Son version için teşekkür ederim emeğine sağlık ama telefonum patladı dead flas bile kurtarmadı dead atarken veri gönderimi başlamıyordu(data send %) bende garantisi devam ettiği için servise verdim artık geldikten sonra modlama yapıcam bir daha cfw atmayacağıma yemin ettim. Ama sorunsuz cfw yapıyorsun sorun bendeydi senin cfw ne mod ekledim telefon açılmadı bir daha sorun bende yani :S Bu arada Tokujo startup için çok teşekkür ederim istersen kırmızısı falanda var atarım ?
- - - Eklendi - - -
Oh be sonunda telefonum olmuş bir sorun çıkmamış

Bu arada Tokujo startup için çok teşekkür ederim istersen kırmızısı falanda var atarım ?ş

eline sağlık kardeşim
en son sürümü yükledim güzel fakat bir sorunum var foursquare uygulmasına girince klavye gelmiyor neden?
mesajlarda yazdım kopyaladım yapıştırdımonun için flash atmayım. Sağol yardımın için birde bazen kamera geç açılıyor ona napabılırım
- - - Eklendi - - -
birde 3.5g sorunum var edgedeyken sorun yok 3.5gdeyken donuyor yavaş girıyor 1 dkda whatsapptan anca mesaj atıyor
cihazi test moda al, c ye hafiza at ve
sonra refurbish ile flashla.
Burayı biraz daha açar mısın?

Format failed.
The product returns invalid status value.
HRESULT 0x84131000 (-2079125504)
FileTransfer: The product returns invalid status value
ISI Server Name: PN_EPOC_TEST
Raw Request Message: 00,00,10,58,00,0a,00,10,27,4c,0f,43,00,00,00,00
Raw Response Message: 1b,10,6c,58,00,06,10,03,27,4d,49,0
hatası aldım kardeşim yardım eder mısın?
- - - Eklendi - - -
tamam hallettim kardeşim şimdi flash atıcam hayırlısı bakalım
- - - Eklendi - - -
hafıza kartını bile biçimlendirdim![]()

kardeşım bıçımlendırmelerden sonrada kamera yavaş açılıyor. Bu 3.5g sorunum devam ediyor fp2ye geçince başladi bu sorunum.

kardeşim bırakma bu çalışmayı nolur daha bu cfw nin 5.0.1 ini çıkartacaksın![]()

fp3ü çıkar kardeşim dene lütfen.bizim sizin cfw lere ihtiyacımız var![]()

4.1.1 için tekrar teşekkur ederim bende öğrenecem bu cfw işlerini şu sınavlar bi bitsin. belkide rom root işlerine girerim
- - - Eklendi - - -
Bide Ben 4.1.1 i yükledim ya istediğimavkon2 yi yükleyebiliryormuyum ve nasıl ör: http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/avkon2-ozel-761337.html

cfw de joshlog yuklumu acaba yoksa ben mi yapcam
Rica ederim
avkon2 ye gelince;
-Rofs3\resource\apps\ icindeki avkon2 ile istedigin avkon2 yi gomerek (uyumlu) flahlayabilirsin yada;
-joshlog yaparak avkon2 denemeleri yapabilirsin.
CFW isine girersen basarilar dilerim simdiden![]()