I9070 advance için jelly bean 4.1.2 yazilim yükleme ve root

Sponsorlu Bağlantılar

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
birde benım telefon s2 lite diye açılıyodu şimdi s advance diye açılıyo :D fark bu

- - - Eklendi - - -

s3teki tuş kilidi nasıl bu gene aynı fark yok hocam :)

hocam ben kies üzerinden yükleyemedim telefon dowloan moda geçmedi yazılımı indiriyorum odin ile deneyeceğim sen şimdi odin kac ile yükledin odin3.04 mü

hardal00

hardal00

Üye
evet hocam link burda

- - - Eklendi - - -

benimkide dowload moda girmeyince en iyisi odinle denemek dedim :D

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
hımm demek ki genel bir problem evet arkadaşlar iş odine kaldı kies hikaye :) benim 10dk kaldı bi indirsem şu romu odinle çakacam yazılımı:)

hardal00

hardal00

Üye
valla çakacanda ben değişiklik bulamadım bi kitaplık bide film gelmiş kitaplık ülkemizde kullanılmıyo filmde paralı indirmek :D

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
valla çakacanda ben değişiklik bulamadım bi kitaplık bide film gelmiş kitaplık ülkemizde kullanılmıyo filmde paralı indirmek :D

aynen başka hiç bir değişiklik yok ben acıkcası pişman oldum keşke yüklemeseydim şahin kardeş sakın yapma senin elindeki hızlandırılmış kernel gibi sanki ordan almışlar

hardal00

hardal00

Üye
Hocam youtube sorunu çözülmüş

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Hocam youtube sorunu çözülmüş

Hocam biz onları zaten çözmüştük o abuk subuk uygulamaları da titanium beckap ile hemen sildim :) beş para etmez sanki bunlar xda daki geliştiricilerin yaptıklarını alıp samsung güncellemiş :) he bu arada daha kies benim cihazı görmüyor :) aman görmesin daha güncelleme filan istemiyorum cihaz bozulacak yahu ?

• Beğen
Tepkiler: hardal00
hardal00

hardal00

Üye
:D hocam titanium backup root ile çalışmıyomu ben xxlpznin rootunu yapsam olurmu

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
:D hocam titanium backup root ile çalışmıyomu ben xxlpznin rootunu yapsam olurmu

hayır buradan root dosyasını indir onu yükle

bu titanium beckap programı ne mübarek bir şeymiş tüm yedeklerim geri geldi yapandan Allah razı olsun :)

hardal00

hardal00

Üye
vay be keşke söleseydin bende ugraşmazdım gta vice citydeki onca görev gitti :)

- - - Eklendi - - -

hocam bana direk link atarmısın adamın verdıgınde bi problem var herhalde

sahin_811

sahin_811

Üye
aynen başka hiç bir değişiklik yok ben acıkcası pişman oldum keşke yüklemeseydim şahin kardeş sakın yapma senin elindeki hızlandırılmış kernel gibi sanki ordan almışlar

Hocam hiç mi fark yok ya :D o zaman hiç güncellemeyi kurmuyorum hocam ?

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar Geliştirici Seçeneklerinden Pencere Animasyon Ayarı, Geçiş Animasyon Ölçeği ve Animator süre ölçeğini 0.5x e alın uygulamalardaki geçişlerin menülerdeki geçişlerini felan hepsi hızlanıyor bilmeyenler vardır belki diye söylemek istedim

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Hocam hiç mi fark yok ya :D o zaman hiç güncellemeyi kurmuyorum hocam ?

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar Geliştirici Seçeneklerinden Pencere Animasyon Ayarı, Geçiş Animasyon Ölçeği ve Animator süre ölçeğini 0.5x e alın uygulamalardaki geçişlerin menülerdeki geçişlerini felan hepsi hızlanıyor bilmeyenler vardır belki diye söylemek istedim

hocam sadece iyileştirmeler filan var daha seri ve akıcı olmuş ufak tefek kasmalar gitmiş youtube internet şebeke filan son halini almış kitap filim diye değişik uygulamalar gelmiş hiç kullanmadan sildim :) işte dediğim gibi sendeki o kernel dosyası gibi bu yazılım, özel swap kerneli filan çıkarsa sende geç ama titanium backap ile oyun ve uygulamaları yedekle sonra bu yazılımı odin 3.04 ile yüklersin ama dediğim gibi acale etmene gerek

• Beğen
Tepkiler: sahin_811
sahin_811

sahin_811

Üye
hocam sadece iyileştirmeler filan var daha seri ve akıcı olmuş ufak tefek kasmalar gitmiş youtube internet şebeke filan son halini almış kitap filim diye değişik uygulamalar gelmiş hiç kullanmadan sildim :) işte dediğim gibi sendeki o kernel dosyası gibi bu yazılım, özel swap kerneli filan çıkarsa sende geç ama titanium backap ile oyun ve uygulamaları yedekle sonra bu yazılımı odin 3.04 ile yüklersin ama dediğim gibi acale etmene gerek

Teşekkürederim hocam bizim kernel dosyası buna olmuyormuki acaba hocam

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Teşekkürederim hocam bizim kernel dosyası buna olmuyormuki acaba hocam

ben şimdi mesaj yazdım oraya uyumlu olduğunu söylediler bakalım bugün deneyeceğim

sahin_811

sahin_811

Üye
Hocam bn denedim hatta suan telden yaziyorum :-D kernel dosyasi yeni guncellemeye uyumluymus yukledim hic sorun yok ve gercekten tel baya hizlandi hocam

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Hocam bn denedim hatta suan telden yaziyorum :-D kernel dosyasi yemi guncelkemeye uyumluymus yukledim hic sorun yok ve gercekten tel baya hizlandi hocam

Evet bende yükledim o kerneli ama o ram olayını yapınca ilk başta kasıyor nedense sonra düzeliyor

hardal00

hardal00

Üye
Nasıl hocam kernel uyumlumu

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Nasıl hocam kernel uyumlumu

evet uyumlu terminetör ile kernl dosyasını yüklüyorsun ram artıyor cwm filan artıyor zaten linkten bak bir çok şey var yükle tavsiye ederim

hardal00

hardal00

Üye
hocam acil bana anlatabilirmisiniz... benımkinide hızlandırmak şart oldu

sahin_811

sahin_811

Üye
Hocam nasil artirildigini forumda paylasmistim

Üst Alt