GTA Vice City Şifre Girme + Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

Maximien

Maximien

Üye
    Konu Sahibi
GTA Vice City Şifre Girme + Para Hilesi
Evet arkadaşlar bir çoğumuza oyunu şifreye alıştığımız için oynamak zor geliyor. Şimdilik bir çözüm için bunu paylaşıyorum sizler ile.

Öncelikle Game Keyboard uygulamasını kurun ve arka plana alın.
Daha sonra Gta vice city oyununu açın.
Oyuna kaldığınız yerden devam edin.
Oyunda menüye girmeden arka planda çalışan game keyboard'ı açın ve 5 seçenekten en aşağıda olan "Tap here to call out keyboard after exit" tuşuna basın ve kalvye açılacak.
Oyunu geri açın ve şifreyi yazın.

Yalnız bazen oyundan atıyor. Onun için bence silah şifresi vs. görevden önce yazın ve görevdeyken de aspirine vs. yazabilirsiniz.

Sorunuz olursa sorun, geç cevap verebilirim kusura bakmayın.

Kolay gelsin.

Game Keyboard:

Para Hilesi:

Atılacak yer: sdcard/Android/data/com.rocstargames.gtavc/files
değiştirilsin mi sorusuna evet deyin. (Bu hile tarafımca Denenmemiştir!!!)

Video:

• Beğen
Tepkiler: recepkurt3

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler.

Maximien

Maximien

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim.

nokiae6

Üye
Teşekkürler şimdi herkes kullanıcak :D

Remember Me

Remember Me

Üye
oyundan atmasının sebebi nedir?

anılbaran

anılbaran

Üye
Eyvallah işe yaradı .Ama silahlar gözükmüyor yani ateş ediyor ama elin de silah yok

• Beğen
Tepkiler: huseyinwolf
Astrosman

Astrosman

Üye
EyvALLAH

besim.farhan

besim.farhan

Üye
hacı abi indiriyorum ama apk dosyası yok?? nasıl olacak bu?

Maximien

Maximien

Üye
    Konu Sahibi
oyundan atmasının sebebi nedir?

Bende anlamadan bitirdim oyunu. Bazı şifrelerde oyundan atıyor.

Eyvallah işe yaradı .Ama silahlar gözükmüyor yani ateş ediyor ama elin de silah yok

Bende öyle bir sorun olmamıştı ama?

hacı abi indiriyorum ama apk dosyası yok?? nasıl olacak bu?

Dostum indirirken uzantısını .apk yap veya indirdikten sonra herhangi bir klasördeyken yukardan araçlar-klasör seçeneklerine tıkla ve ordan görünüme gelip bilinen dosya uzantılarını gizle tikini kaldır ondan sonra uzantısını değiştir olacaktır ;)

clan01

Üye
çok teşekkürler kardeşim işime yaradı game keybordu kullandıktan sonra kapatmamız gerekiyor açık kalırsa oyunda hafif takılmalar oluyor. birde bir sorum olacak bu oyunu klavye ve mause ile oynama şansımız varmı telefon için ? telefon modelim samsung galaxy s3 mini

Fundamentals

Fundamentals

Üye
:tşk::tşk:

ebu_ubeyde

ebu_ubeyde

Üye
eline sağlık:tşk:

Maximien

Maximien

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler kardeşim işime yaradı game keybordu kullandıktan sonra kapatmamız gerekiyor açık kalırsa oyunda hafif takılmalar oluyor. birde bir sorum olacak bu oyunu klavye ve mause ile oynama şansımız varmı telefon için ? telefon modelim samsung galaxy s3 mini

Yorumlar için teşekkürler. Kardeşim bende takılma olmuyordu oyunuda öyle de bitirdim. Klavye-mouse a gelince denemedim ama bir denemek gerek. Fakat wireless klavye-mouse ile çalışabilir belki. Ama düşününce telefonda oynuyorsun, öyle zevkini çıkar klavye-mouse bağlayana kadar pc ye yüklersin oyunu :)

mdma

mdma

Üye
ölümsüzlük falan yokmu kardeş

BFH09

Üye
maximien kardeş çok saol game board da para hileli save dosyasida ise yaradi

KosavalıKenan

Üye
Para hilesi varmı kardeş keyboard da

mürteza16

mürteza16