İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
sd karttaki muzikler için çalma lstesinin nasıl olustarabilirim?

m_kan

m_kan

Üye
peki lumia 620 mi htc 8s mi yoksa huawei ascend w1 mi hem uygulama sayısı artıyor mu

eyup ensar

eyup ensar

Üye
Yahu şu görüntülü görüşme olsaydı Bi ona üzüldüm benim için çok önemli çünkü annem işitme engelli konuşamıyo görüntülü arıyorum hep ama bu telefonda olmayacağı hiç aklıma gelmemişti c6 01telf.var satacağım ama satamıyorum annemle iletişime geçmek için umarım gelir bu telefona:(

serinaga

serinaga

Üye
sd karttaki muzikler için çalma lstesinin nasıl olustarabilirim?

Çok müzikle uğraşmadım ama, anladığım kadarıyla wp8 müzikleri SD kartta yada kendi hafızasında olarak ayırmıyor. Yada şahsi klasör oluşturma gibi bir özelliği yok. Bunun yerine Albüm, Sanatçı, Müzik Tipi ve Favoriler olarak sınıflandırmaya izin veriyor. Bence Favoriler olarak istediğin müzikleri sınıflandır derim ...

- - - Eklendi - - -

Yahu şu görüntülü görüşme olsaydı Bi ona üzüldüm benim için çok önemli çünkü annem işitme engelli konuşamıyo görüntülü arıyorum hep ama bu telefonda olmayacağı hiç aklıma gelmemişti c6 01telf.var satacağım ama satamıyorum annemle iletişime geçmek için umarım gelir bu telefona:(

Şimdilik bu sorunun çözümü için SKYPE kullanabilirsin ama, her iki taraftada SKYPE açık olacak, her iki taraftada data paketi olacak yada Wifi ... Güncellemeler ile umarım yakın bir zamanda aktifleştirilir :ah

bayprado

Üye
arkadaşlar telefonun sol tarafında ısınma oluyor genelde nette gezinirken oluyor sizde de böyle durum varmı?

danger6800

danger6800

Üye
Nokia lumia 620 Htc 8s den daha ucuz ve hemen hemen aynı özelliklere sahip.Huawei ascend w1 almanı tavsiye etmem,daha kaliteli markalar dururken.

• Beğen
Tepkiler: berko47 ve cs_oyuncu1

adana1986

Üye
Telefona istediğin müzikleri sınıflara ayırıp klasörleye biliyorsunuz. Bunun nasıl yapıldığını öğrenmem 4 günümü aldı ama müziklerimi istediğim gibi sınıflandırıp klasörledim. Uğraştırıyor biraz ama oluyor çamur atmayın.

Burda anlatırdım ama uzun iş biraz kurcalayın sizde bu özelliği keşfedeceksiniz.

Ayrıca pdf uygulamasına dosya silme özelliği eklenmiş ilgilenenler mağazadan hemen pdf readerlarını güncelleye bilirler.

Bir arkadaş nette gezinirken telefonum ısınıyor demiş. Hem şarj edip hemde wifi ile internette gezinmek telefonu ısıdırıyor. Telefon şardayken buna dikkat edin lütfen.

Mağazada altyazılı film izlemek için ücretsiz uygulama varmı bilen varsa ismini yazabilirmi lütfen ben bulamıyorum.

Saygılar..

danger6800

danger6800

Üye
Telefon çok güzel.Hem de nokia kalitesi.

• Beğen
Tepkiler: berko47
danger6800

danger6800

Üye
2012'nin en iyi akıllı telefonlarından biriydi.İşte bu lumia

• Beğen
Tepkiler: berko47

IVI-Elia

Üye
Ya bir şey sorcam benim LUmia kasası hatalıydı değişti geldi filan.Amam iki telefonumda da şu durum vardı.Beyaz renkli ekranda veya çok açık renkli ekranda koyu renklere göre biraz daha değişik.Nasıl anlatsam bilemedim ama sizde de öyle mi?

Türe

Türe

Üye
Ya bir şey sorcam benim LUmia kasası hatalıydı değişti geldi filan.Amam iki telefonumda da şu durum vardı.Beyaz renkli ekranda veya çok açık renkli ekranda koyu renklere göre biraz daha değişik.Nasıl anlatsam bilemedim ama sizde de öyle mi?

Resim çekebilme imkanınız var mı ?

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
Telefona istediğin müzikleri sınıflara ayırıp klasörleye biliyorsunuz. Bunun nasıl yapıldığını öğrenmem 4 günümü aldı ama müziklerimi istediğim gibi sınıflandırıp klasörledim. Uğraştırıyor biraz ama oluyor çamur atmayın.

Burda anlatırdım ama uzun iş biraz kurcalayın sizde bu özelliği keşfedeceksiniz.

Ayrıca pdf uygulamasına dosya silme özelliği eklenmiş ilgilenenler mağazadan hemen pdf readerlarını güncelleye bilirler.

Bir arkadaş nette gezinirken telefonum ısınıyor demiş. Hem şarj edip hemde wifi ile internette gezinmek telefonu ısıdırıyor. Telefon şardayken buna dikkat edin lütfen.

Mağazada altyazılı film izlemek için ücretsiz uygulama varmı bilen varsa ismini yazabilirmi lütfen ben bulamıyorum.

Saygılar..

nerden baslıcagımızı soylesen bari ben hiçbirşey bulamadım

IVI-Elia

Üye

Resim çekebilme imkanınız var mı ?

ya resimde gözükmez oyle nsorun gibi değil daha önce bir daha bahsetmişti sanırsam lcd ekran olduğundandı.yani maxicep mobil sürümünde beyaz yerlere bakın böyle nasıl desem buğlanmış mı yoksa nasıl anlatamadım ama bugun kentplazada gittim Türkcell e baktım onda da var yani zaten sorun değil diye düşünüyorum ama siz e baksanız

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lcd ekranlar renkleri amoled gibi gercege yakin gostermez. Ayrica otomatik ekran parlikligi ortam işigina gore ekrani ayarladigi icin bazen renkler soluk flu cikar.

Türe

Türe

Üye
lcd ekranlar renkleri amoled gibi gercege yakin gostermez. Ayrica otomatik ekran parlikligi ortam işigina gore ekrani ayarladigi icin bazen renkler soluk flu cikar.

Abi Wp 8'de otomatik ton ayarlama var mı ?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ya lumialar için powertürk fm süper fm gibi radyo uygulamaları yokmu acaba

mesutgaga

mesutgaga

Üye
listeye benide eklermisink

Türe

Türe

Üye
Misal şöyle ;