- Byhaydar'ı Nasıl Bilirsiniz ? -

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
iyidir kardeştir :oke:

• Beğen
Tepkiler: Byhaydar
MrExpert

MrExpert

Üye
Yemeyip içmeyip konu açan arkadaşımız yeni tanıştık Haydarla Çok iyi bir arkadaş :)

• Beğen
kaptan23

kaptan23

Üye
Furkan sana ne oldu böyle döktürüyorsun :) yazmazdın bu kadar :)
.habercimizdir haydar :) forumun bel kemiklerinden :) 10 bin konu ne demek ya. Haydar hiç mi işin yok senin :kop:
bu kadar sözden sonra diyecek laf yo yıllardır bu forumdaim bu kadar çalışan kimse görmedim hasta olacak ondan korkuyorum

• Beğen
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyidir kardeştir :oke:

çok çok teşekkür ederim Ahmet kardeş

- - - Eklendi - - -

Yemeyip içmeyip konu açan arkadaşımız yeni tanıştık Haydarla Çok iyi bir arkadaş :)

eyvallah sağolasın Battal seninle iyiki tanışmışız çok iyi bir dostsun :)

- - - Eklendi - - -

bu kadar sözden sonra diyecek laf yo yıllardır bu forumdaim bu kadar çalışan kimse görmedim hasta olacak ondan korkuyorum

Çok sağolasın kaptan hafızalarınızda bu kadar çalışkan biri olarak anılmak beni çok mutlu etti. elimden geldiğince tüm maxicep ailesi için dahada yararlı paylaşımlar yapmaya devam edeceğim :tşk:

codblackops2

codblackops2

Üye
forumun habercisi diyelim :) aslında bir tek haber paylaşırken görüyorum ne bileyim hiç konu dışında felan takılmaz misin :ehe

kaptan23

kaptan23

Üye
çok yazan biri değilim belki forumdaki en eski adamım ama çok gözükmem ama kimin ne olduğunu iyi bilirim o yüzden hak edene saygı duymasını bilirim...

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
forumun habercisi diyelim :) aslında bir tek haber paylaşırken görüyorum ne bileyim hiç konu dışında felan takılmaz misin :ehe

haber değil sadece kültür ve sanat bilim ve teknolojide sağlık bölümünde astrolıji bölümünde futbol bölümünde yemek tarifleri bölümünde bunlar sadece aşırı derecede konular açtığım bölümler daha aklıma gelmeyen birçok alan var maxi sözlük biyografi şarkı sözleri tarih konu dışındada aktifim :)

- - - Eklendi - - -

çok yazan biri değilim belki forumdaki en eski adamım ama çok gözükmem ama kimin ne olduğunu iyi bilirim o yüzden hak edene saygı duymasını bilirim...

gönülden selamlıyor ve teşekkür ederim

doctorrr

doctorrr

Üye
Şu sıralar baya kızdırıyorum :ehe

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:kop: yok bee

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yeni jenerasyon nasıl bilir bizi peki ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Muhaberat'ın gözbebegi :)

• Beğen
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
marist

marist

Üye
Tanişma fırsatımız oLmadı :D

ama MaxiCep'in Habercisi diye biLiyorum :d:

• Beğen
Akıncı

Akıncı

Üye
:p benim gibi barçalı adamın dibi :10numara:

• Beğen
Akıncı

Akıncı

Üye
:op:

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Tertip sayılırız ama nerdeyse hiç karşılaşmıyoruz :ehe değer verdiğim birisin kardeşim temiz kalpli ve yardımsever birisin :oke: