o kişiler muhtemelen Microsoft hesabınızda kayıtlı olanlar. Silinmez pc'den veya telefondan masaüstü görünümünde hesabınıza girip istemediğiniz veya yabancı dediğiniz kişileri silebilirsiniz.
ö/ü için o/u harfinin üzerine basılı tutman yeterli ama buna gerek yok, kelimeyi sözlük tamamlıyor zaten.arkadaşlar daha telefonu alalı 3 gün oldu tek kelime ile harika ancak tek bir sorun var klavyede ö ve ü harfleri yok. hata benden mi yoksa fabrika ayarı mı böyle anlayamadım
ö/ü için o/u harfinin üzerine basılı tutman yeterli ama buna gerek yok, kelimeyi sözlük tamamlıyor zaten.
Rica ederim, haklısınteşekkür ederim arkadaşım mesaj yazarken doğru kelime tanıma işi hallediyor ama rehbere kayıtta kelime tanıma yok

cihazı aldıktan sonra microsoft hesabımı kuruyoruz eğer kuruluosa kurmak zorunda mıyız
teşekkür ederim arkadaşım mesaj yazarken doğru kelime tanıma işi hallediyor ama rehbere kayıtta kelime tanıma yok
telefon tahminde çok iyi bazen sona gelecek kelimeyi tahmin ediyo bilmiyorum size denk geldimi örnegin belki gelmem yazacaksam belki yazıyorum gelmem tahmin kısmında çıkıyor
Desteğin için teşekkürler...Arkadaşlarım da aynı şeyi söylüyor peşini bırakma diye. yok bırakmıycam zaten de...Herkez dedi alma bu telefonu telefon henüz sorunlu diye gittik aldık belayı...Bu arada Bimer'e yazalım demişsin ben tam bilemedim bimer nedir?
eğer daha önceden aynı şekilde kullandıysan bu normal.mesela belki kelimesini örnek vermişsin bu kelimeyi yazdıktan sonra daha önce belki kelimesinden sonra en sık kullandığın kelimelere tahminde öncelik veriyo
Ben lumia yı kötülemiyorum Nokıanın yaklaşımını kötülüyorum. Ve her zaman söylüyorum şu android takıntısı yüzünden NOKIA batmak üzere ve hala kendini ispatlayamayan daha henüz ayağa kalkamamış veya bitmek üzere olan bir işletim sistemi kullanıyorsun bu kadar kasmalarının anlamı ne anlamadım. Ben 2 sene önce HTC aldığımda HTC ne android beş para etmez demişlerdi fakat şimdi bakın HTC nerede Android nerede
Bimer Başbakanlık İletişim Merkezi. Buraya yapılan şikayetler ciddi manada etkili oluyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
cümlenin gidişatına göre kelime öneriyor çoğu zaman. Bu gayet güzel bir özellik. Bazen iki harfte bile doğru cümleyi öneriyor.
evet yeni aldım teşekkürler.en yakın zamanda bilgisayardan degiştirecegim bilgileri