Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
(htc explorer) root grantiyi iptal ediyomu ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Blackboot
Üye
Konu Sahibi
(htc explorer) root grantiyi iptal ediyomu ?
telefona root yapacamda korkuyom garantisi iptal olur diye yapmıyorum yaparsam iptal olurmu yardım edin (help)
Blackboot
Üye
Konu Sahibi
bi yardım edin
butouhon
Üye
htc explorer ı bilmiyorum ancak android telefonların hepsinde bozuluyor diye biliyorum. Bozulma nedeni ise root android sistemine zarar veriyor
Shaunx
Üye
Alakasi yok. Root atmak yetkilerin tamamini sana verdigi icin garanti disi kalir telefonun. Rootun hicbor zarari yoktur aksine kullamayi bilene faydalidir
shaunx lütfen saygısızlık olarak anlama ama nasıl zararı yok. Androidin sloganı özgürlük. Android bunu söylerken neden roota izin vermesin. Rootun zararlarından dolayı çıkabilecek zararları garanti kabullenmez de ondan
Ben android kullan madan once nokıa 5800 kullanıyodum onda da aynı sekılde rootlama olayı vardı flash layınca gantıdısı kalacagını soyledıler bende telefona o rıskı alarak flashladım gatantıye gonderecegım zaman orjınal stock rom yukledım gonderdım sorun olmadı android de de aynı sey olacagını dusunuyorum telefonum rootlu eger garantı dısı kalıyosa gercekten bana gecmıs olsun
Blackboot
Üye
Konu Sahibi
herşey iiçin teşekürler root yapmicam garitsi bi bittsin ondan sonra bakarz bi çarsein hepiniz konumla ilgilendiği için teşekürler
uMTOku
Üye
bende explorerr kullaniyorum root yapmami gerektiren tek sey telefon hafizasi :/ daha rootlamadim garanti olayi yuzunden rom falan tam bilmiyorum o isleri apk indir yukle takiliyoruz oyle