkısıde yuklemek zorundamıyım biraz gec kalmışızzz adrodide sadece apk ile çalısan oyunlar yokmu ? şimdiden tskler

Heroata

Heroata

Üye
slm arkadaşlar androide geçmiş bulunmaktayım daha önceleri sybian^3 kullanıyordum samsung galaxy GT-7562 Duos modeli mevct
uygulamala ve oyun sorunu yaşamaktayım heleki oyunlarda bu apk ve sd nedir her ıkısıde yuklemek zorundamıyım biraz gec kalmışızzz adrodide sadece apk ile çalısan oyunlar yokmu ? şimdiden tskler

Sadece apklilar cok. Ama data olanlar kaliteli, apk boyutu yer kaplamasin diye yaplr.

Hatta datayi indirmesi 15 dknin uzerinde olan parali oyunlari alanlar icin kotu bisi 15 dk denemeyi yapamcak. Direk denemeden satn alms olck.

Ornk. Angry burds buyuk ama cook byk dgl. O yzdn sadece apksi 46 mb fln. Ama n.o.v.a. 3, 2 gb isyiyor. 2gb apk yapcak halleri yok :zong: bu yuzden datayi indirir. Android/data klasorunde datalar bulunur. Obb de datadir.

Android ailesine h.g. :). :hoba:

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
Sadece apklilar cok. Ama data olanlar kaliteli, apk boyutu yer kaplamasin diye yaplr.

Hatta datayi indirmesi 15 dknin uzerinde olan parali oyunlari alanlar icin kotu bisi 15 dk denemeyi yapamcak. Direk denemeden satn alms olck.

Ornk. Angry burds buyuk ama cook byk dgl. O yzdn sadece apksi 46 mb fln. Ama n.o.v.a. 3, 2 gb isyiyor. 2gb apk yapcak halleri yok :zong: bu yuzden datayi indirir. Android/data klasorunde datalar bulunur. Obb de datadir.

Android ailesine h.g. :). :hoba:

h.B :) anladım şimdi ama bazı oyunların sd leleri ise buyuk caplı telefonun kendı hafızasına kopyalamak gerekıormus ama 2gb hafızaya sahıp hafıza kartı ıse 32 gb ona yukleme yapılamıyor sanırım ?

dahool

Üye
teşekkürler işimize yaradı

mvllt

Üye
s.a arkadaşlar telefonum Samsung Galaxy Ace 2 , bu konulardan pek anlamıyorum :) öncelikle telefonumda bu oyunlar çalışırmı ? ben bir türlü beceremedim

dediginiz gibi apk dosyasını ve spk dosyasını hafıza kartına atıyorum daha sonra kurulumu yapıyorum buraya kadar sorun yok ancak oyunu çalıştırdıgım zaman örnek olarak Fifa 2012 yi vereyım ;

1-) INSUFICIENT MEMORY

1258 MB is requie for your game . ınsert or clear space on your SD memory card begin download

2 - )server error

a server error has occcurred . please visit ww w.eam obile.c om countrygate to choose your country ....... gibi bi hata veriyor

comando_legend

comando_legend

Üye
Androide yeni geçecem iyi oldu saolasın.

UuYGuR

Üye
Kardeş bir sorun var ve herkez bu sorundan bıkmış gibi . Bu oyunları hafıza kartı / Android / Data / içine atamıyormuyuz ...
Bir kaç kişi bunların çözümünü buLmuş çok araştırma yaptım mesela bende MC3 HD var Datası , hafıza kartı / Android / Data / içinde...
Lütfen Bir Araştırılıp Foruma Sunulsun Böyle bir forumda Bu engel oLmaması Lazım !
:oke:

SemihSahin1D

Üye
:bilmem::bilmem: Abim bn yeniyim bu işlerde bana anlicam yoldan anlatabilr misin ?
:bilmem:

:bilmem::bilmem::bilmem:

pelopars

Üye
arkadaşlar bende galaksi s1 var yerel hafızası oyunlara yetmiyor sdleri hafıza kartına yükleyemezmisiniz lütfen yardımm

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
aga dedıgınız gıbı ypıyorum oyunları atıyorum ama telden bırsey glmıyo beceremedım bı yardımcı oln

Sofokosyan

Sofokosyan

Üye
Kardeş ViewPad 10e kullanıyorum SdCard'da Android dosyası yok.
Dahili hafızada var dahili hafızada çok küçük dahilidekini silsem SdCard da yeni klasör açsam çalışır mı ?
Acil yardım...

Mhmmd Ali

Mhmmd Ali

Üye
Çok işime yaradı teşekkürler (h)

sam-vs-sel

Üye
ya arkadaşlar ben polypad 7200 hd kullanıyorum cihazın sd kartı 2gb 2-tane oyun yuklesem hemen doluyor.oyunları harici sd karta yani external sd karta yükleme yapamazmıyım bol bol oyun yukleyim diye 16gb kart aldım ama oyunları harici karta kuramıyorum

Dahi99

Dahi99

Üye
sağolun arkadaşlar bilmeyenler için güzel bir paylaşımn olmuş

luke33

Üye
dediğiniz gibi yaptım ama olmadı nasıl yapacam şimdi ben

Takipçi Satın Al

Üst Alt