İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

mesutgaga

mesutgaga

Üye
kullanıcı listesine benide eklermisiniz?

kelooo

Üye

o kişiler muhtemelen Microsoft hesabınızda kayıtlı olanlar. Silinmez pc'den veya telefondan masaüstü görünümünde hesabınıza girip istemediğiniz veya yabancı dediğiniz kişileri silebilirsiniz.

yok hocam zaten neti yok arkadisin hesap girisi falan yapmadi zaten

m_kan

m_kan

Üye
cihazı aldıktan sonra microsoft hesabımı kuruyoruz eğer kuruluosa kurmak zorunda mıyız

remix55

Üye
arkadaşlar. yakınlık sensörüne zarar etmeyen yani konuşurken ekranın kapanmasına neden olmayan kaliteli ekranı tamamen kaplayan kenarlarda boşluk kalmayan bi ekran koruyucu film var mı bildiğiniz?ç bendeki yakınlık sensörünü etkiliyor bu yüzden telefonla konuşurken ekran kapanıyor. o yüzden kestim ama çirkin oldu

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Ben Nokia haritalara giremiyorum yaw ekran siyah gösteriyor ne yapmalıyım

Fundamentals

Fundamentals

Üye
güzel telefon

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Hocam Bende kullanıyorum Nokia Lumia920 benide ekler misin?

TheRock72

Üye
arkadaşlar daha telefonu alalı 3 gün oldu tek kelime ile harika ancak tek bir sorun var klavyede ö ve ü harfleri yok. hata benden mi yoksa fabrika ayarı mı böyle anlayamadım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadaşlar daha telefonu alalı 3 gün oldu tek kelime ile harika ancak tek bir sorun var klavyede ö ve ü harfleri yok. hata benden mi yoksa fabrika ayarı mı böyle anlayamadım
ö/ü için o/u harfinin üzerine basılı tutman yeterli ama buna gerek yok, kelimeyi sözlük tamamlıyor zaten.

mesutgaga

mesutgaga

Üye
evet yeni aldım teşekkürler.en yakın zamanda bilgisayardan degiştirecegim bilgileri

TheRock72

Üye

ö/ü için o/u harfinin üzerine basılı tutman yeterli ama buna gerek yok, kelimeyi sözlük tamamlıyor zaten.

teşekkür ederim arkadaşım mesaj yazarken doğru kelime tanıma işi hallediyor ama rehbere kayıtta kelime tanıma yok

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
teşekkür ederim arkadaşım mesaj yazarken doğru kelime tanıma işi hallediyor ama rehbere kayıtta kelime tanıma yok

telefon tahminde çok iyi bazen sona gelecek kelimeyi tahmin ediyo bilmiyorum size denk geldimi örnegin belki gelmem yazacaksam belki yazıyorum gelmem tahmin kısmında çıkıyor

narnia16

narnia16

Üye
telefon tahminde çok iyi bazen sona gelecek kelimeyi tahmin ediyo bilmiyorum size denk geldimi örnegin belki gelmem yazacaksam belki yazıyorum gelmem tahmin kısmında çıkıyor

eğer daha önceden aynı şekilde kullandıysan bu normal.mesela belki kelimesini örnek vermişsin bu kelimeyi yazdıktan sonra daha önce belki kelimesinden sonra en sık kullandığın kelimelere tahminde öncelik veriyo

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Desteğin için teşekkürler...Arkadaşlarım da aynı şeyi söylüyor peşini bırakma diye. yok bırakmıycam zaten de...Herkez dedi alma bu telefonu telefon henüz sorunlu diye gittik aldık belayı...Bu arada Bimer'e yazalım demişsin ben tam bilemedim bimer nedir?

Bimer Başbakanlık İletişim Merkezi. Buraya yapılan şikayetler ciddi manada etkili oluyor.

- - - Eklendi - - -

eğer daha önceden aynı şekilde kullandıysan bu normal.mesela belki kelimesini örnek vermişsin bu kelimeyi yazdıktan sonra daha önce belki kelimesinden sonra en sık kullandığın kelimelere tahminde öncelik veriyo

cümlenin gidişatına göre kelime öneriyor çoğu zaman. Bu gayet güzel bir özellik. Bazen iki harfte bile doğru kelimeyi öneriyor.

Toros542

Toros542

Üye
ya arkadaslar tarayicida en cok kac tane sayfa acabiliyoruz

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Ben lumia yı kötülemiyorum Nokıanın yaklaşımını kötülüyorum. Ve her zaman söylüyorum şu android takıntısı yüzünden NOKIA batmak üzere ve hala kendini ispatlayamayan daha henüz ayağa kalkamamış veya bitmek üzere olan bir işletim sistemi kullanıyorsun bu kadar kasmalarının anlamı ne anlamadım. Ben 2 sene önce HTC aldığımda HTC ne android beş para etmez demişlerdi fakat şimdi bakın HTC nerede Android nerede

iyiki android değil çünkü ben o zaman bu telefonu almazdım.

narnia16

narnia16

Üye
Bimer Başbakanlık İletişim Merkezi. Buraya yapılan şikayetler ciddi manada etkili oluyor.

- - - Eklendi - - -

cümlenin gidişatına göre kelime öneriyor çoğu zaman. Bu gayet güzel bir özellik. Bazen iki harfte bile doğru cümleyi öneriyor.

kesinlikle çok iyi bir özellik.ben şu anda belle kullanıyorum onda bile tatmin edici sonuçlar alıyorum

Üst Alt